Morewood Izimu 2007
Morewood Izimu 2007
Witam:)
Czy ktos moglby mi cos powiedziec o tej ramce? Glownie chodzi mi o jej wytrzymalosc, czy nie jest ona powszechnie znana z pekania w roznych fascynujacych miejscach itp, czy nie ma z nia jakichs wiekszych problemow;)
Czy ktos moglby mi cos powiedziec o tej ramce? Glownie chodzi mi o jej wytrzymalosc, czy nie jest ona powszechnie znana z pekania w roznych fascynujacych miejscach itp, czy nie ma z nia jakichs wiekszych problemow;)
Kamil89 super pomocna informacja...
;o szukaj informacji o ramce za granica, w polandii raczej nie ma dużo użytkowników tej ramy.
http://www.pinkbike.com/photo/list/?dat ... izimu%2007
Zawsze kogoś z nich możesz podpytać, co w trawie piszczy.
;o szukaj informacji o ramce za granica, w polandii raczej nie ma dużo użytkowników tej ramy.
http://www.pinkbike.com/photo/list/?dat ... izimu%2007
Zawsze kogoś z nich możesz podpytać, co w trawie piszczy.
piotrex devilbikes to był polski dystrybutor. Co prawda nawet nie umieli rozreklamowac marki, a kontakt z nimi był żaden ale byli i mieli niezłe ceny. Moze te 4.6k to jak wyprzedaz przed zamknieciem firmy robili. Nie wiem. Na pewno stały po tyle.
Aze za 4200 uzywka nie schodzi w pl to sie nie dziwie jesli 2 letnia. Za mniej mozna je miec. Do tego u nas znanych jest 5 marek i jesli nie masz roweru tej marki to nikt nie kupi.
Aze za 4200 uzywka nie schodzi w pl to sie nie dziwie jesli 2 letnia. Za mniej mozna je miec. Do tego u nas znanych jest 5 marek i jesli nie masz roweru tej marki to nikt nie kupi.
-
- Kontakt:
Spaced co do reklamy to może masz i rację, myśleliśmy, że "magia" marki i super recki z zagranicy zrobią swoje, ale wtedy było ciśnienie na wirtuale i wszyscy mówili "za tyle to ja mogę używaną santę kupić".
Ceny mieliśmy najlepsze w Europie, ale uwierz mi, że słyszeliśmy ciągłe narzekanie jak to super drogo mamy. Więcej sprzedaliśmy do Czech i Niemiec niż u nas.
Co do kontaktu - to ZAWSZE odpisywaliśmy na maile i odbieraliśmy telefony, więc nie wiem skąd zarzut o braku kontaktu.
Co do ramy to polecam, żadna do nas nie wróciła. Mieliśmy ogólnie tylko jedną reklamację ale to na ramę do AM/XC (użytkowana bardzo ciężko przez kolegę, który zajeździł wszystko na czym jeździł). Rama wytrzymała, dobrze pracująca z niezłą geo.
Pozdrawiam
Ceny mieliśmy najlepsze w Europie, ale uwierz mi, że słyszeliśmy ciągłe narzekanie jak to super drogo mamy. Więcej sprzedaliśmy do Czech i Niemiec niż u nas.
Co do kontaktu - to ZAWSZE odpisywaliśmy na maile i odbieraliśmy telefony, więc nie wiem skąd zarzut o braku kontaktu.
Co do ramy to polecam, żadna do nas nie wróciła. Mieliśmy ogólnie tylko jedną reklamację ale to na ramę do AM/XC (użytkowana bardzo ciężko przez kolegę, który zajeździł wszystko na czym jeździł). Rama wytrzymała, dobrze pracująca z niezłą geo.
Pozdrawiam
www.morewood.pl
www.devilbikes.pl
www.devilbikes.pl
DevilBikes znajomy ze szczecina mi was polecił. Dzwoniłem i mailowałem do was mniej wiecej jak zaczałem sie zastanawiac nad rama - lato 2008 (rame inna zamówilem koło lutego 2009 wiec raczej nie poźniej). Nikt telefonu nie odbierał i nikt na maile nie odpowiadał - te podane na stronie. Byłęm bardzo bliski kupienia od was ramy ale no nie było jak 
Załozyłem zwyczajnie, ze firma juz wtedy była zamknieta.

Załozyłem zwyczajnie, ze firma juz wtedy była zamknieta.
Dzieki za pomoc;) Mam nadzieje, ze w takim razie uda mi sie ja nabyc:)
www.szok.it - wchodzić, czytać, komentować i dać sie zaszokować!