jak w temacie.Mozecie opisac czesci rowerowe po ang?Bardzo prosze bo mam malo czasu a duzo roboty do szkoly.Oczywiscie jak najwiecej mozecie
np. rama-frame
nie baw się w żadne translatory bo takie głupoty przeczytasz że szok. Wejdź sobie na chainreactioncycles i tam powpisuj sobie nazwy produktów które Cie interesują ( np Race Face ) pojawi Ci się lista obrazków i będziesz widział że np Bottom Bracket to Suport
ej, no chwila to off topic nie ?
nie chcecie to nie zaglądajcie jak was takie tematy wkurzają.
Mi osobiście te słówka bardzo sie przydały i miałem problem z ich znalezieniem .
Popieram tego typu wątki.
co ty upośledzony jesteś ? myśleć sam nie potrafisz ? skasuj ktoś ten żałosny temat.
Takim właśnie zachowaniem pokazałeś że sam jestes upośledzony...
spokoj panowie.temat uwazam za glupi,dlatego sie w nim nie wypowiadalem,ale nie na tyle zeby go kasowac.
Najwiecej wnoszacy post nalezy jasiek_krk,bo pokazuje gdzie szukac,wskazujac na CRC gdzie od razu sa tez obrazki,co z kolei daja autorowi tematu najwieksza szanse zapamietania.
Jesus Miranda. Masz setki stron rowerowych po angielsku. Poza tym jesli to twoje zadanie do szkoły to pewnie jestes na takim etapie, ze nie masz duzo roboty. Po prostu ogarnij czas.