Rama GIANT IGUANA
Rama GIANT IGUANA
Hi , mam rower wlasciwie do XC , zlozony na tej ramie i zauwazam , ze coraz mniej interesuje mnie ten styl jazdy.. Zastanawiam sie , czy z tym sprzetem da sie cos jeszcze zrobic , tzn. wymienic np. amor na jakis z wiekszym skokiem np. Black'a + zmienic jakies inne czesci i pozostac przy tej ramie, tylko czy ona wytrzyma srednie katowanie przez poczatkujacego ( male dropy , street ) i czy jest wogole sens robic taki upgrade? Moze od razu ja sprzedac.. ? Z gory thx za wszystkie odp.
Ah , zapomnialem , to link do foty ramy : http://www.bikeman.pl/product_info.php/products_id/310
siema
ja tez jezdze na iguanie street, od czasu do czasu probuje jakies lajtowe hopki i rama jeszcze zyje, a pare gleb juz zaliczylem. do streetu powinna ci wystarczyc ale jak nastawiasz sie na jakies duze dropy czy hopy to ja bym sie bal na tej ramie. pozdro
ja tez jezdze na iguanie street, od czasu do czasu probuje jakies lajtowe hopki i rama jeszcze zyje, a pare gleb juz zaliczylem. do streetu powinna ci wystarczyc ale jak nastawiasz sie na jakies duze dropy czy hopy to ja bym sie bal na tej ramie. pozdro
czy wy też macie zmarszczki na mosznie? :|