Co do oznakowania trasy - można już w ten weekend zawitać i poszaleć lekko po 2 liniach. Mają one znaczniki z szarf powieszone tak że od jednego do drugiego jedzie się czytelnie. Nie ma jeszcze wybić i skoczni bo dopiero dziś udało mi się quadem wywieźć pierwsze transporty desek do lasu. Składam je w bazach z których będziemy nosić z buta na trasy.
Karnet rowerowy bez limitu - 50pln (weź kogoś to będzie raźniej )
Karnet dla dziewczyn -
czy sądzicie że warto ustalić jakiś specjalny rabat dla płci pięknej ?? 10/20 pln za dzień z rowerem ??
Jest tego naprawdę sporo więc
jeśli ktoś odwiedzi nas na dniach i
jest chętny poświęcić godzinkę w słusznej sprawie to miło będzie jak przeniesie ze mną kilka desek w wybrane miejsce.
Las jest tak wielki że zrobienie wszystkiego co w planach zajmie tygodnie samego transportu. Nie da się wszędzie wjechać samochodami bo część szlaków jest za wąska i ledwo quadem da radę ciągnąć deski.
Co do skoczni - tak zrobię kilka na jednej trasie,nie wiem ile ale obiecuję że najwięcej ile się uda ! może 7 może 12 nie wiem..
Do lokalesów - jak macie zamulać w domach w sobotę to zapraszam pod kolejkę na rano i idziemy w las zbijać deski !! Wiem że na gotowe najlepiej wpaść
Prace na szczytowej polanie trwają,wycinamy sporą polankę na której postawię kładki do zabawy i nie tylko...czy pętla NS-ów pod 250mb może być ??
drewno,ziemia,drewno,drewno,ziemia,drewno,ziemia,drewno,drewno,drewno,ziemia..itd,itp (alfabet Schodka w stylu Morse'a )
Pozdro od Pana Myszki..w lesie śpiewają ptaki i kruszą się szyszki !!