Internetowy składak rowerów ?

Kamil89

Internetowy składak rowerów ?

Post autor: Kamil89 »

siemanko szukam sklepów rowerowych w których jest włąśnie taka opcja :) znalazłem to na fanatikbike.com mam rame i dobieram do niej sobie komponenty.:)
Digas
Kontakt:

Post autor: Digas »

Kamil89 nie spotkałem się z takim czymś jak na tej stronie w Polsce, ale być może jeszcze mało w życiu widziałem :)

natomiast wiem gdzie możesz spokojnie poskładać fajny rower na zamówienie w dobrych pieniądzach i polecę Ci sklep http://www.sportserwis.com.pl/ :)
szymon102
Kontakt:

Post autor: szymon102 »

Do bmx można co najwyzej kolory, z innymi rowerami się jeszcze nie spotkałem. Skorzystaj z szukajki bo było kilak podobnych tematów, mieli nawet robić coś takiego ale chyba nic z tego nie wyszło.
S:sztyca CB Joplin,shiver na części,manitou black,sherman 1,5"203mm skoku.
blackdemon
Kontakt:

Post autor: blackdemon »

Generalnie, ja mialem takie cos robic, niestety nie mam pomyslu jak zrobic wizualizacje. Po 1 potrzebowalbym wiele zdjec czesci, co jest raczej niewykonalne + pomysl jak to wszystko polaczyc.
Stworzenie samej tabeli i wybor czesci pasujacych do innych to raczej blachostka :)
Spaced
moderator
Kontakt:

Post autor: Spaced »

blackdemon dokładnie jak mówisz. Zaczynasz ogarniac ile jest czesci kiedy zaczynasz sie za to zabierac. Chwile przy podobnym projekcie znajomych porobiłem i padło bo po prostu było nie do zrobienia.

Kamil89 po co ci skladak? Jak chcesz caly rower w danym sklepie złozyc to napisz maila, w dobrym sklepie ala go-ride.com czy freeborn.co.uk bankowo pomogą ;) Z freeborna wysyłaja do pl i sprawdzony sklep wiec nie ma stresu ;)
ODPOWIEDZ