manual one hander

Maciek_08
Kontakt:

Post autor: Maciek_08 »

zonk my on nie chce opowieści fantastycznych czytać. Powiedz mi zonk jak trzeskać maunala z dosyć stromej górki bez hampla? Manuala tak jak wheeli używa się hamulca.
madred
Kontakt:

Post autor: madred »

no ja nic nie mowie ale zonk ma racje ze manual to jest na stojaco bo na siedzoco to dzieci robia (jak maja dobre kamulce:) i na siedzaco one hender jest banalny tylko puszczasz kiere lewa reka i musisz miec sile ja utzrymac gorzej jak polecisz na plery bo dostajesz kiera w leb :)
nie ma to jak slotka bida....
bodzio
Kontakt:

Post autor: bodzio »

tupcenie i tupcenie.moim zdaniem są dwa rodzaje manuali !!stojący i siedzący!siedzący jest prosty bo przy stojącym trzeba mieć dobre nogi i silne rece.a jak ktoś umi manuala na siedząco to podjecie pod gureczke,wyskoczy i obruci sie o 180 stopni!!!
Simonz
Kontakt:

Post autor: Simonz »

od wczoraj czaje tego tricka i nawet nawet tak do 6 m pojade (na stojaco oczywiscie bo siedzaco to nawet ***** wystawic moge ;))...
Hardcore rulez!
gg: 846952
erenes
Kontakt:

Post autor: erenes »

mi sie jakoś nie podobaja triki na siedząco. Na siedząco moge też bunnego i barspina robić ale to nie to. Wiem że to porównanie nie jest dobre, ale pokazuje o co chodzi :)

Szczerze: nie umiem nic na siedząco, ale mi sie te triki z hamulcem nie podobają. Choc sa techniczne i dośc trudne.
dupa.
ZONK
Kontakt:

Post autor: ZONK »

łoooo...erenes mocny jestes - zadupiasz bez tylniego hampla...
to raczej manuale ciezko ci ida :P
głupota nie boli...głupota kosztuje !...lecz prawda juz może zaboleć...!
mcmlody
Kontakt:

Post autor: mcmlody »

ja za to uwielbiam manuale, wszystko, co z nimi związane, jak już an coś wskakuję, to najczęściej na manuala;] a co do one hand manuala, to po prostu należy złapać siodło w kolana, trochę przechylić kiernię w w stronę ręki, żeby było stabilnie i regulować hamplem balans, najlepiej się dobrze napędzić. A, swoją drogą, czy ktoś widział kiedyś no handed manuala??:D ale takiego od początku do końca, a nie puszczone ręce w trakcie?
No pain, no gain
Xprot

Post autor: Xprot »

mcmlody w tojej kwesti brakuje tylko "bo ja takiego robie" ;p
ODPOWIEDZ