[Wisła] 16-17.10 Kończymy z sezonem !!

nikifor
Kontakt:

Post autor: nikifor »

impreza ogólnie na plus, warto było sie telepać autem tyle czasu, ale to głównie zasługa wisły jako takiej i było pro mimo kilku zgrzytów

1. nikt nie powiedział że z pucharówki jest czynny tylko górny lasek
2. organizatorzy to nieczułe świnie i nie dali mi kiełbaski i zupy bo zgubiłem rachunek:(
3. nie wygrałem nawet bidona:P
4. fotografom nie podobał sie mój szarobury uniform i nie pstrykali mi zdjec:(

trasa pod czasówke calkiem niezła, przede wszystkim góra, poza tym po ostatniej wizycie w kwietniu zniszczyła mnie ilość zmian i tras, mega!

dol trasy czyli plątanina band/hop/muld rozpiełdala.

mam nadzieje ze wisła zarobiła duzo w tym sezonie i w przyszłym zadba o trasy jak trzeba i zarobi jeszcze więcej i inne ośrodki zrozumieją że rowerzyści = $$$
GBN CREW!

http://www.pinkbike.com/u/gbn-crew/
Wooyek
Kontakt:

Post autor: Wooyek »

Było zarąbiście, warunki bardzo ciekawe (sypko, ale raczej sucho i przyczepnie), trasa genialna, atmosfera świetna (zajawka jak na zawodach, ale bez żadnej spiny).

Dzięki Schodek za godnie zakończony sezon! ;)

(mam tylko nadzieję, że nie było to jeszcze ostatnie jego zakończenie ;))
akSiorek
Kontakt:

Post autor: akSiorek »

Wooyek, a nie szybko ? I nie przewracaj sie tyle, my wszystko widzimy ;P hahah
matin89
Kontakt:

Post autor: matin89 »

Czy mozna prosic o jakies zdjecia z soboty?
fuby
Kontakt:

Post autor: fuby »

http://kaminsky1984.pinkbike.com/album/ ... niedziela/ kilka zdjęć z niedzieli znalezionych na pb
Zeman
Kontakt:

Post autor: Zeman »

NIKIFOR
1. nikt nie powiedział że z pucharówki jest czynny tylko górny lasek
2. organizatorzy to nieczułe świnie i nie dali mi kiełbaski i zupy bo zgubiłem rachunek:(
3. nie wygrałem nawet bidona:P
4. fotografom nie podobał sie mój szarobury uniform i nie pstrykali mi zdjec:(
Niki mam nadzieje że aż tak źle nie było pomimo nieprzyjemności których doznałeś, nie wiem czy zostałeś na wieczór ale po wypowiedzi sądzę ze nie bo gdybyś został to zmienił byś zdanie o organizatorach ze to mili i wrażliwi ludzie a mniej sympatyczna mogła być obsługa bufetu lecz nikt poza tobą się nie skażył na ekipę a tym bardziej ze oni nie są winni zaginięcia twojego kuponu na żarełko wracając do wieczoru to trzeba było zaczkać bo kto został to kiełbaskę z ognicha mogł sobie wysmażyć oraz zapijać sie przepyszną herbatką.
http://www.bikeparkpalenica.pl tu się jeździ!!!
nikifor
Kontakt:

Post autor: nikifor »

prawde mowiac jedyne co mi naprawde przeszkadzało to nieczynna pucharówka, nie musicie się tak płaszczyć przed każdym słowem krytyki a już na pewno nie takimi ktore widac ze nie sa powazne, no bez przesady:P
GBN CREW!

http://www.pinkbike.com/u/gbn-crew/
tosiekDH
Kontakt:

Post autor: tosiekDH »

byla super zabawa :D trasa ciekawa ( zwłaszcza nowinki na dolnej polance :wink: ). Numerki eleganckie :) oby wiecej takich imprez . no i oczywiście wielki Big Up dla kucharki/kucharza za grochówke :D
no i jeszcze Big up dla schodka i reszty osób , które przyczynily się do utworzenia takiej atmosfery na stożku w ten dzień :)
http://www.dh-zone.com/forum/viewtopic.php?t=60954
[S] koło , kiera, mostek
akSiorek
Kontakt:

Post autor: akSiorek »

tosiekDH twoje 66 były 'miszczowskie' ; p

Zeman a tą herbatą pod konkretnym napięciem to mi sie do teraz odbija ;p
makaron
Kontakt:

Post autor: makaron »

podpisuję się pod pozytywnymi wypowiedziami forumowiczów, dodam jeszcze jedno - 'duża piona' dla sponsorów,którzy obsypali uczestników nie byle jakimi nagrodami! Jak na zawody mniejszej rangi, z mniejszą liczbą uczestników nagrody nieporównywalnie cenne. Aha, zabawna była malutka bandka na dolnej sekcji, chyba przeniesiona z pump tracka? :)
sinedd14
Kontakt:

Post autor: sinedd14 »

Dawajcie jakieś zdj.
Co do Zawodów, było zajebiście. Chłopaki się przyłożyli, byle więcej tego typu zabaw :D
michalnz
Kontakt:

Post autor: michalnz »

A my kąsaliśmy w niedziele od rana i też było fajnie, trasa rozjeżdżona ale pusta (chyba po herbacie :D). Pogoda też siadła ogólnie ciesze sie ze mogłem przyjechać chociaż na niedziele, pozdro :)
michalnz.pinkbike.com
www.nocuje.net
Wooyek
Kontakt:

Zdjęcia od Zbiga z 43ride ("nie PRO foty a raczej takie se"):

http://picasaweb.google.pl/43ride/WisAS ... enieSezonu#
sasquatch
Kontakt:

Post autor: sasquatch »

Trasy sa mega :) imprezka fajna nawet :) ALE nie bylo prawie zadnego zaplecza medycznego, kumpel polamal bark i lezal na trasie 20 minut az przybiegla pani z GOPR-u z mala torebeczka i nie wiedziala za bardzo co robic i potem kolejne czekanie na transport na dol i oczywiscie tam go zostawiono i na wlasna reke trzeba bylo jechac do szpitala... takze pany organizatory LIPA... na drugi raz jak sie bierzecie za zawody to zalatwcie chociarz kogos kto sie zna na pierwszej pomocy...
Wooyek
Kontakt:

sasquatch pisze:zawody
A Wy w kółko z tymi zawodami i zawodami... Gdzie było napisane, że to są zawody? Przecież wyraźnie było zaznaczone, że to chilloutowa impreza z *pomiarem czasu* dla luźnego sprawdzenia swoich możliwości i porównania z kumplami... Stąd też pewnie brak większego zaplecza medycznego.
snizy
Kontakt:

Post autor: snizy »

sasquatch pisze:ALE nie bylo prawie zadnego zaplecza medycznego,
sasquatch pisze:takze pany organizatory LIPA... na drugi raz jak sie bierzecie za zawody to zalatwcie chociarz kogos kto sie zna na pierwszej pomocy...

a teraz cytat z news-a na głównej:
"Cała impreza zacznie się rano w sobotę od rejestracji i wolnego treningu na trasie. Nie ma sędziów, nie ma regulaminu i skomplikowanych wymogów. Jest czysta zajawka i zasada FAIR PLAY. "

trochę przesadzasz sasquatch... poza tym jakby mój kolega się połamał to bym go po prostu wsadził w furę i sam zawiózł do szpitala gdzie by go prześwietlili i na podstawie rentgena postanowili co dalej, bo Pani z GOPR-u rentgena raczej w nie ma w oczach... więc co mogła pomóc (chusta jedynie i zakaz ruchu uszkodzoną kończyną by ewentualne kawałki kości sobie nie wędrowały), w takich urazach nawet tabletek przeciwbólowych lepiej nie podawać bo kto wie czy Cię nie będą musieli szybko pod narkozą w szpitalu kroić i operować... przypadek mojego kolegi, któremu kość uszkodziła płuco i go na żywca cieli bo nadgorliwa Jego żonka nafaszerowała go całą masą Ibupromów i co tam jeszcze miała w szafce...
kuciek40i4
Kontakt:

Post autor: kuciek40i4 »

sasquatch w sumie było trochę inaczej, bo pani z GOPRu wiedziała co ma robić, a transport czekał aż zejdziemy ze zbocza. Inna sprawa, że jeśli jesteś w stanie to jedziesz we własnym zakresie do szpitala (tak jak to zrobilismy).
Dziadas
Kontakt:

Post autor: Dziadas »

Impreza super :)) Mega atmosfera przy ognichu :P Dobrze że włączyła mi się czerwona lampka i dotarłem do łóżka :D Dzięki wszystkim za świetną zabawę!
http://www.pinkbike.com/photo/994730/ może kiedyś POD :P ??
marcin.g
Kontakt:

Post autor: marcin.g »

Impreza na kozaku :) duże gratki dla organizatorów co prawda było parę zgrzytów w związku z tym, że niektórzy nie ogarneli polecenia żeby nie przejeżdżać przez mete no ale ty tylko szczegóły :) herbata pod wysokim napięciem na ognichu powaliła hehe :)
jeszcze raz gratki i mam nadzieje ze wiecej takich imprez bedzie :)
http://www.pinkbike.com/u/gajosae/
ODPOWIEDZ