Jasne że można, nie napisałem przecież nic w stylu "po kiego to wrzucasz na forum?". Wyraziłem swoją opinię tylko.
Gdyby wyskoczyli z innym malowaniem i cena 1000euro z damperem to pewnie rama rozeszłaby się bardzo dobrze, takie moja zdanie.
Zwykły wirtual, nic ciekawego, nie sprawdzona firma, cena dość średnia i do tego wygląda prawie jak Socom
...z wyjątkiem "nie sprawdzonej firmy" wymieniłeś wszystkie zalety tej ramy. System zawieszenia można już uznać za dość sprawdzony. Cena lokuje tą ramę na raczej dolnej półce ram do DH i wygląda moim zdaniem rewelacyjnie, czcionka mi się tylko nie podoba, ale to jest do przebolenia. Dla mnie dość ciekawa oferta.
nopainnogame pisze:Cubus5 są jakieś niezwykłe virtuale?
Hehe, są, M9.
muras pisze:...z wyjątkiem "nie sprawdzonej firmy" wymieniłeś wszystkie zalety tej ramy.
Dla mnie to są wady, nie wymyślili nic nowego tylko skopiowali Socoma zmieniając troszkę kąt i rurki, w podobnej cenie są Cove Shockery na CRC, a za pół mniej masz CC od Duncona nówkę z gwarą - jeśli mówimy tu o nowych.
Skopiowali sante/intensa a nie duncona czy gianta . Waga 3800 dotycz najprawdopodobniej ramy. Myslalem, ze to nadal nie produkowana ta rama, ale w jedmym z hiszpanskich bikeparkow mozna sobie wypozyczyc takie rowery...