Cześć
Musze wymienić obręcz na przód w streetówce.
No i tak myślę co by było bardziej stosowne ?
Blizzard czy fortress czy jeszcze cos innego ?
zmieniam bo pogiąłem ns trailmaster'a i cos nowego potrzebuje.
Glupio by bylo jakbys kupil ciezkiego blizzarda do streetu Fortress albo Raider to super wybor za taka kase nie znajdziesz lepszej obreczy, chyba ze masz nieskonczony fundusz to kup mavica chociaz cena niezbyt przekonuje.... A nie wiem czy wiesz ze na raiderze "Szczeki" jezdzi, wiec jak obrecze mu w miare ogarniaja to nawet sie nie masz zastanawiac.
SkowronWro To Cie troche rozczaruje, ale on to ma w wiekszym rowerku, tak samo jak kilku zawodników w tym sezonie jeździło na piastach darta 12x150, np Śliwa. testujac to. Wiec polecam troche orientacji w tym temacie przed swoja wypowiedzia ;]
Lord_92 pisze:SkowronWro To Cie troche rozczaruje, ale on to ma w wiekszym rowerku, tak samo jak kilku zawodników w tym sezonie jeździło na piastach darta 12x150, np Śliwa. testujac to. Wiec polecam troche orientacji w tym temacie przed swoja wypowiedzia ;]
a tobie proponuje lekcje czytania ze zrozumiem a nawet 5. Wiem ze Śliwa jezdzi na kołach darta i szczeki. Tylko ze dh czy fr to nie street. i obrecz ma znieść inne katorgi i tu kazdy sie ze mną zgodzi.
Lord_92 filozujesz za duzo. Sliwa jezdzi lekko ale nawet bez tego wiem co sie z riderami dzieje pod ciezkim zawodnikiem cisnacym. W dh raidery tez spoko mozna zajechac - ludzie je biora bo sa tanie i w rozliczeniu wychodza podobnie jak ciezsze i drozsze obrecze.
A co do streetu to jak w dh - street streetowi nie równy
jajokso Ex721 zdecydowanie nie na przód. Pytanie dlaczego? Bo i tak mu nic nie zrobisz. A na ścianę człowiek o zdrowych zmysłach specjalnie chyba się rozpędzać nie będzie Miałem i nie mogłem zakatować.
Sam mam Mavica Xm317 Disc i jak się pilnuje naciągu to daje rade. Z maviców możesz brać też En521/321.
A Blizzarda odpuść zdecydowanie.
Szymon. od siebie moge ci powiedzieć że jeżdze już 3 sezon na fortresach,lekko niemiały,jeżdze głównie dh i fr ale w streecie okazyjnie jak mi sie nudzi też sie zdarza,super sie sprawdzaja,dosyć lekkie i wytrzymałe obręcze,mam kilka wgniotów ale to wina streetowania,złapałem kilka razy snake'a i dobiło obręcz,waże 74 kg.Za tą kase jak najbardziej polecam.