dresy na schodach

DuSt
Kontakt:

dresy na schodach

Post autor: DuSt »

kłaku licze na CIebie :Dtrza tam pozadek zrobic wez ekipe z esce i mozna jechac jeszcze raz.
http://www.pinkbike.com/modules/photo/?op=view&image=303179
Krzywy
Kontakt:

Post autor: Krzywy »

o kurva dust zes dojebal. a wy co - patrzyliscie jak jebnal kumplowi w rylo i zabiera rower?! a jeszcze ziom spierdolil?! to PO **** tam jechal ja k speirdolil!? ja pitole... z twojego opisu akcji wynika ze to czysta glupota...
www.bikeaction.pl
'moja glowa granice mi wytycza' /hurt
Krzywy
Kontakt:

Post autor: Krzywy »

o kurva dust zes dojebal. a wy co - patrzyliscie jak jebnal kumplowi w rylo i zabiera rower?! a jeszcze ziom spierdolil?! to PO **** tam jechal ja k speirdolil!? ja pitole... z twojego opisu akcji wynika ze to czysta glupota...
www.bikeaction.pl
'moja glowa granice mi wytycza' /hurt
lotnik
Kontakt:

Post autor: lotnik »

quake : a co w lape zrobiles ;/ >>??
c4
Kontakt:

Post autor: c4 »

oddal rower?! to nie byl prawdziwy dres, musicie szukac dalej.
Sauron
Kontakt:

Post autor: Sauron »

Nom ja Dust Się w czas skapłem że się obydwoje telefonikami bawili sie, powiedziałem wam (cicho) że dres idzie a wy se dalej staliście no to ja spierdoliłem i stałem kolło juviki na Skalskiego i jush was nie spotakłem, ta pała co miałęm w plecaku głównoby pomogła predzej ja bym nią wpierdól dostał, (Ja jush jestem uczulony na drechów od tej pory jak mi phona zajebali i miałem nóż na gardełku
Marc!n_
Kontakt:

Post autor: Marc!n_ »

dolączma sie ale najpeirw zaj....... drechów z wawy i odzytskajcie m irower ... :(
co kraj to obyczaj.....my mamy dresików
Maciek_08
Kontakt:

Post autor: Maciek_08 »

Mnie dziwią niektóre wypowiedzi. Niektórzy by poszli zebrali się i przyjebali dresom ale większość powie przyjebać mu i na tym się skończy bo jakby zobaczyli dresa co idzie w ich strone by pierwsi uciekali. Życze szczęścia ale drechodowny to twarde bezmozgi.
8!k3r
Kontakt:

Post autor: 8!k3r »

buhahua zostawic kumpla zajebiscie :)

kurwa nie wiem ile macie lat ze macie takie problemy z drecholami ze ktos dostal plabe w leb po *** tam wogole podjezdzaliscie ? takie z was kozaki i jeszcze policje odwolaliscie kurde po *** sie pchac na te schody to walka z wiatrakami
http://www.pinkbike.com/modules/photo/?op=view&image=359651
emat-e
Kontakt:

Post autor: emat-e »

[quote="hot.hot"]pomysł nie jest najgorszy. ale do takich kolesi trzeba podchodzić bardziej taktycznie: po tym jak pokażecie im co potraficie, podjedźcie do nich,niech któryś z was sie zapyta o szluga żeby gadke zaczaić,później wstawiacie bajer o jakimś dicho,manieczki,protektor,tabsiki,wypasiony golf po tuningu,te sprawy - oni lubią te tematy. po bliższym zapoznaniu proponujecie ściepe na spirytus z meliny. jeden dzień się pomęczycie ale później będą się wam kłaniać w pas bo będą was traktować jak równych sobie ziomali a nie jak jakiś szpanerów na rowerach co to pewnie z policją spółkują. u mnie się sprawdza. pozdrawiam[/quote]

pizdy, zawsze bada traktowane jak pizdy...
twoj wariant rzadko sie sprawdza...
http://allegro.pl/show_item.php?item=40319121 licytować;) 1000$ ma być:D
N A J D E R
Kontakt:

Post autor: N A J D E R »

Eee tam, mi sie pomysl hot'a podoba. Jest tylko jeden problem: zdazyc zagaic gadke ZANIM sie dostanie wpierdol bez zbednych ceregieli;p
Kupie adapter do Hayes'a na 203mm do tyłu
ODPOWIEDZ