[Kraków] Kona Stinky Garbanzo DC z Dope-m

miecio000027
Kontakt:

Post autor: miecio000027 »

LestatBiker myślę że chłodny humor lepiej pozostawić tam gdzie jego miejsce - na chanie ;)
LestatBiker
Kontakt:

Post autor: LestatBiker »

No bo nie jest na takim poziomie jak tu , nie każdy człowiek ma poczucie humoru jak przeciętny biker a bikera bawi najlepiej bikerskie poczucie humoru, a na dhz perełek jest nie mało, dlatego z wielką niecierpliwością czekamy na wersję wydarzeń, nawet najbardziej kolorową 8)
Back in black
wizgard
Kontakt:

Post autor: wizgard »

siema!! to mi zajumali rowerek KONA STINKY GARBANZO DC juz chwile temu niestety nie miałem czasu aby całą akcje opisać. Ale i czas sie znalazł dla wiarygodnosci http://wizgard.pinkbike.com/ to mój profil. Przy okazji chciałbym podziekować kumplom i znajomym za naprawde wielką pomoc w odnalezieniu kradzieja. Koles któty dokonał lubieżnego czynu to nie jakiś młodzieniaszek fan dh czy fr to koles który ma do odsiadki pare ładnych lat za kradzieze rowerów głównie spod miasteczka studenckiego AGH i galerii Krakowskiej. Koles rowery na miasteczku uważaza swoje od kwietnia i cały czas miał te same nozyce mój rower chciał opylic za 1400PLN za co juz powinien wpierdol dostac. Moge tylko powiedziec ze było hardcoreowo w paru momentach ale cała akcja juz raczej zakonczona, szkoda tylko ze ma duzo dresików na dzielni którzy zresztą obstawiali miejsce spotkania. Kryminalni nie wiedzieli co sie dzieje jak sie dowiedzieli podczas przesłuchania co sie działo w ciągu dwóch dni. jakby co pytajcie :twisted: :o
Pozdro Dla Wszystkich
nopainnogame
Kontakt:

Post autor: nopainnogame »

wizgard no,ale co się stało w przeciągu tych dwóch dni? :wink:
https://www.facebook.com/GeckoRS - moja hodowla gadów ;)
wizgard
Kontakt:

Post autor: wizgard »

szczerze powiem ze dla własnego bezpieczeństwa i pewnych osób wolałbym nie ujawniac niektórych faktów. powiedzmy tak spotkałem sie z tym kolesiem okazało się że w grupce załatwia mu sie sprawy łatwiej:) i mu wytłumaczyłem grzecznie że to mój rower i ze nie ładnie pożyczać bez pytania:) zeby mnie z dzielni wypuścił z konanem troszke poczarowałem i jakoś to poszło.
Pozdro Dla Wszystkich
Szymon.
Kontakt:

Post autor: Szymon. »

super ze sie odnalazł
ODPOWIEDZ