Zmiana hopa z prawego na lewy

Mordar
Kontakt:

Zmiana hopa z prawego na lewy

Post autor: Mordar »

Witam,
Czy ktos moze przerobił starego hope z tą jednostronną rączką z prawego na lewy(przod jest na prawy)? Jest cos takiego mozliwe?
Dzieki z gory za kazdą rade:)
Dylski_
Kontakt:

Post autor: Dylski_ »

Ale o jaki konkretnie model chodzi z tego co wiem to Hope ma klamki jednostronne więc cięzko je przerobić na inną strone niż przewidział producent.
rafimax
Kontakt:

Post autor: rafimax »

Dylski_ pisze:Ale o jaki konkretnie model chodzi z tego co wiem to Hope ma klamki jednostronne więc cięzko je przerobić na inną strone niż przewidział producent.
He he zabawne rzeczy piszesz wystarczy przewody zamienić przy klamkach odpowietrzyć i po sprawie. Powodzenia ;)
No ride... No Life...
SegatiV
Kontakt:

Post autor: SegatiV »

rafimax jeśli masz 2 hamulce, a tego autor nie napisał. Więc Dylski_ ma jak najbardziej rację. Nie da się "przerobić" hamulca w taki sposób. Jeśli za to są dwa hamulce, to sposób podany przez rafimax nadaje się. Jednak domyślam się że jest "okazja" na kupienie hebla, ale nie na ta str. jaka się potrzebuje i zaczyna się kombinowanie.
Dylski_
Kontakt:

Post autor: Dylski_ »

Raczej trzeba się wczytać w post zanim zacznie się przekładać przewody ;) peace ;)
rafimax
Kontakt:

Post autor: rafimax »

Sorki nie skojarzyłem do końca, wszystko jasne pojedynczej sztuki raczej nie ma opcji przerobić trzeba by klamkę drugą(prawą) dorwać
No ride... No Life...
Mordar
Kontakt:

Post autor: Mordar »

zgadza sie klamki sie nie da przerobic trzeba albo kupic lewy zbiorniczek lub co w moim przypadku odpada zamienic przewody ale dzieki za dyskusje
ODPOWIEDZ