duncon do wszystkich

krabol
Kontakt:

Post autor: krabol »

Breeder zgadzam się z tobą w 100%,

aha pozdro dla ciula DZIKUSA
nowy sklep internetowy
www.netbike.pl
dopiero sie budujemy :)
Jaca
Kontakt:

Post autor: Jaca »

krabol - stwierdzniem po przecinku udowodniłeś, że masz wrodzone skretynienie mózgoczaszki...
tak dudnicie, że inne firmy też mają wpadki, ale powiedzcie, ile firm(np kona) robi ramy, w których zbiornik naparza w rury ramy, albo gnie się jakiśelement i w połowie sezonu są zmiany z alu na stal?
nie mówiąc już o tym, że stal "gryzie się" z alu...
Cosmos
Kontakt:

Post autor: Cosmos »

diabulus przedstaw sie prosze...
te zarzuty sa prawdziwe bo odnosza sie do Twojej niewiedzy- jak czegos nie wiesz to nie pisz tego co gdzies slyszales i nie klam!!
http://cosmos.pinkbike.com/
Bkillah
Kontakt:

Post autor: Bkillah »

kurde ale sie porobilo... wszystkim sie zdarzaj wpadki ale sa usuwane jak najszybciej... ale kurde jak mozna nie zauwazyc testujac rame ze zbioriczek napierdala w rame no...

kurw,.a no..
www.hcfr.pl !!
Paul
Kontakt:

Post autor: Paul »

Duncon SUXXXXX wszyscy wiedzą. Połamana 2 raz główka od Tosy i gwarancja niby jest niby nie. Nic dodać nic ująć.
DragMen
Kontakt:

Post autor: DragMen »

więc tak :
co wy kurwa macie z dankanem !!!!
kurw.a mielec robi lepsze ramy niz ******** danciul
DUNCIUL !!!!!!!!

tosy pękają , pittbule sie łamią ,
wole mielca !

MOJE ZDANIE NA TEMAT TYCH RAM !!!!!!!!!!!
http://www.pinkbike.com/modules/photo/?op=view&image=211434 heh
___DC___
Kontakt:

Post autor: ___DC___ »

*** wam w dupe wszystkim, dc jest zajebiste, banany z was wszystkich
Sprzedam mostek da bomb http://www.pinkbike.com/modules/photo/?op=view&image=300922
Maciek_08
Kontakt:

Post autor: Maciek_08 »

DC jest zajebiste bo ty je masz tak?
DragMen
Kontakt:

Post autor: DragMen »

a no własnie :
MAM NICK _____DC_____ MAM RAME DC uwazam ZE DC JEST BARDZO DOBRA

szanowny panie ___DC___ puknij sie w główke , z tego co widze masz dunciula i zachwycasz sie tak jak niewiem co

wes puknij sie w główke naprawde

ŁAŁ MAM RST GILA tl jest masywny bierzcie to chłopcy naprawde warto 800zł warto !
NAPRAWDE MOCNY AMOR

napewno tez bys cos powiedział jakbys miał gile :D
http://www.pinkbike.com/modules/photo/?op=view&image=211434 heh
Grześ
Kontakt:

Post autor: Grześ »

pan ___DC___ jest tak niedorobiony jak cały DUNCON
jednym słowem jest to wielkie gówno
Grześ
Kontakt:

Post autor: Grześ »

pan ___DC___ jest tak niedorobiony jak cały DUNCON
jednym słowem jest to wielkie gówno
piotrex
Kontakt:

Post autor: piotrex »

mysle ze kazdy w tym temacie troche przegial => "krabol" usiluje sie odgryzc "dzikusowi" za watek o cocku,"dzikus" jedzie po "krabolu" bo ten sam sie podklada.wniosek?jak "krabol" przestanie skakac do "dzikusa" to "dzikus" przestanie go sprowadzac do parteru.
"diabulus" => proponuje zebys nie powielal wiecej swoich rzekomych informacji na temat ukladow w DC.nie wnikam jakie one sa i sadze ze nie powinne one nas interesowac-to troche tak jakby kogos interesowalo co wyprawiasz po nocach ze swoja panna.
"___DC___" => Ty to jestes chyba troche nie tego...zakladasz 3 topici bez sensu.nie przeszkadza Ci ze inni po Tobie jada.A powinno zaczac bo przeginasz i to zdecydowanie- juz napisalem w ktoryms topicu-kazdy moze wyrazic swoje zdanie,ale bez przesady-"moja wolnosc konczy sie tam gdzie zaczyna sie wolnosc innego czlowieka".
"DragMen" => ogolnie rzecz biorac na temat "dc" mam podobne zdanie jak Ty,z tym ze ja staram sie nie przeginac.ten Twoj ostatni post to troche przegina bo przeciez moze chlopak miec (nie zebym go bronil) rame DC ktora im wyszla i jest z niej zadowolony.nie moze??no wlasnie-moze wiec chwali, a ze robi to z naruszenie zasad dobrego wychowania,itp to inna bajka.

koniec wykladu:)
wyszystkich ktorych nim urazilem przepraszam nie bylo to moim celem

a moim prywatnym zdaniem Duncon wcale nie robi tragicznych ram-kazdy uczy sie na bledach i mysle ze jako malej firmie nalezy im dac troche czasu na dopracowanie swoich towarow.jakolwiek prawda jest ze zamiast robic co roku nowe ramy mogliby troche popracowac nad starymi i to ze nie ma co sie pchac na zagraniczne rynki,ale to juz ich marketing a wiec nie moja sprawa :).
Pozdro
Nie udzielam porad przez PW/nie skupuje sprzetu
piotrex
Kontakt:

na temat "dc" -tu oczywiscie chodzi o "___DC___" :)
Skylinegtr
Kontakt:

Post autor: Skylinegtr »

A mi sie dc podoba jeśli chodzi o sklep, zawsze mozesz pogadać, popytać, ostatnio szukałem piasty deore, w całym krakowie nie było (dziwne ale tak było naprawde :/ ) chodziłem po wszystkich sklepach, na końcy poszedłem do dankona i patr5ze jest i to pełno, heh można było do nich od razu iść.

Polecam cóż moge powiedzieć
MOnster Garage
gg:5687099
http://youtube.com/watch?v=NdaTsWqbDF0
Tassadar
Kontakt:

Post autor: Tassadar »

kuurwa, nie mogę słuchać tych bzdur, np:kolega kupił amstaffa i był krzywy albu pare połamań tosa inu... Pamiętajcie że 90 % ram jest łamanych przez debili, którzi nie potrafią wylądować, albo dobijają ramą przy lądowaniu,albo jak wywrucą się na schodach, albo przez gości w telewizji któzi mają sponsorów i jak połamią ramę to dostają nową, apropos w prawie każdym filmie rowerowym łamią ramy i co, mówią że to jest gówno i na to nigdy nie wsiądą? nie! mówią że jak tylko wyleczą kręgosłup to znowu zaczną na nich jeździć.
właśnie przysłali mi amstaffa i jest wykończony idealnie, trudno o lepsze spawy, miałem wcześniej do czynienia z giantem i trekiem i mieli gorsze, ponadto nie tylko duncony się łamią, zjeżdżacie ich tylko dlatego że to polska firma, a to jest nie fair.
dlatego też pamiętajcie że jak znowu bezpodstawnie kogoś zjedziecie to napisze że gówno się znacie, że jesteście księdzami aalbo z al quaidy.
http://www.dh-zone.com/forum/viewtopic.php?f=22&t=74297
Tassadar
Kontakt:

Post autor: Tassadar »

99 % ram łamią debile ktuzi nie umieją lądować, dobijają rower przy lądowaniu albo przewracają się na schodach,
przysłali mi amstaffa i jest wykończony idealnie, wiele lepiej niż gianty i trecki,
naprawde świetna robota.
http://www.dh-zone.com/forum/viewtopic.php?f=22&t=74297
piotrex
Kontakt:

no wlasnie :) moj amstaff (2003) tez jest dobrze zrobiony :)
Skylinegtr
Kontakt:

Post autor: Skylinegtr »

Heh brat kupił se niedawno amstaffka czarnego i rama zajebioza, aż sie delektowąc można wykończeniem :)
MOnster Garage
gg:5687099
http://youtube.com/watch?v=NdaTsWqbDF0
shaman
Kontakt:

Post autor: shaman »

uff przeczytalem wszystko

wyciagam wniosek - jesli uda mi sie uzbierac kase - kupuje amstaffa

mam gdzies ze wlasnie pisze nie na temat :)

wszystko zostalo juz powiedziane, argumenty za i przeciw dc, i to wielokrotnie. ale nieee, tu Polska przeciez i polaczki na forum, znowu mozna sobie po czyms pojechac no to po co konczyc temat, trza ciagnac, hj z tym ze teraz dc to juz tylko pretekst do rzucania sie shitem...
"och, co by sobie za granica o nas pomysleli... jak wy tak mozecie..."
od paru stron ten topic jest bzdurny. krabol - no racja.... :]

--------------------------------------------

pozdrawiam kolesi z DC. robcie swoje : - )
what can I say... ;)
ODPOWIEDZ