..::POZERZY ROWEROWI::..

troyo
Kontakt:

Post autor: troyo »

lukas oby wiecej takich ludzi bylo , przynajmniej super sprzet za grosze bedzie mozna kupic :D
moses
Kontakt:

Post autor: moses »

EmBond: Gdzie sa hopy na bielanach ?

Pozdr,
mo
MaxDamageDA
Kontakt:

Post autor: MaxDamageDA »

Ja tam leje na pozerow...

Sam nie nawidze szpanowac sprzetem, lubie czynami (nie zawsze wychodzi) ;d

A niech sobie maja co chca, ich cyrk ich malpy...
www.street-roulette.pl | www.ovb.pl | www.rowerowy.com
kurzy
Kontakt:

Post autor: kurzy »

JESTEM POZEREM bo jezdze na rowerze tylko w słoneczne weekendy :)
<KuRzY>
slayerek
Kontakt:

Post autor: slayerek »

ja mam sprzet nienajgorszy... chujowo jezdze , czasami siedze se na laweczce i jak ktos mowi ze jestem pozerem to niech mowi moge nim byc mam to w dupie kto co mowi :P
Kuba z Wrocka
Kontakt:

Post autor: Kuba z Wrocka »

Embond, na wszystkim sie da skakac co ma kola max 26" i nazwe "gorski". Wprawdzie nie zaliczysz na tym jakichs wielkich hop i nie wiadomo jakich uskokow, ale takie tam male to sie da. Ja na ten przyklad skacze (hopsam???) na takiej damce firmy Victus i jedyne co mnie boli to sztywny widelec, Canti i 19" ale to sie da przezyc. I jak sobie tak pojade na kile to wiecej zjezdzam niz skacze, ale to juz moje prywatne ubodobania.
heloo
Kontakt:

Post autor: heloo »

thx zbiqu za podniesienie na duchu .

ja tez jestem teraz posiadaczem makrokesza z naklejka "Authora" i jakos nie nazekam. dopuki nie kupie se jakiegos fajnego bika to bede na tym smigal .tez ma swoje korzysci nauczylem sie na nim bunn'ego i az zal bedzie mi go sprzedawac kiedy bedzie mi do nowego brakowac kasy:l tyle razem z nim przeszedłem<tyle wspomnien :9>
czarna sucz :>
http://forum.bikeaction.pl/album_page.php?pic_id=1249
chrosciel
Lokalizacja: gdzie kosciół i kleryka znajdziesz na kazdym rogu...(Kielce)
Kontakt:

Post autor: chrosciel »

Pozerstwo...hmmm...duze słowo
ja np za najgorsze traktuje małolatów na dandzerołs majkach i dzajantach fullach (w kielcach jest ich paru) którzy jezdzą po parku z mamą i tatą...normalnie nie moge:P

mam tez qmpla jezdzi na makrokeszu,spoko nie ma na nic innego moze byc, ale udaje wielkiego mastacha jezdzi po stromych górkach, na hopach skacze (30cm:DDD) a zeby zmienic dętke oddaje rower do mechanika - powód: nie umie zdjąc hamulców vbrejk....

no cóz tak bywa...
http://www.pinkbike.com/modules/photo/?op=view&image=446257 Moj SC v10 !!!
Erdraug
Kontakt:

Post autor: Erdraug »

To zalezy kogo uwazasz za pozera. Jezeli jest to:

1.Czlowiek ktory mowi jaki zajefajny jest, jak skacze, ze Ty mu do piet nie dorastasz. Na takich jest tylko jeden sposob. Mianowice zabrac na hopy. Jak jezdzi tak jak mowi to respecta dla niego. A jak nie to albo smiech albo pogardliwe milczenie.

2.Czlowiek ktory ma dobry rower, ff i ochraniacze, malo umie ale chce sie uczyc. W takim wypadku trzeba pomagac i uczyc. A co z tego ze ma kask i ochraniacze. Jak go stec na taka ochrone to dobrze, przynajmniej nic sobie nie zrobi i sie nie zrazi do tego sportu.
kucu
Kontakt:

Post autor: kucu »

Popieram Wojciecha w 99,9% :) Niekiedy sie zdarzy skrzywic na takie cos, ale ogolnie to mi to jebie :)
evilbiker
Kontakt:

Post autor: evilbiker »

ej kurwa marcin ale masz problemy ^-^
ja mam rower = mielec z napisem kona :)
z remerksami pogiętą deore korbą za 70 zł i **** gadam z kimś i mówie co umiem a on ooooooo :O kurwa jak ty to robisz na tym gównie <- czy to nie jest bezczelne hehe
Deathwitch
Kontakt:

Post autor: Deathwitch »

Marcin. To Ty jestes od tych katoli i debaty z Dzikusem?

"
ostatnio wszyscy się śmieją z ludzi którzy jeżdżą na odpicowanych rowerach...
"

---> Tak kurwa, wszyscy, u Ciebie w Kanadzie chyba

"
to że kogoś stać na dobry rower to powód żeby się z niego śmiać.
"

---> Jasne, ale nie po to aby siedziec na lawce i wyrywac dupy

"
z tych co mówią "jeb^$ pozerów" wychodzi typowa cecha dla wszystkich polaków czyli zawiść
"

---> Czyli jakby i Twoja...

"
to już nie mozna mieć w tym kraju dobrego roweru?
"

---> Mozna, ale wartoby na nim jezdzic.

"
(przecież nie wszystkim rodzice kupują pro sprzet, niektórzy zarabiają na niego ciężką pracą.a to że niewqiele umieją to ich prywatna sprawa).
"

---> Ta, zapracuje se na Big Hita tylko po to aby jezdzic do pzrodu i chwalic sie kozą na ktorej nic sie nie umie.

"
pozdrawiam
"

---> Fuck Off.
agressor
Kontakt:

Post autor: agressor »

mnie jeszcze wkurzaj dzieci na bmx'ach z pegami nie umie wyskoczyc na kraweznik ale ma takie choojki przy kolach to mowie ze na wyczynowce jezdzi i jest pro
Dex
Kontakt:

Post autor: Dex »

No więc z tym pozerstwem to jest różnie. Nie można powiedzieć ze ktoś jest pozer bez żadnej rozmowy z nim. Bo ktoś jest pozer jak np. sobie jedziesz i uczysz sie manula masz jakiś lipny amor i co chwile walisz o beton a amor ci dobija. Patrzy sie na ciebie jakiś gościu z fajną maszyną (bo mu rodzice pod choinke kupili)no widaomo wielkie gówno sam umie i mówi:
"moj amor sie nigdy nie dobija i nie czuje takich lądowań" albo "kup sobie lepszy rower i dopiero ucz sie tricków". To według mnie jest chamstwo albo pozerstwo. Bardzo nie lubie takich rzeczy bo ktoś nie ma kasy na rower ale zarąbiście śmiga a taki lapsu sie śmieje bo ma bogatego tatusia... itp.. itd...

ave
jozekrj
Kontakt:

Post autor: jozekrj »

no ja tez mam mielca i nadodatek z delta hl i co mi sie jedzi dobrze narazie niemam wiekszych potrzeb. no teraz cos mi rypneło w kregosłupie i zajebiscie boli jak skacze wiec uzywam rowerka tylko poto zeby podjechac na ławeczke do kolezanek i kumpli i co jestem przesto pozer?
Krzywy
Kontakt:

Post autor: Krzywy »

eh co powiesz jak cie wywioza do niemiec na tydzien i nie masz nic oprocz kompa w nocy... :| siedzialem i pisalem teraz wrocilem do wawki i siedze tu sporadycznie. codziennie na biku smigam albo rano albo wieczorem. jak tylko moge, a na forum wchodze co jakis czas. i mam nadzieje ze w miare sensownie pisze :P (jest opcja w profilu zobacz wszystkie posty...)

a to ze troche przegialem z ta liczba to inna sprawa ale i sie serious nudzilo :)
teraz to wooolno rosnie
www.bikeaction.pl
'moja glowa granice mi wytycza' /hurt
Marcel
Kontakt:

Post autor: Marcel »

pozwole sobie zacytować pewnego gościa (nie ważne na czym jeździsz,ważne jest JAK jeździsz...)nie wszystkich jest stać na sprzęta.za rower wart 10,000 15,000 można kupić używaną honde CR i terz wymiatać...

pozdrowka
walić podpisy
piotrex
Kontakt:

Post autor: piotrex »

eh powiedzcie mi:koncze skladac rower,za jakis tydzien max dwa bedzie gotowy.kupilem ochraniacze z kilku przyczyn:a)kolana (pewien lekarz doradzil mi zebym jezdzil w czyms zeby mi kolan nie przewialo) b)wlasne bezpieczenstwo c) starsi
i teraz powiedzcie mi czy zostana wg Was nazwany pozerem czy nie??niewiele umiem ale nie opowiadam wszem i wobec jaki to ja jestem swietny...a rowerek skladalem wlasnymi silami przez prawie 6 miesiecy i jestem z tego zajebiscie dumny!!
Nie udzielam porad przez PW/nie skupuje sprzetu
evilbiker
Kontakt:

Post autor: evilbiker »

a ja myśle że już nie myśle bo cały dzień na rowerze byłem ;)
ODPOWIEDZ