duncon do wszystkich

wookie85
Kontakt:

Post autor: wookie85 »

Zalosne niektore wypowiedzi....temat wart uwagi a wy na siebie wrzucacie ludzie popukajcie sie w glowe i pomyslcie troche ....

Niech wypowiadaja sie ci ktorzy jezdza na ramch dc oni wiedza najlepiej....

A teksty w stylu nie stac to po co gadasz itp itd sa ponizej pasa zalosne i kazdy wie co myslec o osobach co tak pisza...

pozdr wszystkich a forum jest po to by dyskutowac takie male przypomnienie...
www.mm-foto.pl
Krzywy
Kontakt:

Post autor: Krzywy »

prosze admina o bana dla uzytkownika ___DC___ bo nic ciekawego do forum nie wnosi a gownem obrzuca wszystkich innych ktorzy krytykuja JEGO rame. w kilku topicach rzucil takie wypowiedzi i nie tylko w stosunku do mnie, sadze ze na forum jest niepotrzebnytaki osobnik

;)

a juz kierujac wypowiedz prosto do Ciebie bucu to wyobraz sobie ze jezde na poincie wlasnie bo nie mam kasy na nic innego i *** Ci do tego qrwa. ale jak mam sobie pomyslec ze jak kupie dc to sie rozjebie i 1000 zl pojdzie wpizdu to mie az strzela, dlatego wole koshmara - mam wiecej zaufania. dc widzialem calkiem sporo na kilku jezdzilem i widizlaem fotki rozjebanych hakow w cocku - cos jeszcze?? nie. wiec zawrzyj paszcze
www.bikeaction.pl
'moja glowa granice mi wytycza' /hurt
cielak
Kontakt:

Post autor: cielak »

ostro sie robi. ale po co sie klucic o byle co ze ten powiedzial to a ten tamto. kazdy ma wlasne zdanie i juz wiec po co jechac z kims bo powiedzial ze dc jest zajebisty a drugi ze ******.ja obecnie tez mam pointa ale DC z chceia bym kupil gdyby byl mi potrzebny.to niech pisze co mysli o tych ramach a nie kluci sie z kims o to.PEACE
cielak
Kontakt:

ostro sie robi. ale po co sie klucic o byle co ze ten powiedzial to a ten tamto. kazdy ma wlasne zdanie i juz wiec po co jechac z kims bo powiedzial ze dc jest zajebisty a drugi ze ******.ja obecnie tez mam pointa ale DC z chceia bym kupil gdyby byl mi potrzebny.to niech pisze co mysli o tych ramach a nie kluci sie z kims o to.PEACE
cielak
Kontakt:

Jaca
Kontakt:

Post autor: Jaca »

__DC__ człowieku, opanuj się, bo z nerwów dostaniesz wybitnie silnej obstrukcji. Pomyśl dwa razy zanim coś napiszesz, bo jak na razie nie dorównujesz poziomem przedszkolakowi...
Gryzie cię tak bardzo, że tyle osób ma złe zdanie na temat ram duncona?
Jeżeli twoja działa, to powinieneś się cieszyć, a nie bluzgać tych, którym się nie udało, lub widzieli zniszczone ramy duncona.
Ja też nie jestem przekonany do tych ram(i co, nazwiesz mnie ciulem?), bo qmpel ma tośkę, pękła pod główką po...jeżdżeniu dziennie po chodniku do roboty. najlepsze jest to, że pęknięcie jeszcze się zbytnio nie powiększyło, a już jeździ na zipach zamiast górnej części vpp, bo miał alu-pogięła się, dostał stalową-urwała się.
Jak chcesz dowodów to na razie tylko muszą ci wystarczyć słowa moje i kilku innych ludzi z tychów na tym forum, a jak ci bardzo zależy, to w wolnej chwili skombinuje aparat i porobię foty tej tośki...
Skylinegtr
Kontakt:

Post autor: Skylinegtr »

A ja tez powiem że że mnie wkurwiają wszyscy co tak pierdolą 3 po 3. Jakis typek ma draga i mówi :" a dankon to wogóle kicha, ich wszystkie ramy ramy sa niedopracowane, trefne i wogóle tylko presa jest dobra" . A co on może wiedzieć, nigdy nie widzial pewnie rzadnej toski itp z bliska ale pierdoli że dankon do dupy bo tak mówia koledzy i wieść gminna <lol> Najbardziej nie lubie bezpodstawnego pierdolenia tak żeby coś tylko powiedziec na tym forum...ble żygac mi sie chce!!! Ludzie!! Już nie ma już licznika postów!! Jak masz ********* głópoty to lepiej nic nie mów. Bedzie lepiej dla ciebie i innych.

co za ludzie
MOnster Garage
gg:5687099
http://youtube.com/watch?v=NdaTsWqbDF0
Karpiel
Lokalizacja: Allenstein - Tak Sie Nazywal Olsztyn Za Czasow Prusow...
Kontakt:

Post autor: Karpiel »

WY JESTESCIE POJEBANI !!!!!!!!!!!!!!!!!!

skoro uwazacie DC za syf to czemu sie tak wszyscy podniecaliscie ramai 2004 jak tylko wyszly ?!?!?!?!?!
a te koki to sa nieliczne przypadki na 1000-ce sprzedanych ram.

a skoro mowicie ze DC spierdolilo swoje fury, to moze zrobicie lepsze i sie utrzymacie na rynku ???

ja jestem za DC !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

DC RULES, jeszcze bedziecie mowic ze DC rules wymiata. :)
to kwestja miesiecy ( mam nadzieje )

a czemu niezalozy ktos specjalnego tematu zeby zachwalac DC, a nie opierdalac ???
kazdy patrzy na wady a nie zalety, dlatego ta firma ma taka opinie w waszych oczach...

... Glupota ludzka nie ma granic i siega zenitu ...

† AMEN † AMEN † AMEN † AMEN † AMEN † AMEN † AMEN † AMEN † AMEN †
Co Tak Tanio?
Tak Może Być Tylko U KRABOLa
www.netbike.pl
enjoy
Kontakt:

Post autor: enjoy »

"czemu sie tak wszyscy podniecaliscie ramai 2004 jak tylko wyszly ?!?!?!?!?!"

czlowieku, a bylo wiadomo ze pekają?

"a te koki to sa nieliczne przypadki na 1000-ce sprzedanych ram."

na miliony!!!!!!!

"DC RULES, jeszcze bedziecie mowic ze DC rules wymiata. :)"

fajnie by bylo.

"kazdy patrzy na wady a nie zalety, dlatego ta firma ma taka opinie w waszych oczach..."

bo, jak dla mnie, rama nie powinna miec ani jednej wady.

"AMEN"

a ty w kosciele jestes? fuj
frirajder
Kontakt:

Post autor: frirajder »

Zabawna dyskusja. Trzy postawy są:
a) Kocham DC, DC Rulez, DC jest najlepsze.
b) DC to największy chłam, beznadziejne, Dragstar i Point biłą na głowę DunCon.
c) Ludzie myślący. Podający przykłady. Wymieniający plusy i minusy.
http://www.upr.org.pl/ <- niższe podatki = tańsze rowery
goRz
Kontakt:

Post autor: goRz »

Taaa te tysiące Cocków :) hyhy to by się dopiero DC cieszyło :) , przynajmniej w PL.

A ludzie na DC wjeżdżaja, bo to nie jest Forum ludzi wspierających polskie produkty tlyko ludzi, którzy chcieliby kupując rame mieć pewnośc, ze od nowości nie jest zjebana... a w przyp. Tosy tej pewności nie ma!
"Hey ho lets go!"
pczk1
Kontakt:

Post autor: pczk1 »

o przperaszam bardzo pokazcie mi v10 ktora sie nie rozkreca bez kombinowania z klejem albo albo gianta teama lub kompa a stinky wszystkie chodza jak moja babcia w ciazy
ale trzeba dojechac dunconom bo duzo osob im jedzie gdyby byl post o lapiajecj luzy v 10 pewnie wszyscy by jechali jakie to snty nie sa ****** chlopcy zastanowcie sie kiedys nad tym co mowicie

"choody" "cosmo" - solidarnosc sokusiów
lukasz_olawa
Kontakt:

Post autor: lukasz_olawa »

Ej!! Ludzie!! Mam pytanie. Pewnie mnie pojedziecie ale dobra:P Czy DunCon Jest polski?? Robiony w polskich fabrykach?? Dzieki za odpowiedzi.
Moja fura: http://www.pinkbike.com/photo/1059373/
FULL RULEZZZZ :)
krabol
Kontakt:

Post autor: krabol »

JA PIERDZIELE NIEKTORZY TO NAPRAWDE MAJĄ NIEROWNO POD SUFITEM, ZAWSZE TRZEBA SIE KOGOS CZEPIAC??

teraz czepiamy sie dc

w innym topicu dzikus wyzywa mnie od wiesniakow

w innym dzikus nazywa cssyvego pedalem

kto lub jaka firma bedzie nastepna??

moze dabomb bo robi kijowe ramki?? tak to dobry pomysl, od dzis objezdzamy db, szkoda ze to nie polsca firma ale zawsze mozna ich blotem obrzucic

jak dm bym zryppany (ktos to wspominal) to jakos nikt tak nie najezdzal na nich, a dm DS 1.0 polamanych to byly chyba TONY jesli sie dobrze orientuje,

jesli dc nie bylo by takie dobre to by nie bylo widac tyle tych ramek, zobaczcie czasami zawody ile tam jezdzi ramek DC i wszyscy zawodnicy sobie chwalą je

przypomne tutaj mego przedmówce

NIE LICZY SIE RAMA, LICZY SIE RIDER :P
nowy sklep internetowy
www.netbike.pl
dopiero sie budujemy :)
goRz
Kontakt:

Post autor: goRz »

No cóż to naturalne wraz z rosnącą popularnościa rośnie podatnośc na krytykę ... ale myslę, że Panowie z DC o tym dobrze wiedzieli startując na rynku więc się tak nie martwcie o to "jechanie" po DC nic im nie będzie.

Co do rozkręcania się ram, to jeszcze nie widziałem takiej w której nie trzeba by dąciągać srubek na zawiasach...
"Hey ho lets go!"
8!k3r
Kontakt:

Post autor: 8!k3r »

ja mowilem jak Dzikus zapodal foty tych ramek ze na dole beda prawdopodobnie te elementy pekac i ze beda w to udezac kamienie i sie moze to popsuc wiec nie podniecalem sie ta akurat ramka
http://www.pinkbike.com/modules/photo/?op=view&image=359651
DZIKUS

Post autor: DZIKUS »

krabol ty naprawde jestes lekko "tenteges"

czy ty widzisz o czym jest ten temat? co sie wpierrdalasz meidzy wodke a zakaske z twoimi prywatnymi problemami??

"JA PIERDZIELE NIEKTORZY TO NAPRAWDE MAJĄ NIEROWNO POD SUFITEM, ZAWSZE TRZEBA SIE KOGOS CZEPIAC??

teraz czepiamy sie dc

w innym topicu dzikus wyzywa mnie od wiesniakow

w innym dzikus nazywa cssyvego pedalem"

tym ktorzy nei wiedza o co chodzi polecam przeczytanie watku
http://www.dh-zone.com/forum/viewtopic.php?t=5660 , jest on poswiecony ramie cock. uzytkownik enjoy podal linki (jzu nie aktualne, bo zostaly podmienione fotki) do zdjec pogietych elemntow z cocka. wtedy krabol nazwal go "totalnym wiesniakiem". wtedy ja sie wlaczylem do akcji i wyszydzilem krabola, apotem polecialo, ze hejjjjjjjjjj...

efekt jest taki, ze krabola zjebal przytlaczajaca wiekszosc osob, jak komus sie nudzi i chce pobrechtac z tego buraka-ANALfabety, to warto przeczytac caly watek :D

teraz typ probuje odwrocic uwage od swojej nedznej osoby, oraz od glownego tematu przywolujac jakies stare dzieje. przyznaje, ze kzrywego zjebalem troche niepotrzebnie, bylo (dawno temu) minelo. krzywy anwet nosi sie z zamiarem kupienia czego ode mnie, wiec pewnie jzu mi wybaczyl moja malutkie grzeszki, wiec chyba mozan uznac, ze sprawy nie bylo ;)

NATOMIAST TO, ZE KILKANASCIE OSOB NAPIERRDALA TERAZ NA KRABOLA JEST JAK NAJBARDZIEJ ZASADNE, CHAMSTWO NALEZY ZWALCZAC W ZARODKU.

poza tym to wlasnie ten burak nazwal pierwszy enjoya wiesniakeim a okazuje sie, ze sam mieszka na jaiejs wsi zabitej dechami, buahahaha, czyzby jakies kompleksy??

najlepiej skwitowal to uzytkownik raziel: "Krabol wqrwiasz mnie juz bo wyzywasz wszystkich po kolei od wieśniakow a sam ***** mieszkasz na wsi !!! Ja pierdole ostatnio jak jechalem przez te cale repty to bym sie wdupił w stado kóz !!"
diabulus
Kontakt:

Post autor: diabulus »

Przepraszam "Chudego" i "Cosmosa" moze za duzo napisałem a nie powiniennem, ale nie obrazilem żadnegoz nich i nie zażuciłem im kłamstawa (a oni mnie tak) uważam że dla dobra całej sprawy - odpuścicie sobie zwłaszcza "Cosmos" Robet. I wy wiecie i jak wiem jak jest naprawde. Napisałem swoja opinie na temat DC, dzis przyjechałe i czytam forum mysle że trohe przeginacie. Pozdrawiam
Breeder
Kontakt:

Post autor: Breeder »

To jutro besztamy cannondale, bo to jest najbardziej chujowa firma. co wy na to??:]

powiem tak dlatego dużo osób jedzie na dc, bo jest u nich stosunkowo duzo wpadek. ale nie znaczy to, że cała firma jest zła, do dupy, że wszystko mają *******!!!! wpadki się zdażają nawet najlepszym tylko dc ma narazie małe doświadczenie i zdażają się im częściej. ja myslę, że za jakiś czas będą mieli zajebiste ramki i nie będzie trzeba płacić 3300zł za konstriktora, żeby mieć ramkę, która się nie złamie.

krabol mi nie pasuję DM :]
|| www.villagerevolution.com || aka. kujon || dupa!
ODPOWIEDZ