Kask i ochraniacze
-
- Kontakt:
jak chcesz to za okolo 200 zl moge Ci sprzedac 661 full comp uzywany niecale 6 miesiecy. Rozmiar M/L niebieski, daszek ma kilka rysek, z tylu na potylicy tez, ale nie mial zadnej powaznej gleby. Nawet sie gabki w srodku nie ulozyly pod moja glowe;) Jesli chcesz to odezwij sie na pasqd@o2.pl to przesle foty.
www.mushroomhead.prv.pl
.::GG[4839750]::.
.::GG[4839750]::.
hehe :D
Połamałem dwa w sumie. Jeden na pierwszym zjeździe, drugi na drugim. Potem na trzeci skok złożyłem składaka z dwóch ;] Ogólnie pękał przy koronie i na hakach. Zdjęcia juz wysłałem do producenta, mam nadzieje że mi gware uwzględnią :D
Zostawiłem je na Kazoory, może komuś brakuje jakiejś części to weżmie sobie z moich leżaków ; ]
Połamałem dwa w sumie. Jeden na pierwszym zjeździe, drugi na drugim. Potem na trzeci skok złożyłem składaka z dwóch ;] Ogólnie pękał przy koronie i na hakach. Zdjęcia juz wysłałem do producenta, mam nadzieje że mi gware uwzględnią :D
Zostawiłem je na Kazoory, może komuś brakuje jakiejś części to weżmie sobie z moich leżaków ; ]
"Od tego kolesia nie kupowalbym nic. Ja sie na nim przejechalem. Kupilem od niego piaste i kasete. Wyslalem mu zaraz pieniadze i on potwierdzil przelew po 3 dniach, a potem zaczely sie schody. Nie bede mowil o szczegolach ale bylem pewien ze stracilem juz kase. 20 czerwca br. kasa byla u niego, ja paczke dostalem pod sam koniec wakacji :/ Czyli czekalem ponad 2 miesiace. Szczerze mowiac to i tak bylem zdziwiony ze wogole cos dostalem. WIec szczerze nie polecam tego kolesia jako allegrowicza!!"
teraz to sie wystraszylem, bo wlasnie licytuje u kolesia suport truvativa ;) i jestem na pierwszym miejscu... mam nadzieje, ze nie bedzie zadnych walkow
teraz to sie wystraszylem, bo wlasnie licytuje u kolesia suport truvativa ;) i jestem na pierwszym miejscu... mam nadzieje, ze nie bedzie zadnych walkow
http://tnij.org/dcpitbull
fast enough to get there, slow enough to feel here... bike
fast enough to get there, slow enough to feel here... bike