Testy DM na DH-Zonie. PORAŻKA@!!!

Julo_HC
Kontakt:

Testy DM na DH-Zonie. PORAŻKA@!!!

Post autor: Julo_HC »

Nikom, nie wywalaj tego na dno uwag do dh-zone. tam nikt nie patrzy, a temat jest zbyt istotny chyba zeby go usuwac...

Po poprzednim poscie w tescie dodane zostalo fajne sformuowanie "artykul sponsorowany", tylko ze takie cos nie powinno pojawic sie w dziale testy. Przeciez to nie jest test, tylko reklama. Wszystko pieknie by bylo, gdyby ten "test" (a raczej teKst) byl odrobine obiektywny. Ale on za chu.ja pana nie jest. Ramka jest idealna. Nie ma mzliwosci kasowania luzu na wahaczu - w koncu ramka jest tak idealna ze te luzy sie nie pojawiaja - po co je kasowac...
Nikom. Ja Ciebie prosze. Nie rob z tej strony billboardu DM. Banner DC ktory widze na gorze - ok. banner DM gdzies tam tez - OK, ale ostatnio wyskakujace wielkie okno z cyfry+ czy innego chello (nie pamietam co t bylo) to juz przesada, a teraz co chwilke teKsty sponsorowane z rowerowy.com. Chlopaku. Nie sprzedawaj tej strony. Jezeli chcesz an niej zarabiac - lepiej sobie odpusc prowadzenie tego vortalu. To nie o to tu chodzi, a kiedy wchodzi komercja, to kilmat idzie sie pierd.olić i strona umiera...
gg: 3212274

[S]: JuniorT'03 QR20+koło S-Type/Quando+mostek MARZOCCHI+kieraSPECIALIZED
DZIKUS

Post autor: DZIKUS »

DOKŁADNIE !!!

już zwróciłem kiedys na to uwagę.
goRz
Kontakt:

Post autor: goRz »

z tym artykulem to faktycznie lipa.

Ale reszta..... i tak walę te wszystkie reklamy. W necie siedzisz i jeszcze nie przywykłeś ??!! Poza tym no z czegoś kaske trzeba brać a z samego "prowadzenia vortalu" kasa sama na konto sie nie przeleje...
"Hey ho lets go!"
Rufus
Kontakt:

Post autor: Rufus »

Smutna prawda... komercha to nie to czego pragniemy.
PS Dziki odezwij sie bom ci mejle slal... znow cos padlo albo mnie totalnie olewasz :]
Łasiczka w kształcie pieczątki. Pieczątka w kształcie łasiczki.
Jaca
Kontakt:

Post autor: Jaca »

tak goRz, ale zauważ, że strona powstała, by zrzeszać rowerzystów, w imię dobrej woli, rozumiem banery, bo jednak serwer trzeba opłacić, ale nie przesadzajmy.

Nikom, jak to widzisz, to nie pozostawaj obojętny, pokaż, że potrafisz utrzymywać klimat o undergroundowym zacięciu, bez przerabiania strony na choinkę...
Szczurek
Kontakt:

Post autor: Szczurek »

Zgadzam się jak test to test a nie jakaś prezentacja... I artykuły nie z rowerowy.com tylko z skleprowerowy.com bo to jest różnica... Bo z rowerowego są na poziomie goście, choć nie wiem jak z tymi drugimi...
http://www.pinkbike.com/photo/1370736/
michal_rz
Kontakt:

Post autor: michal_rz »

reklamy na stronie - ok, normalne, z czegos trzeba utrzymac strone
wyskakujace reklamy - ok.... no niech bedzie...
sponsorowany test - NIEEEEEEEEEEEEEE jak to k.urwa mozna wogole nazwac TESTEM???!!! przeciez skleprowerowy.com jest dystrybutorem DM wiec na pewno nie powie zlego slowa o tej ramie! ludzie troche powagi BLAGAM!!!!!!!! niech sobie zamieszczaja platne banery, reklamy i inne duperele ale nie "test" do ***** waclawa.......................... PORAZKAAAAAAAAAA
Bike Team Rzeszów --> http://btr.glt.pl
Bankier
Kontakt:

Post autor: Bankier »

zreszta....to co jest opisywane w tych "testach" to zdaje sie rama do XC... po **** takie gówno na dh-złomie ?
=--> El Bankierro Loco aka. § Paragraf § <--=
www.dh-zone.com/forum/search.php
kml
Kontakt:

Post autor: kml »

To nie jest test! Powinien być dział teksty sponsorowane i już. Osobiscie uwazam, że to smieszne jest. Własciwie to żenujące ;/ CH G W po co to zamieścili - nawet jeżeli dostali za to jakąs lepszą kase to jednak litości...
Enduro Rider. http://tinyurl.com/5alos
kml
Kontakt:

Post autor: kml »

Zapomaniałem - czy ktos ma zdjecia badz *.avi jak ugina sie rama z tymi licznymi ustawieniami dampera? Bo mi to wyglada ze to działa tylko w gora 2 czy 3 ustawieniach a inne nie bo sie rozpieprzy damper. Bardzo się intersowałem swego czasu ta ramą ale dałem sobie spokój. Od skleprowerowy.com to się st
Enduro Rider. http://tinyurl.com/5alos
Jay
Kontakt:

Post autor: Jay »

Testow ogolnie jest malo, ale nie mozna ich wpieprzac na strone na sile bo to jest zupelnie bez sensu. Wg mnie lepiej dogadac sie z niektorymi osobami (forumowiczami, znajomymi) ktorzy naprawde sie znaja na rowerach, maja dostep do roznych, nie sa stronniczy i niech testy ukazuja sie czesciej. Z opisem ile bylo testowane i jak bo to jak wiadomo tez jest bardzo wazne, wtedy dzial testy powiekszylby sie ale (chyba) nie bylby jakims go*nem... takie ot moje zdanie
http://www.pinkbike.com/modules/photo/?op=view&image=241042
Pi3tr0
Kontakt:

Post autor: Pi3tr0 »

to normalne banery wyskakujace reklamki itp. bo przeciez sama kasa sie nie znajdzie na oplacenie stronki ale "test sponsorowany" to jusz k***a przesada.
stronka jest zajebista i wogule ale na takim czyms traci klimat;/
enjoy
Kontakt:

Post autor: enjoy »

to poczatek konca.
za niedlugo rejestracja na forum bedzie platna, bo nikom nie bedzie mial na rower..

hyhy nie no joke.
przeciez ci madrzejsi? odrazu zauwaza ze to artykul sponsorowany i jest chu.ja wart tak? jak mam zasiegnac opinii na temat jakiejs czesci to wchodze na pinka,albo szukam tutaj, na forum.

ciekawe ile pln kosztuje taki artykul...
Julo_HC
Kontakt:

Post autor: Julo_HC »

Ale nie o to chodzi czy ja widze ze to jest sponsorowany teKst, a nie test. Chodzi o sam afkt tego, ze zaistnial na lamach dhzona. A co do tego co enjoy napisales na povczatku: modlmy sie zebys mial racje tez z tym "hyhy nie no joke"...
gg: 3212274

[S]: JuniorT'03 QR20+koło S-Type/Quando+mostek MARZOCCHI+kieraSPECIALIZED
nikom
administrator
Kontakt:

Post autor: nikom »

heja, macie w sumie racje z tym testem, bede miec to pod uwaga, bo zalezy mi na tym aby testy/artykuly pojawiajace sie na dh-zone byly rzetelne i wiarygodne.!
testy DM to czesc umowy z ktorej musimy sie wywiazac, i one musza juz wisiec tak jak sa...
z reszta zawsze zalezalo nam i dalej tak jest, aby testy pochodzily wlasnie od normalnych riderow, takich jak wy.
sory za wtope, musicie troche wyczekac, za niedlugo na dh-zone nowe teksty i inne niespodzianki!!!
enjoy
Kontakt:

Post autor: enjoy »

"Chodzi o sam afkt tego, ze zaistnial na lamach dhzona."

tak, ale my zwykli uzytkownimy mamy GOWNO do gadania na ten temat, taka jest prawda. admin strony zawsze zrobi to, co on uwaza ze stosowne, ale ze chodzi o KASE to zrobi, na 100%.

nowe forum? chcial, to zrobil.
teksty sponsorowane? placą mu to umieszcza.

co nastepne? to ON decyduje, nie uzytkownicy, a powinno byc inaczej tak?

pisalem juz kiedys, ze moge sie zajac stroną od strony technicznej?
nie?
to wlasnie napisalem.

tylko strony nie oddaje sie, zazwyczaj sobie kochani admini cenią to wysokooo
balcerek
Kontakt:

Post autor: balcerek »

Faktycznie dowalili z tym testem az oczy szczypia!!!
nie mozna bylo wypozyczyc bika do testów np Dzikusowi skoro tak sie zna??
wisnia
Kontakt:

Post autor: wisnia »

o dżiza ale test...słów brak.......ratunku
http://www.pinkbike.com/modules/photo/?op=view&image=605013
michal_rz
Kontakt:

Post autor: michal_rz »

nikom - skoro skleprowerowy.com chce zamieszczac takie testy a wy musicie je dac to ustalcie z nimi zeby ten sprzet testowal ktos kto sie na tym zna i pisal to co mysli o nim a nie to co mu kaza. jezeli jest taka mozliwosc oczywiscie...
Bike Team Rzeszów --> http://btr.glt.pl
ODPOWIEDZ