[BialyMadball] - Rocky Mountain RMX + Manitou Travis
-
- Kontakt:
Killo pisze:
Ten rower jest świetny!!! Bardzo mi się podobają te ramki! Jak się Tobie jeździ na tym secie? Smile
A dziękować dziękowaćSert93 pisze: Bardzo egzotycznie ten rower wygląda, propsy! Fajna maszyna.

Teraz zmieniłem hamulce na Cody 5 (w sumie to chciałem Sainty, ale budżet mi spadł) i zmiana kiery na FUNN Fatboy, mostka FUNN i siodła bo ten dartmoor już mi skrzypi i się zgina hehe

generalnie to dałnhill jest cool
Peace

2015 set - Intense Socom FRO + Manitou Revox PRO + Boxxer RC 2012
... ładnie, rzadka rama :]
... strasznie ciężki i nieporęczny potwór, choć daje spore poczucie bezpieczeństwa, jeżeli poważnie myślisz o dh to zmień to czym prędzej na coś sprytniejszego, bo raczej złe nawyki będziesz pielęgnował :]
[...] Travis "miażdży mosznę" [...] - przeklinam go raczej, ociężały i niestabilny, przejedź się na foxie albo rs i zmienisz zdanie :]
... strasznie ciężki i nieporęczny potwór, choć daje spore poczucie bezpieczeństwa, jeżeli poważnie myślisz o dh to zmień to czym prędzej na coś sprytniejszego, bo raczej złe nawyki będziesz pielęgnował :]
[...] Travis "miażdży mosznę" [...] - przeklinam go raczej, ociężały i niestabilny, przejedź się na foxie albo rs i zmienisz zdanie :]
http://jacoppo.blogspot.com/
-
- Kontakt:
Okaże się... Czyściłem je niedawno, jak rozkręcałem cały rower. Miski i łożyska są w dobrym stanie jeszcze. Kupiłem je w sumie przypadkowo początkiem tamtego sezonu... Ten jeszcze spokojnie wytrzymają. Póki co nie narzekam na nieVin_OSW pisze:Jak Ci się spisują Combaty? Wink Warte kasy? Wink

Jeszcze ten sezon na niej pojeżdżę potem idzie na sprzedaż... Takie założenie było już dawno, bo nie sposób się z tobą nie zgodzić heheh, ale cóż. Też nie mam tyle kasy by wydawać miesięcznie kilka tysięcy na części.jacoppo pisze:strasznie ciężki i nieporęczny potwór, choć daje spore poczucie bezpieczeństwa, jeżeli poważnie myślisz o dh to zmień to czym prędzej na coś sprytniejszego, bo raczej złe nawyki będziesz pielęgnował
2015 set - Intense Socom FRO + Manitou Revox PRO + Boxxer RC 2012
-
- Kontakt: