Brąz naszych skoczków w Wilingen!
Brąz naszych skoczków w Wilingen!
Tak jak w temacie. Może są na forum fani skoków narciarskich i się tym pochwalą ! Gratuluje chłopakom,wierzyłem w nich. Forma coraz większa ,szczególnie Stocha przed mistrzostwami świata. 3mam kciuki za naszą reprezentacje.
Ride 4 Fun ! Biatch !
-
- Kontakt:
Dragon-kr bez przesady ja właśnie uważam że on zawsze był taki niedoceniony bo ogarnij w sobotnim konkursie w zakopcu stoch był 7 adam 6 i jak sądzisz w każdej TV mówili o miejscu adama chłopak wreszcie poczuł się doceniony i uważam że nie ma w tym nic złego że jak wygrywa to ma kibiców, nie rozumiem twojego podejścia ...
EZrider No brakowało jeszcze komenta zeby zjebać Adama
Tak, Stoch jest lepszy, a reszta kotów i żył to już w ogóle, Małysz jedynie co to Mateje wyprzedza.
Tak, to pewnie piłkarze ręczni to też teraz cioty ale rok temu to Siódmiaka to każdy znał. Ehh szkoda się strzępić.

Tak, to pewnie piłkarze ręczni to też teraz cioty ale rok temu to Siódmiaka to każdy znał. Ehh szkoda się strzępić.
michalnz.pinkbike.com
www.nocuje.net
www.nocuje.net
Ja u Stocha widziałem potencjał od dawna... Chłopakowi się należy,naprawde dobrze radzi sobie już w każdych warunkach,nie tylko przy wietrze pod narty...
Adam jak Adam. Dla mnie jest wielki,tyle lat w czołówce,złego słowa na niego nie powiem. Blokada po upadku może jest i tyle. Ciesze się ,że powoli Morgenstern traci forme bo to trochę widać i mam nadzieje,że Amman zdobędzie kryształową kule; ) ew Koffler.
Ciekawe jak reszta naszych chłopaków,ale jeszcze obstawiam mały przebłysk dla Huli,ale na następny sezon dopiero.
Niedługo mistrzostwa świata,oj będą emocje !.
Adam jak Adam. Dla mnie jest wielki,tyle lat w czołówce,złego słowa na niego nie powiem. Blokada po upadku może jest i tyle. Ciesze się ,że powoli Morgenstern traci forme bo to trochę widać i mam nadzieje,że Amman zdobędzie kryształową kule; ) ew Koffler.
Ciekawe jak reszta naszych chłopaków,ale jeszcze obstawiam mały przebłysk dla Huli,ale na następny sezon dopiero.
Niedługo mistrzostwa świata,oj będą emocje !.
Ride 4 Fun ! Biatch !