Idealnie. Miałem stare sainty, potem nowe sainty, ale to te hope'y zostaną ze mną na dłuższy czas, spora waga mi nie przeszkadza.
Zawsze możesz założyć na odwrót i przetestować, sam wyciągniesz wnioski
Jak na moje umiejętności to dobre Kwestia ceny moim zdaniem, ja dałem 69zł za sztukę w zwykłym sklepie, tak to warto brać,
Kuciek40i4 też ma nevegala z tyłu i nie narzekał
MUSZEL,
bo miałem okazję zmienić bez dopłaty, więc nie miało sensu wymienić przewodów na stalowy oplot w Saintach, które trochę miękkie mi się robiły w poprzedniej glorce miałem zestaw Tech V2 i mam w sumie same pozytywne doświadczenia z Hopami, raczej pozostanę z nimi na długo
Z Codami jeszcze nie mam doświadczenia, musiałbym się przejechać na rowerze kolegi pplaymo ale to pewnie nieprędko nastąpi Poprzednie Elixiry, co były oryginalnie montowane w Glory 01 były mocne, acz klamka mi nie pasowała zupełnie, zatem szybko je zmieniłem na Sainty.
Z innej beczki, to rama jest do sprzedania
tak z ciekawosci mam pytanko do Ciebie odnosnie mocowania przewodu z hope na przodzie. Lepiej Ci sie jezdzi gdy masz ten przewod przyczepiony tą oplotką a nie w tym uchwycie w foxie? Pytam bo mam dokladnie taki sam przypadek tyle ze przewod jest zamocowany w tym uchwycie.
Mordar,
Przewód w oplocie za gruby jest po prostu na ten uchwycik w foxie Chcąc nie chcąc, mam spięty trytką. pplaymo, od 8.30 śmigałem po stoku dziś, obserwując jak przybywa śniegu, zatem nieprędko się warunki pojawią ;p niestety trochę...
Mam nadzieję niedługo porównać hopy v2/m4 do zestawu formuli the one, właśnie się targuję
hmmm....sprobu,j bo jak pisałem wyzej ja mam wlasnie w tym uchwycie taki przewod w oplotce i pasuje.choc tez sie dziwilem bo myslalem ze nie pasuje a jednak pasuje.
Pytanko o kierownicę (Nuke Proof Warhead)
Gdzie kupiłeś (podejrzewam, że crc) ? Za ile ? No i najważniejsze... czy opłaca się ją brać, bo poważnie myślę nad jej zakupem. Masz jakieś porównanie do innych kierownic na rynku ? Byłbym wdzięczny za odpowiedź
2015 set - Intense Socom FRO + Manitou Revox PRO + Boxxer RC 2012
maciekbike,
z przykrością muszę odmówić, niedługo już go będę potrzebował
BiałyMadball,
zapomniałem update'ować pierwszy post, ale od września mam zamontowaną inną kierę - Easton Havoc DH 750, Nuke'a pogiąłem na drzewie w szczyrku i odpuściłem sobie te kierownice moim zdaniem, lepiej wydać pieniążki na coś innego