Szukam bardzo strasznego horroru
Szukam bardzo strasznego horroru
Siema. Nie znam się w ogóle na horrorach, a chciałem coś pooglądać. Szukam czegoś bardzo mocnego, ale nie chodzi o fruwające flaki itp. Szukałem w goglach ale ciężko coś jest wybrać stamtąd. POMOŻECIE ? 

-
- Kontakt:
http://www.youtube.com/watch?v=ebfLWAB8bY4&translated=1 - po tym do końca życia będziesz miewał koszmary senne...
Tak jak podał Darmoor - pierwsza część Omen'a i obejrzyj sobie jeszcze Obcy- ósmy pasażer nostromo - stare ale dobre- poczekaj na burzę za oknem, wyłącz światło w pokoju, słuchawki na uszy, odpal film- wymiana majt gwarantowana...

Tak jak podał Darmoor - pierwsza część Omen'a i obejrzyj sobie jeszcze Obcy- ósmy pasażer nostromo - stare ale dobre- poczekaj na burzę za oknem, wyłącz światło w pokoju, słuchawki na uszy, odpal film- wymiana majt gwarantowana...

Zacznijmy od tego, że strach ma różne oblicza 
Dla mnie klasyka dobrego kina to napewno Rec i Projekt Monster (Cloverfield).
Ale możesz poszukać czegoś z gatunku gore jeśli obrzydzenie czy strach wzbudzają u Ciebie latające przed ekranem flaki. Tutaj np. cała seria Świtów/nocy żywych trupów, z klasyki to też Martwica mózgu xD z elementami humorystycznymi.

Dla mnie klasyka dobrego kina to napewno Rec i Projekt Monster (Cloverfield).
Ale możesz poszukać czegoś z gatunku gore jeśli obrzydzenie czy strach wzbudzają u Ciebie latające przed ekranem flaki. Tutaj np. cała seria Świtów/nocy żywych trupów, z klasyki to też Martwica mózgu xD z elementami humorystycznymi.
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
963 Blair witch project obydwie części, the thing (łostry! hehe ), eksperyment ss, bunkier, drabina jakubowa, cube, smętarz dla zwierzaków, jeszcze ,,inni" są dobrzy, cóż jeszcze polecić...A! ,,Przepowiednia" , 9 wrota, ,,12 małp" oraz moze nie w Twoim guście, ale po 4 godzinach ogladania nieźle ryje w bani, czyli cała seria hellriser, jak jeszcze chcesz sie bać to na dobranoc poczytaj coś z prozy Lovecrafta i mastertona, i oczywiście ,,10 murzynków" Agaty Christie ;] a jak masz zamiar ogladać horror z kumplami przy piwie to polecam ,,Martwica mózgu" Banan na ustach od poczatku do końca, pełno krwawych demonicznie drastycznych scen bla bla bla... Ale beka film 

Back in black
-
- Kontakt:
http://www.youtube.com/watch?v=fcXOAExE2CU i tyle w temacie
A tak na poważnie to tak jak już wyżej padło polecam The Others i Blair Witch Project

A tak na poważnie to tak jak już wyżej padło polecam The Others i Blair Witch Project