Uszczelki bomber 66 RCV!!
Uszczelki bomber 66 RCV!!
Witam pytanko jakie można dać zamienniki do 66??czy lepsze oryginały??
a jeśli polecacie jakieś podróby to gdzie można je kupić???
pozdro
a jeśli polecacie jakieś podróby to gdzie można je kupić???
pozdro
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
To nie są podróby tylko uszczelki motocyklowe. W zwykłe simmeringi nie ma sie co pchać bo się nie nadają a za i tak niewielką kasę mozna mieć cos co jest przeznaczone do amorów i nie odbiega od oryginałów. Ja kupiłem w sklepie motocyklowym ale są też np tu: http://sklep.scigacz.pl/uszczelniacze-p ... &pp=riders A na allegro nawet lepsze, identyczne z oryginałami: http://allegro.pl/uszczelniacze-zawiesz ... 56303.html
Różnica jest taka, że ariete na górnej wardze nie mają sprężynki tylko sam zgarniak gumowy a te z allegro mają sprężynkę jak w oryginałach Marzocchi. Tak czy siak nie robi to większej różnicy bo za utrzymywania oleju odpowiada druga strona...
Różnica jest taka, że ariete na górnej wardze nie mają sprężynki tylko sam zgarniak gumowy a te z allegro mają sprężynkę jak w oryginałach Marzocchi. Tak czy siak nie robi to większej różnicy bo za utrzymywania oleju odpowiada druga strona...
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Chyba nie wiesz co mowisz.. Ja do DJ i drop offa ladowalem takie po 3zl/szt i spokojnie wytrzymaly dopoki ich nie sprzedalem.. A nie przypominam sobie, zeby kupcy sie skarzyli, ze cieknieSchokowafel pisze:W zwykłe simmeringi nie ma sie co pchać bo się nie nadają

Gąska, nie wiem jak w RCV, ale w VF masz 2 sprezyny. Ktory to rocznik w ogole?
tak ma być .Gąska pisze: sprawa posiadam tylko 1 sprężynę w prawej ladze??czy tak ma być???
coś źle zmierzyłeś , przy takiej ilości widelec praktycznie by się nie uginał. Trzymaj się tego co jest na stronie Gregorio.Gąska pisze: jeszcze 1 sprawa w opisie producenta jest opisana ilość oleju do danej lagi a z mojego amora wylało się prawie po 0.5l z każdej??
Odświeżam temat:
Strona marcoka podaje poziom oleju w tłumiku, natomiast czy po rozebraniu go w dolnych goleniach znajdę olej smarujący? Jeśli tak to jaki powinien być jego poziom?
Jakiego smaru do zmniejszenia tarcia uszczelek używacie, jaki polecacie?
Strona marcoka podaje poziom oleju w tłumiku, natomiast czy po rozebraniu go w dolnych goleniach znajdę olej smarujący? Jeśli tak to jaki powinien być jego poziom?
Jakiego smaru do zmniejszenia tarcia uszczelek używacie, jaki polecacie?
[url=http://konar7.pinkbike.com/album/2010-year/]PinkBike[/url]
-
- Kontakt:
vaudaaa pisze:Strona marcoka podaje poziom oleju w tłumiku, natomiast czy po rozebraniu go w dolnych goleniach znajdę olej smarujący?
Znajdziesz go wszędzie, bo Marzocchi ma otwartą kompiel olejową. Czy odkręcisz górne korki, czy dolne nakrętki, zobaczysz ten sam olej.
Roczniki 2008-2009: Lewa strona 255ml, prawa 260ml.vaudaaa pisze:Jeśli tak to jaki powinien być jego poziom?
Rocznik 2007: 200ml na każdą stronę.
Zwyczajna wazelina z apteki. Jeśli masz więcej kasy i możesz poczekać na paczkę, to kup Judy Butter rock shox'a, na przykład z rowerowy.comvaudaaa pisze:Jakiego smaru do zmniejszenia tarcia uszczelek używacie, jaki polecacie?