Giro Mad Max 2 - opinie

zyeb
Kontakt:

Giro Mad Max 2 - opinie

Post autor: zyeb »

co mysliscie o tym kasku?? warto, czy kupic 661 uvece albo dozbierac na 661 dh costam carbon??
wd40
Kontakt:

Post autor: wd40 »

Ja z czystym sercem moge polecic Ci Azonic ASX. Ten kask bardziej przypomina kask do mx, ale i tak warto, bo bardzo dobrze chroni i (przynajmniej mi) swietnie lerzy. Braku wentylacji prawie nie czuc, bo tak, czy tak w ff baniak sie poci.
barnej
Kontakt:

Post autor: barnej »

A ja Ci polecam Grio!!! Jest najlepsze, ma najlepsze zapięcia i najlepszy image. Sam jestes w jego posiadaniu i jestem bardzo zadowolony, ma bardzo dobrą wetylację i jest lekki.
Kupuj Giro.
Julo_HC
Kontakt:

Post autor: Julo_HC »

Wlasnie. niby dlaczeo 90% kolesi na Disorderah czy krankedach smiga wlasnie w Mad Maxach?? On jest zajebiscie lekki. Sam mam jednego, ale za duzy jest wec go sprzedaje. W sumie to juz czekam na kase za niego :), i jak bedzie oiazja tylko, to kupuje minejszy rozmiar. Super jest. I jest naprawde przesliczny :)
gg: 3212274

[S]: JuniorT'03 QR20+koło S-Type/Quando+mostek MARZOCCHI+kieraSPECIALIZED
pczk1
Kontakt:

Post autor: pczk1 »

powiem Ci tak albo dozbieraj na troya a jak nie to biez mad maxa a nie patrz na 661
Krzywy
Kontakt:

Post autor: Krzywy »

a ja mam uvexa dh (wszakze dawno w nim nie jezdzilem ale...)

i jest boski. z reszta moja opinie juz znasz ;D w madmaxie glowa mi zle i nieprzyjemnie lezy a jak mi kumpel przyjebal z baniak to bolalo. wiec jakos nie jestem przekonany, natomiast w uvexie to kilka gleb zaliczylem i loozik :}
www.bikeaction.pl
'moja glowa granice mi wytycza' /hurt
Xprot

Post autor: Xprot »

julio hc ile ty masz obrod wodoglowia? ze jest za duzy?
GARY
Kontakt:

Post autor: GARY »

[quote="Julo_HC"]Wlasnie. niby dlaczeo 90% kolesi na Disorderah czy krankedach smiga wlasnie w Mad Maxach?? On jest zajebiscie lekki. Sam mam jednego, ale za duzy jest wec go sprzedaje. W sumie to juz czekam na kase za niego :), i jak bedzie oiazja tylko, to kupuje minejszy rozmiar. Super jest. I jest naprawde przesliczny :)[/quote]

Bo Giro jest sponsorem w/w produkcji filmowych ;) Tak samo jezdza tylko na Mavicach, Marzocchi, itp...
wd40
Kontakt:

Post autor: wd40 »

hyhy a bender jezdzi w azonicu :P
rockym
Kontakt:

Post autor: rockym »

Tez mialem problem co wybrac i kupiłem mad maxa. Jestem z niego prawie 100% zadowolony. Prawie bo przy nieostroznym uzytkowaniu latwo sie obija. Pozatym maega wypas. A jak sie zastanawiasz nad 661 to tez zalezy jaki model. Podsumowujac oba kaski sa dobre wiec kup ten ktory bedzie lepeij siedział Ci na glowie i bedzie ladniejszy
ODPOWIEDZ