1.przemalowałem dolne lagi widelca na czarno-złoty
2.zamontowałem komplet tarcz 203mm/180mm Alligator Arries ( zysk wagowy na tarczach ok 160 g )
3.pomalowałem pedały na złoto
4.wsadziłem z powrotem deorkę na tył

Macie się chłopaki za wielkich specjalistów a przełożenia w ramie(jednocepie) nie potraficie policzyć.dziadek_dzidek pisze:
MUSZEL - pewien jesteś co do tego co mówisz?
Hmmm dziwne, bo moja shivera 2004 zalana odpowiednią ilością oleju wraz z osią ważyła ponad 3800g, a sama rama signa fr1 też ważyła zdrowo więcej niż 3,5kgdziadek_dzidek pisze:Rower dosyć lekki, bo sama rama jest b.lekka , "goła" rama waży 3450g , np. wideł 3250 ze sterówką,
Oczywiście że Shiver waży ~3800-3900g, sam miałem przez roczek.Mikel pisze:dziadek_dzidek napisał:
Rower dosyć lekki, bo sama rama jest b.lekka , "goła" rama waży 3450g , np. wideł 3250 ze sterówką,
Hmmm dziwne, bo moja shivera 2004 zalana odpowiednią ilością oleju wraz z osią ważyła ponad 3800g, a sama rama signa fr1 też ważyła zdrowo więcej niż 3,5kg
Czytajcie ze zrozumieniem! Post i waga widelca odnosiła się do poprzedniej konfiguracji roweru- tj. RST R1 180mm. A sign'a FR2 miałem na elektronicznej wadze wieszanej, która ani razu mi się nie pomyliła, a pomiar powtórzyłem, więc na 99,9 % nie ma w tym błędu.Mikel pisze:dziadek_dzidek napisał:
Rower dosyć lekki, bo sama rama jest b.lekka , "goła" rama waży 3450g , np. wideł 3250 ze sterówką,
Hmmm dziwne, bo moja shivera 2004 zalana odpowiednią ilością oleju wraz z osią ważyła ponad 3800g, a sama rama signa fr1 też ważyła zdrowo więcej niż 3,5kg Smile
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 2 gości