[Koninki]- Gravity Park (Otwarcie Sezonu)
Sam chętnie wspomógł bym bike park może niewiele pomogę ale zawszę to coścranck pisze:Z reszta nie wierze aby ktos kto śmiga na bike'u za co najmniej 4k nie mógł jednorazowo przekazać np. 100 zł. A jakby zebrało się pare tysi to juz za tą ekstra kasę można spokojnie coś dobudować/wyprofilować/wytoczyć.

Mam propozycje aby tam gdzie jest długa prostka za ostrą 90 aby tam zrobić drewnianą chopę przy uskoku można by było tam lecieć z parę metrów

Weekend bardzo udany, jak na Schodka przystalo super inicjatywa.
Góra ma jak najbardziej potencjał, znalazłem 5-6 niesamowitych linii, które aż się proszą o przygotowanie i PRAWDZIWE wybicia.
Jak na tak krótki czas na przygotowanie to główna traska jak najbardziej ok.
Najbardziej jednak czekam na to, co kryje się faktycznie pod nazwą GRAVITY PARK. Liczę na to, że powstanie chociaż jedna, jedyna linia z prawdziwymi hopami do prawdziwych lotów. Osobiście najbardziej liczę na właśnie coś takiego, napieprzanie po korzeniach i kamolach jest fajne, jednak tysiące bikerów w polsce czeka od lat na BIKE PARK z prawdziwego zdarzenia.
Jak każdy z resztą wie wizytówką każdego prawdziwego BIKE PARKU jest air line, mam tu na myśli trasę, na której na prawdę można polatać. Dokładnie tak, jak na znanym wszystkim a-line czy na trasce w ruzomberoku. I wcale nie mam tu na myśli tygodnia roboty koparami ale wystarczy kilka, kilkanaście WYBIĆ z profilami (a nie płaskich kładek) które umożliwią zabawę z grawitacją jak na gravity park przystało.
No ale widze ze techramps coś tam w koninkach działa, tak więc pokładam nadzieję w Panu Organizatorze i jestem przekonany ze sie nie zawiodę.
Do zobaczenia na majówce, może będzie już co polatać
Góra ma jak najbardziej potencjał, znalazłem 5-6 niesamowitych linii, które aż się proszą o przygotowanie i PRAWDZIWE wybicia.
Jak na tak krótki czas na przygotowanie to główna traska jak najbardziej ok.
Najbardziej jednak czekam na to, co kryje się faktycznie pod nazwą GRAVITY PARK. Liczę na to, że powstanie chociaż jedna, jedyna linia z prawdziwymi hopami do prawdziwych lotów. Osobiście najbardziej liczę na właśnie coś takiego, napieprzanie po korzeniach i kamolach jest fajne, jednak tysiące bikerów w polsce czeka od lat na BIKE PARK z prawdziwego zdarzenia.
Jak każdy z resztą wie wizytówką każdego prawdziwego BIKE PARKU jest air line, mam tu na myśli trasę, na której na prawdę można polatać. Dokładnie tak, jak na znanym wszystkim a-line czy na trasce w ruzomberoku. I wcale nie mam tu na myśli tygodnia roboty koparami ale wystarczy kilka, kilkanaście WYBIĆ z profilami (a nie płaskich kładek) które umożliwią zabawę z grawitacją jak na gravity park przystało.
No ale widze ze techramps coś tam w koninkach działa, tak więc pokładam nadzieję w Panu Organizatorze i jestem przekonany ze sie nie zawiodę.
Do zobaczenia na majówce, może będzie już co polatać

ad. wyżelowanych z papierosem dresów: Park jest otwarty dla każdego, na każdego nie zwracaj uwagi kolego. (moge się założyć że te lokalne wiraszki teraz siedzą przy allegro i kupują krssy signy.. oby gdyż pozytywnie to wpłynie na ich tok rozumowania)
ad. trasy z flow: Jest trasa alternatywna, nawet jest helmet w innym dziale.. Wydaje mi się że Michał wie co robi i w jakiej kolejności.
To jest etap tzw "Pierwsze jebnięcie" po którym wszystko wychodzi.. Czy coś będzie zmienione w kwestii wymeldowania o 12 (już pisałem na ten temat ale nie mogę tego postu odszukać chyba się nie dodał)
Nikt kto płaci za wyciąg nie będzie tracił czasu na pakowanie w tym czasie.. Tym bardziej że po jeździe każdy chce się wykąpać i troche przeserwisować sprzęt..wyciąg powinien być czynny 9-17 a wymeldowanie do 18
Jeśli Koninki stać na nadzór video w sprzętowni to wprowadzenie zakazu trzymania rowerów w domkach ma wtedy sens.
ad. trasy z flow: Jest trasa alternatywna, nawet jest helmet w innym dziale.. Wydaje mi się że Michał wie co robi i w jakiej kolejności.
To jest etap tzw "Pierwsze jebnięcie" po którym wszystko wychodzi.. Czy coś będzie zmienione w kwestii wymeldowania o 12 (już pisałem na ten temat ale nie mogę tego postu odszukać chyba się nie dodał)
Nikt kto płaci za wyciąg nie będzie tracił czasu na pakowanie w tym czasie.. Tym bardziej że po jeździe każdy chce się wykąpać i troche przeserwisować sprzęt..wyciąg powinien być czynny 9-17 a wymeldowanie do 18
Jeśli Koninki stać na nadzór video w sprzętowni to wprowadzenie zakazu trzymania rowerów w domkach ma wtedy sens.
Ajz gdzie w Ruzemberoku masz trasę typu a-line gdzie można polatać? Bo jeżeli mówisz o niebieskiej to poza kilkoma niewielkimi stolikami to ja tam nie zauważyłem warunków do wielkich lotów. Owszem trasa jest szeroka, płynna i szybka (z wyjątkiem momentu gdzie większość ludzi musi zsiąść z roweru i go podprowadzić) daję masę frajdy, ale do a-line jej raczej daleko.Ajz pisze:Jak każdy z resztą wie wizytówką każdego prawdziwego BIKE PARKU jest air line, mam tu na myśli trasę, na której na prawdę można polatać. Dokładnie tak, jak na znanym wszystkim a-line czy na trasce w ruzomberoku
-
- Kontakt:
Trochę źle mnie zrozumiałeś. Na trasie przewijała się masa zwykłych ludzi, by popatrzeć jak wszyscy śmigamy i naprawdę nie mam nic do tego, by stała grupa ludzi i patrzyła się na mnie jak zaliczam mega glebętatuator pisze:ad. wyżelowanych z papierosem dresów: Park jest otwarty dla każdego, na każdego nie zwracaj uwagi kolego. (moge się założyć że te lokalne wiraszki teraz siedzą przy allegro i kupują krssy signy.. oby gdyż pozytywnie to wpłynie na ich tok rozumowania)

Próbowałem negocjować z bardzo miłą panią z recepcji (którą z tego miejsca pozdrawiamtatuator pisze:Czy coś będzie zmienione w kwestii wymeldowania o 12 (już pisałem na ten temat ale nie mogę tego postu odszukać chyba się nie dodał)

2015 set - Intense Socom FRO + Manitou Revox PRO + Boxxer RC 2012
Nasze zdjęcia oraz 9 min. helmet cam z "otwarcia sezonu" 2-3 kwietnia.
Pierwszego dnia byliśmy na Turbaczu dlatego jest trochę śniegu
http://www.facebook.com/mbikepl
pozdrawiam
Adi
Pierwszego dnia byliśmy na Turbaczu dlatego jest trochę śniegu

http://www.facebook.com/mbikepl
pozdrawiam
Adi
[url=http://www.mbike.pl/Rowery_FSX%283,9529,%29.aspx]Rowery Agang 2011[/url]
Byli tacy co przyjechali z nad morza i ok jeśli jedzie 4 riderów, ale gdy jada dwie pary to dla dziewczyn nie jest to zbyt przyjemne. Na dodatek jak będzie pogoda to to się da radę ogarnąć na parkingu na piasku z przepakowywaniem ale dajmy na to spadnie deszcz i siedź w błocie... TOTALNE NIEPOROZUMIENIE!
Kto jedzie z Wisły po PP do Koninek?
Kto jedzie z Wisły po PP do Koninek?
-
- Kontakt: