Pewnie śmieszne pytanie
Pewnie śmieszne pytanie
Panowie. Moje pytanie jak w temacie pewnie śmieszne ale mnie nurtuje.
Zacznę od początku. Zakupiłem rowerek na którym mam nadzieje zacząć zjeżdżać ( i nie za..ebać sie przy okazji ) a jako zę przeprowadziłem sie w góry to warunki mam. Niestety nie poszczęściło się mi z wyciągami w pobliżu więc pytanie brzmi tak. CZY JEST JAKIŚ SPOSÓB NA WNOSZENIE ROWERU!!! Jakiś specjalny plecak albo inna amatorska próba substytutu. Bo szczerze powiedziawszy to jak cholera nie chce mi się go wpychać na szczyt. Pewnie spotkam się z ogólnym poniżeniem i wyśmianiem ale i tak musiałem spytać. Wszystkie odpowiedzi przyjmuję na klatę. PEACEE
Zacznę od początku. Zakupiłem rowerek na którym mam nadzieje zacząć zjeżdżać ( i nie za..ebać sie przy okazji ) a jako zę przeprowadziłem sie w góry to warunki mam. Niestety nie poszczęściło się mi z wyciągami w pobliżu więc pytanie brzmi tak. CZY JEST JAKIŚ SPOSÓB NA WNOSZENIE ROWERU!!! Jakiś specjalny plecak albo inna amatorska próba substytutu. Bo szczerze powiedziawszy to jak cholera nie chce mi się go wpychać na szczyt. Pewnie spotkam się z ogólnym poniżeniem i wyśmianiem ale i tak musiałem spytać. Wszystkie odpowiedzi przyjmuję na klatę. PEACEE
Re: Pewnie śmieszne pytanie
musisz załatwić sobie kolege z jeepem lub quadem który będzie Cię wwoził albo wytycz tak trase żeby dało się na górę dojechać asfaltem 

-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Wynosić można na wiele sposobów. Mieszkam w górach od początku i od paru lat jazdy przywykłem już do standardowego wyprowadzania.Szymon pisze:CZY JEST JAKIŚ SPOSÓB NA WNOSZENIE ROWERU!!!
Chcesz jeździć? To wypychaj. Nie chce Ci się wypychać - nie jeździj. Coś za coś. Wypychanie możesz również potraktować jak małą rozgrzewkę czy treningSzymon pisze:szczerze powiedziawszy to jak cholera nie chce mi się go wpychać na szczyt.