Witam,
wiem że to forum o downhillu ale myślę ze zaglądają tutaj osoby uprawiające street.
Moje pytanie jest takie jaką ramę z poziomymi hakami polecacie (mam Sign DS 2 ale ma pionowe haki) i do tego jaki sztywny widelec. Najlepiej set na koła 26 cali ewentualnie na 24 cale. Raczej będą to części używane i prosił bym o jakiej propozycje żeby się zmieścić w okolicy 500zl, inne części sam postaram się dobrać.
Pozdrawiam i z góry dziękuje.
[Street]Rama+widelec
500zł na całość tak? To teraz pytanie czy pod 26 czy 24" jak duże koła to ciężko będzie w tym przedziale, widelec napewno nie niższy niż 435mm, z używek np. LightOne albo Fundamental. Ramka i tu problem, Void się zmieścisz,jakiś starszy Suburban 06/07 albo Destro Jump, geo ma bdb ale jakością nie grzeszy.
@Bombell
Mam jeszcze 1 pytanie, jakie przełożenie polecasz w streecie tzn. ile zębów na korbie i ile na koronce na piaście.
Pozdro
@edit
Jeszce jedno Sign DS 2 nadawał by się do streetu jak bym dal napinacz na single speed czy jest za duży?
P.S
Proszę usunąć post niżej nie zauważyłem przycisku edytuj.
Mam jeszcze 1 pytanie, jakie przełożenie polecasz w streecie tzn. ile zębów na korbie i ile na koronce na piaście.
Pozdro
@edit
Jeszce jedno Sign DS 2 nadawał by się do streetu jak bym dal napinacz na single speed czy jest za duży?
P.S
Proszę usunąć post niżej nie zauważyłem przycisku edytuj.
-
- Kontakt: