michal193 - giełdowy oszust

Ogryzek
Kontakt:

michal193 - giełdowy oszust

Post autor: Ogryzek »

Ostrzegam przed użytkownikiem michal193 (michkan1 na allegro)
Kupiłem piastę na giełdzie tego forum. Miała być zdjęta z nowego koła, a przyszła z zajeżdżonymi łożyskami, licznymi głębokimi rysami, ubrudzona farbą a ponadto bez zacisku. To iż na pewno nie była zdjęta z nowego koła potwierdzili nawet w serwisie. Po zgłoszeniu braków miał być dosłany zacisk a skończyło się oczywiście na braku kontaktu aż do chwili gdy zagroziłem negatywnym komentarzem, wtedy to sprzedający ładnie zażucił mięskiem po czym zablokował mnie. Zgłosiłbym to allegro ale aukcja była zrobiona tylko dlatego żeby była formalna sprzedaż (brak opisu w aukcji).
Ogółem ostrzegam przed tym sprzedawcą, oczywiście komentarz na allegro negatywny ale na tym to się skończy ;/
młodydh
Kontakt:

Re: michkan1 - giełdowy oszust

Post autor: młodydh »

Teraz masz nauczkę żeby kupować na allegro z dokładnym opisem, a nie byle czym.
Ogryzek
Kontakt:

Post autor: Ogryzek »

sęk w tym że ja się z nim przez forum ugadałam a aukcje zrobił tylko po to zęby formalna sprzedaż była :)
Bombell
Kontakt:

Post autor: Bombell »

No to po jakiego grzyba Tobie taka aukcja skoro nic z niej nie masz?
Trzeba było brać bez aukcji, odpada prowizja = taniej. Mniej ty teraz bolało. Jak zlokalizuje użytkownika tu na forum to wyjaśnię sprawę albo ban.
Spaced
moderator
Kontakt:

Post autor: Spaced »

Ogryzek pisze:sęk w tym że ja się z nim przez forum ugadałam a aukcje zrobił tylko po to zęby formalna sprzedaż była :)
No to było prosic o aukcje prawdziwa, a nie taka co sensu nie ma.
babolfr
Kontakt:

Post autor: babolfr »

Jeśli masz maile/rozmowy na gadu w których sprzedający zapewnia Cię że sprzęt jest w stanie idealnym a tymczasem różni się z opisem a Ty go poinformowałeś że niespełnia Twoich oczekiwań, masz duże szanse na wygranie sprawy w sądzie cywilnym. Pytanie czy jest to na tyle wysoka kwota że gra byłaby warta świeczki...
Pozdrawiam
tanie części, ciuchy, kaski, ochraniacze troya, foxa, thora itdi... 4920194
ODPOWIEDZ