Szukam po necie jakie obręcze zostały użyte w kole Deetracks? Mają jakiś swój symbol ? Dokładnie mi chodzi o model 2010, czekam właśnie na przesyłkę bo kupiłem i jestem ciekaw

Ja u siebie nie mam firmowego deetraksa tylko sama obrecz mavic 325. Koło zaplatane w serwisie na szprychach sapim. Starczyły na jakieś 8 weekendowych wyjazdów w góry (Czarna, Szpindel, Liberec). To był pierwszy sezon na fulu więc jakoś specjalnie miękko/technicznie na pewno nie jeździłem. Stare obręcze dają jeszcze rade ,ale tylko na lokalnych trasach. Na sezon potrzebuje czegoś nowego i najlepiej pancernegoRoman_Maxx pisze:Zależnie od wersji czy UST, czy standard - to koła były konfekcjonowane z EX 823 i EX325.
lubella napisz Kolego jak zajechałeś taką obręcz, czegoś chętnie się dowiem?
- koło było zaplatane firmowo czy samoróbka?
Już ty pokazałeś jak się obchodzisz w górach z drogimi i lekkimi obręczamimlynooo pisze:lubella drogie te koła ;/ i cięzkie.
oj tam, na nowy sezon bede miał to samo... moj błąd nastepnym razem odrazu załoze pancerne koła, tyle tam kamulcowJuż ty pokazałeś jak się obchodzisz w górach z drogimi i lekkimi obręczami
Użytkownicy przeglądający to forum: Amazon [Bot] i 4 gości