DunCon
-
- Kontakt:
DunCon
Witam wszystkich , otóż posiadam do Was pytanie dotyczące w/w firmy. Czy ona jeszcze istnieje? Gdyż obiło mi się o uszy , iż zbankrutowała. A teraz zauważyłem nowe projekty "sztywników" na nowy sezon od Duncona.
Pozdro ! Wesołych Świąt i szczęśliwego Nowego Roku !
Pozdro ! Wesołych Świąt i szczęśliwego Nowego Roku !
war23 a Ty wiesz najlepiej?
Karpiel zrobil nowego sztywniaka (w zeszlym roku), Will White ma wystartowac w pewnych bardzo prestizowych zawodach slopestyle'owych na akicie (zdjecie tego co kreci na akicie ktora dostal 1,5miecha temu mozecie zobaczyc na facebooka Willa i na facebooku Duncona).w jawnych informacji to tyle :P.
prawda,nie jest,choc seria bedzie sie roznic nieznacznie od prototypow testowanych przez ostatnie 3lata.war23 pisze:Alano nie jest nowym projektem,
bzdura.skad masz takie newsy?war23 pisze: jedynie w tym roku bedzie nowe malowanie.
Karpiel zrobil nowego sztywniaka (w zeszlym roku), Will White ma wystartowac w pewnych bardzo prestizowych zawodach slopestyle'owych na akicie (zdjecie tego co kreci na akicie ktora dostal 1,5miecha temu mozecie zobaczyc na facebooka Willa i na facebooku Duncona).w jawnych informacji to tyle :P.
Nie udzielam porad przez PW/nie skupuje sprzetu
-
- Kontakt:
no to wiadomo kto rozsiewa plotki..
wlasciciel sie nie zmienil,jak ktos ma jeszcze jakies ciekawe newsy to niech je zapoda,bede wyjasniac na biezaco...
jedyne co mozna uznac za zmiane wlasciciela to wykupienie czterdziestu paru procent udzialow przez spolke gieldowa TUP SA-ale to sie odbylo ze 3lata temu,razem z przejeciem Karpiela przez DC.od tego czasu w kwestiach wlasnosciowych,zadnych zmian nie bylo.
mozna to bardzo latwo zweryfikowac-wystarczy zamowic odpis z KRSu,to informacje jawne,placi sie za to parenascie zlotych i wszystko jest jasne.
Przykro to powiedziec,ale Siara delikatnie rzecz biorac,minal sie z prawda.
wlasciciel sie nie zmienil,jak ktos ma jeszcze jakies ciekawe newsy to niech je zapoda,bede wyjasniac na biezaco...
jedyne co mozna uznac za zmiane wlasciciela to wykupienie czterdziestu paru procent udzialow przez spolke gieldowa TUP SA-ale to sie odbylo ze 3lata temu,razem z przejeciem Karpiela przez DC.od tego czasu w kwestiach wlasnosciowych,zadnych zmian nie bylo.
mozna to bardzo latwo zweryfikowac-wystarczy zamowic odpis z KRSu,to informacje jawne,placi sie za to parenascie zlotych i wszystko jest jasne.
Przykro to powiedziec,ale Siara delikatnie rzecz biorac,minal sie z prawda.
Nie udzielam porad przez PW/nie skupuje sprzetu
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
skończcie z tym pierdoleniem. tak samo bylo w temacie borodajki na glownej. Sami obrońcy a potem jak ktoś napisał jak było to sie inna spiewka zaczela.KFP pisze:a nadal rąbią w pupe tak swoich zawodników
byl team, sponsor i było cacy, a potem sponsor dal cała, a zawodnicy mieli umowę z dc i firma nie mogla sie wywiazac z tego co obiecal sponsor. Tyle w temacie.
Ja też chciałbym się o to zapytać, czy ktoś tam w ogóle pracuje ?!?!Tom@s pisze: w ogóle ktoś tam pracuje ???
Od miesiąca próbuje sie w ogóle jakoś skontaktować z firmą Karpiel jak i duncon i zero odzewu... nic... cisza... wygląda to tak jakbyście mieli wyjeba** na wszystko, poczynając od kontaktu z klientem kończąc na własnych produktach,ramach...
Przerażające jest to, że Wy chyba nie zdajecie sobie sprawy co Wy macie w ręku ... macie diament jakim jest disco, ale co z tego jak nie potraficie go szlifować ! Taka jest gorzka prawda, musiałem to napisać... :P
SELL OGARNIJ! --->http://allegro.pl/listing/user/listing.php?us_id=25075252
Duncon - firma legenda na polskim rynku rowerowym. Może nie miałem z nią zbyt dużej styczności, jednak jako czynny uczestnik tego sportu, spotkałem się z wieloma opiniami dotyczącymi tej firmy, zarówno od ludzi którzy z nią współpracowali, jak i od zwykłych klientów. Dziwne, że ostatnimi laty zawsze były to opinie w jakiś sposób negatywne ... Ostatnie dobre słowo o Dunconie ostatni raz słyszałem chyba w 2007 roku
.