było?!? - banshee w polsce
było?!? - banshee w polsce
wlasnie przeczytalem na bds-group.com, zreszta to ostatnio moje glowne zrodlo informacji, ze bashee bedzie sprzedawwane w polsce by 7anna. nie chce mi sie pisac tutaj wiecej - poczytajcie sobie na www.bds-group.com
custom bikes rulez
custom bikes rulez
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
-
- moderator
- Kontakt:
kurwa potrzeba mi ramki ktora bedzie ladnie pracowac wiec piszcie opinie o tym,
pytalem o opinie o tym a nie prosilem zeby pisac pierdoly typu "czlowieku nie kupuj go ona nawet 20cm kamienia nie wybierze mul kompletny i baka nie polecam :P"
kurwa jak masz cos pisac to z sensem a nie rob sobie jaj,
banshee to nie zaden cud swiata i na bank ma jakies wady, a ciagle mam wrazenie ze ramka nie wybiera wszystkiego co trzeba(nie smigalem nawet na tym ale takie dzikie wrazenie...)
pytalem o opinie o tym a nie prosilem zeby pisac pierdoly typu "czlowieku nie kupuj go ona nawet 20cm kamienia nie wybierze mul kompletny i baka nie polecam :P"
kurwa jak masz cos pisac to z sensem a nie rob sobie jaj,
banshee to nie zaden cud swiata i na bank ma jakies wady, a ciagle mam wrazenie ze ramka nie wybiera wszystkiego co trzeba(nie smigalem nawet na tym ale takie dzikie wrazenie...)
[quote="quake"]to wie ktos w koncu jak scream pracuje?? wiem ze przynajmniej jedna osoba z forum smiga na tym wiec niech cos napisze;p[/quote]
musze przyznac ze jezdzilem na scream przez chwile, nawet nie wiem jaki tlumik tam byl, fajna twarda charakterystyka, tylko rozmiar byl xl (kolega ma ponad 190cm wzrostu w pionie), tak ogolnie fajny rowerek, napewno chodzi lepiej od niz karpiel (ten starszy) tzn jak dla mnie jest sztywniejszy.
Pisssssssss
sprzedam rame LE TOY 4 ,
musze przyznac ze jezdzilem na scream przez chwile, nawet nie wiem jaki tlumik tam byl, fajna twarda charakterystyka, tylko rozmiar byl xl (kolega ma ponad 190cm wzrostu w pionie), tak ogolnie fajny rowerek, napewno chodzi lepiej od niz karpiel (ten starszy) tzn jak dla mnie jest sztywniejszy.
Pisssssssss
sprzedam rame LE TOY 4 ,
TwoFourPlayer
OBRECZ BFR 24"x48h-90zl,Kolo tyl 24" piasta dmr revolver -260zl
OBRECZ BFR 24"x48h-90zl,Kolo tyl 24" piasta dmr revolver -260zl
Ojajebie co za dół. Ostatnio szukałem informacji o tych ramach. Patrzyłem na MTBR i NSMB i forum na Pinkbike. Widze że calkiem slusznie nie pytałem tutaj. Jak do ku-rwy nędzy mozna oceniać prace zawieszenia patrząc na foty??? Jeeezu...
Z tego co udało mi się dowiedzieć to w Screamie zawieszenie jest zajebiście sztywne i sie nie gibie tak jak w V10. Wszyscy chwalą pracę szczególnie na dropach. NIKT jeszcze tego nie rozjebał. Podobno nawet głupi bender... Mi sie wydaje że ci z kanadowa wiedzą trochę więcej od was...
A co do cen to nie wiem czy ktoś z was chłopaczków zauwazył ale najtansza wersja Screama kosztuje 4300!!! To jest drogo??? Jak do końca roku nie uzbieram tyle siana to sprzedam własną starą żeby mieć to cudo.
Z tego co udało mi się dowiedzieć to w Screamie zawieszenie jest zajebiście sztywne i sie nie gibie tak jak w V10. Wszyscy chwalą pracę szczególnie na dropach. NIKT jeszcze tego nie rozjebał. Podobno nawet głupi bender... Mi sie wydaje że ci z kanadowa wiedzą trochę więcej od was...
A co do cen to nie wiem czy ktoś z was chłopaczków zauwazył ale najtansza wersja Screama kosztuje 4300!!! To jest drogo??? Jak do końca roku nie uzbieram tyle siana to sprzedam własną starą żeby mieć to cudo.
Dobity Scream... Jak by się nie wyświetlił obrazek, spróbuj prawym, => właściwośći => skopiować URL i ściągnąć plik graficzny jakimś downloaderem (np. getright) na dysk.
Wyraźnie widać dlaczego nie warto mieć w Screami'e zbyt nisko siodła :)
http://tinyurl.com/4mzyf
Wyraźnie widać dlaczego nie warto mieć w Screami'e zbyt nisko siodła :)
http://tinyurl.com/4mzyf
http://tinyurl.com/434v2 || http://tinyurl.com/43hvq
Iä! Iä! Cthulhu fhtagn!
Iä! Iä! Cthulhu fhtagn!