Mozo Groove Q

Olek_Drag
Kontakt:

Post autor: Olek_Drag »

Hmm mam newsa na temat mozo :/ Zdupczyla mi sie regulacja naprezenia wstepnego :/
Jak kumpel rozkrecil mozo przy mnie moja "regulacja" wysypala sie :/ Tyle dobrze ze powiedzial ze znajac duncona dostane nowego amorka... Opinie wydajcie sami...
Pitbull '06+Sherman Flick Plus '05
-Przemooo-
Kontakt:

Post autor: -Przemooo- »

a wejdzie larsen tt 2,35 ?? na obreczy vuelta excalibur dh ??
http://przemooo.pinkbike.com/album/photos/
DragMen
Kontakt:

Post autor: DragMen »

up up up chłopcy :D

w sobote bede wszystko wiedział to napisze ( NIESTETY W SOBOTE ! )
wszystko napisze co i jak jak chodzi
a bede go fest gatowac bo teraz mam troszke kaski to jakby co to sie nowy kupi :D
http://www.pinkbike.com/modules/photo/?op=view&image=211434 heh
bzp
Kontakt:

Post autor: bzp »

Ja dzisiaj właśnie dostałem paczkę z białym mozo z rowerowego. Testy dopiero w zimie ale jak ktoś chce moge foty białego mozo dać ;]
kurzy
Kontakt:

Post autor: kurzy »

olek drag zmiez mi prosze wysokośc tego amora ( odległosc od dolnej czesci sterów do osi koła :)
<KuRzY>
-Przemooo-
Kontakt:

podobno jest bardzo wysoki jak na 100 skoku ...
Itemsokol
Kontakt:

Post autor: Itemsokol »

bzp kopsnij fotą na maila: cncman7@wp.plz góry dzięks i dlaczego dopiero w zime testy :/ ??
http://www.pinkbike.com/modules/photo/?op=view&image=395641
Itemsokol
Kontakt:

Post autor: Itemsokol »

sorka to jest email tam mi sie "z" wkradło :P cncman7@wp.pl
http://www.pinkbike.com/modules/photo/?op=view&image=395641
Olek_Drag
Kontakt:

Ja moge wam jeszcze napisac ze po ok tygodiu uzytkowania mozo dostalo luzow :/ Znaczy prawa laga (tam gdzie jest sprezyna) lewa tak gdzie powinien byc tlumik powietrzyny jest pusto :/ ale luzow ta laga nie dostala dziwne...
Jutro mam odebrac nowe mozo tez groova ale po reklamacji to dokonal wszystkich pomiarow i wrzuce foty na pinka ...
Olek_Drag
Kontakt:

aha napisze jeszcze ze gorne lagi maja 12 cm dlugosci albo cos ponad bo mierzylem ale nie pamietam dokladnie wiem ze cos ok 12 cm wiec jest w sumie dosyc wysoki ... jak na 10...
Czarnuch
Kontakt:

Post autor: Czarnuch »

A ja powiem **** takie amory to polsrodki i niepo co na nie kase marnowac lepiej sobie sztywnego chodzby uzywke kupic, jak amor to ma byc konkretny a nie taki shit.

I jeszcze sztywny daje wiecej zabawy, uczy techniki bo nie wybacza bledow:D:D

A i zeby nie bylo kurw,a to kasa nie sram dlatego na sztywnym jezdze ale jak bede kiedys mial to napewno kupie cos lepszego:D
Ja zawsze tu byłem nie myśl że tylko ty sie w to bawiłes
Olek_Drag
Kontakt:

Dobra racja ale nie kazdego stac na amorek za 1000 zeta czy wiecej... no niby jest duro ale w pewnym sensie to tez polsrodek... No chyba ze szarpniesz sie na sponsoring to chetnie :D
Paul
Kontakt:

Post autor: Paul »

Ja mam model gorszy ( Vibe-R ) jakoś zadowolony nie jestem. Niby amor nie do skoków ale przecież "600% sztywniejszy" wiec powinien wytrzymać a tymczasem trzeba go czesto smarować na goleniach bo dosłownie przestaje działać ale mniejsza z tym ma (po jezdzie od marca) ogromne luzy na uszczelkach...

Jak ktos powie co z tym zrobić będę wdzięczny..
bad

Post autor: bad »

dajcie w ogole jakies linki do zdjec soul x i tego grove q
Czarnuch
Kontakt:

Do olka a mnie stac jak kiedys mialem amora PsyloSl to rok czasu sobie odmawialem wszystkiego!!!! A co do smarowania to moze by tym tanim modelom uzadzic kapiel olejowa??:D w RST to pomagalo:D
-Przemooo-
Kontakt:

ja chyba go bede bral ... ja nie kupie psylo bo mi szkoda kasy bo przy mojej jezdzie dosc szybko polegnie ... chcialem cos w stylu sherman ale na to bym musial jeszcze z kilka miesiecy zbierac ... a na czyms trzeba jezdzic ... sztywniaka trudniej dostac ...
Czarnuch
Kontakt:

"ja nie kupie psylo bo mi szkoda kasy bo przy mojej jezdzie dosc szybko polegnie ... chcialem cos w stylu sherman" luz z tym ze ten Sherman jest chujow.y jak molo ktory amor i nie ma go nawet jak porownac do Psylo raz ze chodzi o niebo gorzej to nieliczac wytrzymalosci?? to bebechy sa beznadziejne raz ze na miekich sprezynach czyli seryjnych dobija ale dzieki temu chodzi bo jak zalozysz twarde to juz chodzi topoprnie, to jeszcze nadodatek ciekna jak psy a co nalepsze, serwis twierdzi ze tak ma byc a i jeszcze uszkodzenie regulatora skoku po tygodniu chyba:D:D:D:D A jak chcesz wiecej argumentow to spytaj WARIATA to ci da ocene tego widelca na Dirt<lol> A i powiedz czemu sadzisz ze Psylo jest gorszy??

Moze zeczywiscie kup tego Mozo boconamniej w stosunku do tych drogch widelcy nie trzeba o niego tak dbac:D
bzp
Kontakt:

Post autor: bzp »

A więc tak. Zdjęć chwilowo nie zrobie bo ktoś z rodziny pożyczył aparat. Jak tylko go odzyskam walne foty. Nokian NBX 2.5 wchodzi bez problemu i jeszcze jest pare milimetrów miejsca. Kupiłem go w ciemno, nigdy na oczy go nie widziałem. A testy w zimie, dlatego, że brakuje mi jeszcze sterów, mostka i ramy którą bede zamawiał w przyszłym tygodniu u koshala na zamówienie pode mnie ;] Jak pęknie, zrobią sie luzy to sobie kupie coś innego bo robote mam i chwilowo na brak szmalu nie narzekam :) Za chwile jade do kumpla, bo on też zamówił tego mozo. Z kolorów w rowerowy.com zostały tylko białe, niebieskie i czerwone, czarnych niestety już niet :) Pozdro.
Olek_Drag
Kontakt:

http://www.mozosuspension.com/home/prod ... p?Series=9 to jest link do oficjanlej strony Mozo...
ODPOWIEDZ