Giro Mad Max 2 - opinie
Giro Mad Max 2 - opinie
co mysliscie o tym kasku?? warto, czy kupic 661 uvece albo dozbierac na 661 dh costam carbon??
Wlasnie. niby dlaczeo 90% kolesi na Disorderah czy krankedach smiga wlasnie w Mad Maxach?? On jest zajebiscie lekki. Sam mam jednego, ale za duzy jest wec go sprzedaje. W sumie to juz czekam na kase za niego :), i jak bedzie oiazja tylko, to kupuje minejszy rozmiar. Super jest. I jest naprawde przesliczny :)
gg: 3212274
[S]: JuniorT'03 QR20+koło S-Type/Quando+mostek MARZOCCHI+kieraSPECIALIZED
[S]: JuniorT'03 QR20+koło S-Type/Quando+mostek MARZOCCHI+kieraSPECIALIZED
a ja mam uvexa dh (wszakze dawno w nim nie jezdzilem ale...)
i jest boski. z reszta moja opinie juz znasz ;D w madmaxie glowa mi zle i nieprzyjemnie lezy a jak mi kumpel przyjebal z baniak to bolalo. wiec jakos nie jestem przekonany, natomiast w uvexie to kilka gleb zaliczylem i loozik :}
i jest boski. z reszta moja opinie juz znasz ;D w madmaxie glowa mi zle i nieprzyjemnie lezy a jak mi kumpel przyjebal z baniak to bolalo. wiec jakos nie jestem przekonany, natomiast w uvexie to kilka gleb zaliczylem i loozik :}
www.bikeaction.pl
'moja glowa granice mi wytycza' /hurt
'moja glowa granice mi wytycza' /hurt
[quote="Julo_HC"]Wlasnie. niby dlaczeo 90% kolesi na Disorderah czy krankedach smiga wlasnie w Mad Maxach?? On jest zajebiscie lekki. Sam mam jednego, ale za duzy jest wec go sprzedaje. W sumie to juz czekam na kase za niego :), i jak bedzie oiazja tylko, to kupuje minejszy rozmiar. Super jest. I jest naprawde przesliczny :)[/quote]
Bo Giro jest sponsorem w/w produkcji filmowych ;) Tak samo jezdza tylko na Mavicach, Marzocchi, itp...
Bo Giro jest sponsorem w/w produkcji filmowych ;) Tak samo jezdza tylko na Mavicach, Marzocchi, itp...
Tez mialem problem co wybrac i kupiłem mad maxa. Jestem z niego prawie 100% zadowolony. Prawie bo przy nieostroznym uzytkowaniu latwo sie obija. Pozatym maega wypas. A jak sie zastanawiasz nad 661 to tez zalezy jaki model. Podsumowujac oba kaski sa dobre wiec kup ten ktory bedzie lepeij siedział Ci na glowie i bedzie ladniejszy