[Bielsko - Biała] Ustawki 2011
Re: [Bielsko - Biała] Ustawki 2011
no i dupa z jazdy:P A powiedzcie mi, na tej koziej to jaka trasa jest? Typowa zjazdówka czy dropy też są?
-
- Kontakt:
Do wszystkich jeżdżących na Koziej. Ludzie opamiętajcie się. Syf, który kilka osób permanentnie pozostawia po sobie na trasie i wokół doprowadzi w końcu do tego, że i ta miejscówka pozostanie wspomnieniem. Miało być czysto a jest syf. Leśniczy się w końcu wku.wi, każe robotnikom leśnym podpiąć konie do elementów trasy i zrównać z ziemią. Myślę, że dużo osób wie, które to gnoje tak się zachowują. Proszę nie przymykajcie oka bo to kumpel, niektórym wystarczy zwrócić uwagę a innym niestety trzeba skopać dupę. Ale chyba lepiej zrobić tak i mieć trasę, niż się debilnie uśmiechać, udawać ślepego i trasy nie mieć. Dzisiaj posprzątaliśmy główny śmietnik na górze. Następnym razem wyczyścimy las wzdłuż trasy - trochę tam tego jeszcze zalega i niech ten las potem taki kurwa już zostanie. Tyle.
Jest ryzyko, jest zabawa, albo piargi (gleba) albo sława
tam gdzie ja jezdze to syfu nie ma. A jedzie ktos jutro (czwartek) badz piatek ok. 14-15 gdzies? Był ktos w wapienicy?
Byłem w wapienicy. Można spokojnie jeździć. Niestety trasa w paru odcinkach uszkodzona.
Uszkodzona? Ta duża nadbudówka z drewna jest rozebrana i na dole trasy jest dużo gałęzi i to nie naturalnie leżących więc chyba leśniczy urzędował. Ale reszta hopek jest więc fajnie się śmiga:)
Na samym dole nie opłaca się jeździć. Dzisiaj całkiem przyjemnie, najlepiej jeździć na górze.
-
- Kontakt:
Może ktoś dac mapke dojazdu do tej trasy?
Edit: arówno Kozia i ta w wapienicy
Edit: arówno Kozia i ta w wapienicy
http://marcin4.pinkbike.com/ PINKBIKE
Mapki podesłane na pw. Pozdrawiam 

Jak możesz to też mi prześlij na pw mapke na kozia. Bo tylko do wapienicy jeździłem:) A zna ktoś może jakaś traske gdzie jest dużo obiektów do skakania (hopy, dropy czy jak to się nazywa inaczej:)Huuunter pisze:<font color="#ffffff">Mapki podesłane na pw. Pozdrawiam</font>
-
- moderator
- Kontakt:
O której i gdzie? Ja z chęcią gdzieś się przejadę.F4rr3ll pisze:<font color="#ffffff">wpadnie ktoś w piątek ? bo do szkoły sie nie opłaca ,a samemu smutno XD</font>