Morewood Izimu 2007

;o
Kontakt:

Morewood Izimu 2007

Post autor: ;o »

Witam:)
Czy ktos moglby mi cos powiedziec o tej ramce? Glownie chodzi mi o jej wytrzymalosc, czy nie jest ona powszechnie znana z pekania w roznych fascynujacych miejscach itp, czy nie ma z nia jakichs wiekszych problemow;)
Kamil89

Post autor: Kamil89 »

myśle że mozesz być spokojny to spoko rama i dobra firma :)
avg
Kontakt:

Post autor: avg »

Kamil89 super pomocna informacja...
;o szukaj informacji o ramce za granica, w polandii raczej nie ma dużo użytkowników tej ramy.
http://www.pinkbike.com/photo/list/?dat ... izimu%2007
Zawsze kogoś z nich możesz podpytać, co w trawie piszczy.
piotrex
Kontakt:

Post autor: piotrex »

mega pozytywne recenzje za granica,u nas tego prawie ze nie ma..
pewnie dlatego,ze to dosc droga rama.za uzywana z rocznika 2008 trzeba zaplacic kolo 4,5k.
Nie udzielam porad przez PW/nie skupuje sprzetu
Spaced
moderator
Kontakt:

Post autor: Spaced »

piotrex Coooooo? Przeciez devilbikes na allegro nówki za 4.6k sprzedawało.

A co do ramy - mocno wspierali amerykanskich zawodników i mieli mocny grassroots. Na mtbr w dziale recenzje pewnie znajdziesz ich sporo. Sicklines miało tez recke. Bardzo fajna rama moim zdaniem.
piotrex
Kontakt:

Post autor: piotrex »

Spaced raczej nie ostatnio-jak patrzylem na allegro to w tym roku byla wystawiana 3razy ta sama rama,uzywka,za 4200.
mowilem o tym po ile te ramy w europie na rynku wtornym chodza/sa wystawiane.
z usa pewnie bylyby tansze..
Nie udzielam porad przez PW/nie skupuje sprzetu
Spaced
moderator
Kontakt:

piotrex devilbikes to był polski dystrybutor. Co prawda nawet nie umieli rozreklamowac marki, a kontakt z nimi był żaden ale byli i mieli niezłe ceny. Moze te 4.6k to jak wyprzedaz przed zamknieciem firmy robili. Nie wiem. Na pewno stały po tyle.

Aze za 4200 uzywka nie schodzi w pl to sie nie dziwie jesli 2 letnia. Za mniej mozna je miec. Do tego u nas znanych jest 5 marek i jesli nie masz roweru tej marki to nikt nie kupi.
DevilBikes
Kontakt:

Post autor: DevilBikes »

Spaced co do reklamy to może masz i rację, myśleliśmy, że "magia" marki i super recki z zagranicy zrobią swoje, ale wtedy było ciśnienie na wirtuale i wszyscy mówili "za tyle to ja mogę używaną santę kupić".
Ceny mieliśmy najlepsze w Europie, ale uwierz mi, że słyszeliśmy ciągłe narzekanie jak to super drogo mamy. Więcej sprzedaliśmy do Czech i Niemiec niż u nas.
Co do kontaktu - to ZAWSZE odpisywaliśmy na maile i odbieraliśmy telefony, więc nie wiem skąd zarzut o braku kontaktu.

Co do ramy to polecam, żadna do nas nie wróciła. Mieliśmy ogólnie tylko jedną reklamację ale to na ramę do AM/XC (użytkowana bardzo ciężko przez kolegę, który zajeździł wszystko na czym jeździł). Rama wytrzymała, dobrze pracująca z niezłą geo.

Pozdrawiam
www.morewood.pl
www.devilbikes.pl
Spaced
moderator
Kontakt:

DevilBikes znajomy ze szczecina mi was polecił. Dzwoniłem i mailowałem do was mniej wiecej jak zaczałem sie zastanawiac nad rama - lato 2008 (rame inna zamówilem koło lutego 2009 wiec raczej nie poźniej). Nikt telefonu nie odbierał i nikt na maile nie odpowiadał - te podane na stronie. Byłęm bardzo bliski kupienia od was ramy ale no nie było jak ;)

Załozyłem zwyczajnie, ze firma juz wtedy była zamknieta.
;o
Kontakt:

Post autor: ;o »

Dzieki za pomoc;) Mam nadzieje, ze w takim razie uda mi sie ja nabyc:)
www.szok.it - wchodzić, czytać, komentować i dać sie zaszokować!
ODPOWIEDZ