duncon do wszystkich

Cosmos
Kontakt:

Post autor: Cosmos »

po pierwsze: ramka nie jest moja - firma duncon uzycza mi ja na treningi i na zawody...
po drugie: nie polamalem pedalow
po trzecie: no i co ze wyrwal hak?? czy to od razu ma byc wina firmy?? to byla wina za krotkiego lancucha ktory przy ugieciu zawieszenia napinal takl przerzutke ze wyrywalo hak... i to w zadnym wypadku nie jest wina firmy badz ramy...
po czwarte: chudy nie zlamal ramy
po piate:jak nie wiesz jaki jest uklad to nie dyskutuj na ten temat...
http://cosmos.pinkbike.com/
quake
moderator
Kontakt:

Post autor: quake »

btw.
Friki MUD:
czyzby sie wydalo??

LOL
prawie z krzesla spadlem ze smiechu
quake
moderator
Kontakt:

Post autor: quake »

no teraz to juz nie wiem co myslec...jednen mowi swoje, drugi zaprzecza, trzeci sie rzuca
uzgodnijcie wreszcie zeznania...
Friki MUD
Kontakt:

Post autor: Friki MUD »

jest dokładnie tak jak to mówi Brat Cosmita :P (juz sie nie moge doczekać miedzyplanetarnego <jupi>) ;d;d;d
http://chudy.pinkbike.com/
piotrex
Kontakt:

Post autor: piotrex »

hehehe ale sie bydlo porobilo :)
Nie udzielam porad przez PW/nie skupuje sprzetu
Cosmos
Kontakt:

nie bydlo tylko jeden ***** gdzies cos uslyszal ze cos tam komus i jeszcze to przeksztalcil i napisal na forum i mysli ze jest mastah...
piotrex
Kontakt:

czyli zrobil bydlo :)
btw jedziesz do Wawy jutro??
Cosmos
Kontakt:

jade w niedziele rano...
piotrex
Kontakt:

to powodzenia :)
Friki MUD
Kontakt:

łooooo jaaaaaa cieeeee pieeeeeee ludzie nie wiecie a piszecie......po co wogóle naciskacie te guziki w jebanej klawiaturze :D...aaa rozumiem satysfakcja :P
BASS
Kontakt:

Post autor: BASS »

Teraz, jako potencjalny nabywca chciałbym zapoznać się ze stanowiskiem pana współwłaściciela. Gdzie jest prawda drogi panie?
BASS
Kontakt:

Post autor: BASS »

Teraz, jako potencjalny nabywca chciałbym zapoznać się ze stanowiskiem pana współwłaściciela. Gdzie jest prawda drogi panie?
diabulus
Kontakt:

Post autor: diabulus »

Friki MUD czyli zapewne "Chudy"
1. podczas zdjęć jakie robiliście z naszym kierem z obozu "Skurą" złamałeś jeden chak, poczym pozyczyleś następny od "Papiego" i też złamałeś, "Cosmos" złąmał sprężyne w pedałach i sam słyszałem jak pytał "Skury" czy można to zespawać to było podczas pierwszego ogniska (mam Ci "Chudy" przesłać zdjęcia z obozu, zresztą Twoje Filmiki tez mam) i nie broń tak DC bo sam masz rame którą odebrano "Papiemu" a dano tobie a sam wiesz że ta rama była spawana w Mielcu tzn spawano ja po pęknieciu a,dokładnie wymieniani rure podsiodłową, a rame swoją złamałeś podczas jedynego skoku z "Big Szczawiany" . Jak chcesz się kłucić na foum to moge podac więcej szczegółow , byłem z Tobą i resztą na obozie, a może pamiętasz kręcenie sutów, przejazd do SWzczyrku przez Salmopol? sam "Chudy " w Wałbrzychu klołeś na "Duncona ", a może boisz się że nie dadzą Ci drugiej ramy na gwarancji?
diabulus
Kontakt:

A tak na morginesie "Cosmos" masz skleroze? jak skoczyłes podczas pierwszego ogniska w Szczyrku w hotelu"Orle Gniazdo" to o tak dobiłeś prese że skrzywiłeś spręzyne w ubijakach, ska klołes ja sk..., teraz nie pamiętasz , a układy znam i to dobrze od Cibie i paru innych, pamiętasz jak "Skura" podrzucił Ci piwo na obozie? mieliście szczęćie i Wy i ja ze tak na prawde "Skura" byl ślepy że nie i nie znalazł naprawde wtedy alkoholu w pokoju, wiec "Cosmos" ty tez nie ujmój się za DC sam napie.... na nich a teraz grasz swiętoszka? Więc w jakim cudem "Papi" nagle stracił ramę a "Chudy" dostał nową, po prostu "Papiu " zrobił swore i można go wyje.... już jest nie potrzeby , zrobił reklame dla Duncona i won, a może powiesz mi że Twój nowy damper działa super? guzik prawda , z nowym wiekszym damperem a jest to Swinger Manitou SV6 ( z tego co pamietam) rama zamyka sie pod wpływem niemal ugiącia rękami. Po prostu Duncon wykożystuje dobrych chłopaków, a wy jego koledzy bronicie ich zamiast sie wstawić WSTYD!!!!!!
buba
Kontakt:

Post autor: buba »

QCOR, Bass - nie ma jak "lokalesi" ;) Mnie to zreszta nie dziwi. Martwi przy tym opis Miasto (ex-skad). I tyle na ten temat :/

Bass - Oj chyba sie nie doczekasz. Ja juz wielokrotnie prosilem dc o zabranie glosu na forum. Co ciekawe - wlasnie w celu rozwiania niescislosci i ogolnych opinii (zlych) na temat tosy i firmy. I nigdy sie nie doczekalem. Ale to juz chyba wyjasnil pan z dc - trzeba cos wskazac paluchem a najlepiej przyslac foto. No ja niestety nie mialem foty tosy haczacej pedalami na zakrecie ani zbiorniczka walacego w rame, wiec rozumiem juz brak odpowiedzi ;]
Co do linka - to nie wiem, czy masz na mysli ten, ktory kiedys podeslalem na forum, ale jezeli to ten - to w sumie mozna to uznac za zdjecie, czyli konkretny przyklad - ciekawe wiec, ze do tego zdjecia, a konkretnie do zmiany pierwotnego przeznaczenia ramy (z xc do fr-dh) pan z dc nie dal zadnego komentarza.

Generalnie to juz nawet nie chce mi sie pisac na temat dc. Ile mozna?!
Zupelnie niezaleznie od tego co tu napiszemy i tak wszyscy wiemy, ze albo ramy dc sie poprawia, albo dc zajmie polke makrokeszowa. Byc moze nawet intratniejsza - rozwazenie czego zalecam panom z dc bardzo serdecznie.
8!k3r
Kontakt:

Post autor: 8!k3r »

lol ja to bym do nich nie dzwonil tylko przyjechal osobiscie jak by mi takie kity zaczeli wciskac ze sie cos zapieklo haha za tyle kasy takie pierdoly moga gadac lamusa dobrze ze ja nie mam takowej ramki bo ja nerwowy jestem
http://www.pinkbike.com/modules/photo/?op=view&image=359651
Friki MUD
Kontakt:

co ty człowieku **********???? Kosmos nie złamał zadnej "sprezyny" w pedałach!!! jak ty tu umiesz wszystko przekrecić!!!
A co do haków to wiem ze złamałem bo jak juz wczesniej pisałem miałem za krótki łancuch palancie i napinał mi przezutke a potem hak!!W ten sposób sie niszczy haki jak byś nie wiedział ;] po dodaniu ogniw juz nie szczelają ;]
aaa i nie pekła mi tosa po big szczawianie lolku ;]....hehe....
i co ty ********** ze ja cos o dunconie gadałem?? Fakt gadałem tylko o tym jak mi szczelały haki !! bo nie wiedziałem co jest przyczyną tego....a co do gwarancjii to sie nie boje....mam zaufanie do duncona.....ufam im bo nie robią w ***** klijentów!! po to jest gwarancja man !!! coś sie ******* to pomogą!! a ty widocznie gówno o tym wiesz!!! i przestan mi tu pierdolić!! myslisz ze ja sie ciebie niby boje czy co?? lol jesteś tyle ....raczej ty sie mnie boisz ;]
Friki MUD
Kontakt:

aha a PAPI nie stracił ramy lolku tylko oddał ją mi jak byś nie wiedział bo czeka na Prese:] a ja mam jego jako zastepczą bo nie ma dostaw do POLSKI!! Teraz bryka na Pitbullu....widać ze gówno wiesz i lepiej sie juz nie odzywaj ;/..
czemu sie w presie zamykał swinger?? bo miał za miekką sprezyne (400!!) a jak Cosmita jest dobrze zbudowany to zamknie skok nie?? Proste !! mało sie znasz DUDE i lepiej nas nie denerwój :[...
diabulus
Kontakt:

"Chudy" vel Friki Mud ale się wściekasz, oczywiście że poszła my sprężyna, tak jak i Tobie pekła rama, głupio tylko ze przez to zabrali rame "Papiemu" a dali na gwarancji Tobie, jak nie pamiętasz to zadzwoń do "Skury" może on przypomi cxałe zajście (chyba że też ma zmowe milczenia) z nim "Cosmos" o ty rozmawiał, to też On rozkręcał pekniete ramy.a jeszcae jedno - jJak tam zabieg? udał się? Szkoda ze dla wlasnych kożyści innym wciskacie ciemnotę
ODPOWIEDZ