DunCon cook ??
ty ___DC___ jak muwisz ze pitbule to zajebiste ramy to zadam ci pytanie i nie odpowiadaj chamsko
na zdjeciu z twojego potpisu wynika ze masz hyba te przestrzena chaki a nie plaskie blachy i kolo na zacisk
czy nie przestawia ci sie kolo w nich bo mi na zacisku sie przestawialo jak np mocniej nacisnolem na pedal albo nie doktecilem 180 na flacie??
na zdjeciu z twojego potpisu wynika ze masz hyba te przestrzena chaki a nie plaskie blachy i kolo na zacisk
czy nie przestawia ci sie kolo w nich bo mi na zacisku sie przestawialo jak np mocniej nacisnolem na pedal albo nie doktecilem 180 na flacie??
jak sie nie ma co sie lubi trzeba to zrobic
[quote="enjoy"]http://www.repty86.neostrada.pl/cock/1a.JPG
http://www.repty86.neostrada.pl/cock/2a.JPG
http://www.repty86.neostrada.pl/cock/3a.JPG
dunconowi NIE![/quote]
WYTLUMACZCI MI BLAGAM CO JEST Z TA RAMA NIE TAK NA TYCH FOTKACH BO NIE WIDZE NI ***** !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
!!!!!!
http://www.repty86.neostrada.pl/cock/2a.JPG
http://www.repty86.neostrada.pl/cock/3a.JPG
dunconowi NIE![/quote]
WYTLUMACZCI MI BLAGAM CO JEST Z TA RAMA NIE TAK NA TYCH FOTKACH BO NIE WIDZE NI ***** !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
!!!!!!
ja widze ze cala klutnia idzie jak co roku o smierdzaca rybe,.......... i ja se czytam dopiero tera cala i nie wiem czy mam sie smiac czy plakac czyco........
koles (krabol) to jest postac......... dzikus cie jedzie koles a ty nei kumasz lezec tylko dalej szczekasz z tego swojego zasranego dolka w ktory zes sam wpadl i sam tam nasral......... i ********** jak malo ktory.....
dobra a teraz propo chce zeby do mnie priorytetem,czyli JUTRO przyszedl ----ja wiem ---- nowka sztuka amor avalanche mtn 10 i co i ****.......
nie pisz ze masz wszystko tylko ze masz duzo i pewnie massz lub mozesz miec wiekszosc czesci...........
koles (krabol) to jest postac......... dzikus cie jedzie koles a ty nei kumasz lezec tylko dalej szczekasz z tego swojego zasranego dolka w ktory zes sam wpadl i sam tam nasral......... i ********** jak malo ktory.....
dobra a teraz propo chce zeby do mnie priorytetem,czyli JUTRO przyszedl ----ja wiem ---- nowka sztuka amor avalanche mtn 10 i co i ****.......
nie pisz ze masz wszystko tylko ze masz duzo i pewnie massz lub mozesz miec wiekszosc czesci...........
ale dlaczego trzeba blokowac ten temat od razu?
i dlaczego uwazasz, ze my sie go "czepiamy" ?
przeciez to on zaczal, wiec wina lezy tylko i wylacznie po jego stronie.
prosze tematu nie blokowac, prosze nie blokowac krytyki chamskiego zachowania!
wczoraj chamsko zostalem potraktowany ja i enjoy, dzis lub jutro mzoe to byc kazdy z was. trzeba z tym walczyc i tyle!
i dlaczego uwazasz, ze my sie go "czepiamy" ?
przeciez to on zaczal, wiec wina lezy tylko i wylacznie po jego stronie.
prosze tematu nie blokowac, prosze nie blokowac krytyki chamskiego zachowania!
wczoraj chamsko zostalem potraktowany ja i enjoy, dzis lub jutro mzoe to byc kazdy z was. trzeba z tym walczyc i tyle!
"ale dlaczego trzeba blokowac ten temat od razu?"
vs
(pospis karpiela, wow oryginalna ksywa, pewnie wszystkie dropy z kraweznikow sa twoje!!!!!!)
Co Tak Tanio?
Tak Może Być Tylko U KRABOLa
www.rowerki.tk
lol, ty tez mnie pozwiesz?
bezprawie!!!!!!!!!!!!!!
vs
(pospis karpiela, wow oryginalna ksywa, pewnie wszystkie dropy z kraweznikow sa twoje!!!!!!)
Co Tak Tanio?
Tak Może Być Tylko U KRABOLa
www.rowerki.tk
lol, ty tez mnie pozwiesz?
bezprawie!!!!!!!!!!!!!!
Ludzie nie dacie Karbolowi zachować chociaż kszty Honoru. Obserwóje ten topic od początku i wszyscy mu jedziecie oskarżacie jego sklep i wogóle. Fakt nie potrzebnie oskarżył enjoy-a ale próbował sie pogodzić ale Dziki chciał go zdeptać :-/ nie wątpie że sprawiło mu o pryjemność. Szanuje Dzikusa bo zawsze pomaga i wogóle zna sie na rowerkach jak mało kto ale może byście sie już przestali bluzgać nawzajem bo to do niczego nie prowadzi.
Nie zdziwie sie jak zaraz zostane zmieszany z błotem przez innych forumowiczów.........
Nie zdziwie sie jak zaraz zostane zmieszany z błotem przez innych forumowiczów.........
Dedal dał mi marzenia, powiedział jutro będzie wiatr...