Wykrywacz metali?!

SiD
Kontakt:

Wykrywacz metali?!

Post autor: SiD »

Planuje taki zakupic. Potrzebuje pomocy kogos kto sie na tym zna, ew. kontakt do takiej osoby. bede wdzieczny za wszelka pomoc. Pozdrawiam
Deathwitch
Kontakt:

Post autor: Deathwitch »

A na **** Ci wykrywacz metali?
Maciek_08
Kontakt:

Post autor: Maciek_08 »

Dołaczam się do pytania po *** ci wykrywacz?
recol
Kontakt:

Post autor: recol »

pewnie zgubił jakąś śrubke;)
Deathwitch
Kontakt:

A na serio to chyba na allegro sa.
agressor
Kontakt:

Post autor: agressor »

ten wykrywacz mu poto ze jak bedzie dirta do wody robil i mu rower zatonie wmule zeby go potem znalazl :)
EmBond
Kontakt:

Post autor: EmBond »

bedzie kasy na plażach szukał :P
The Power Is On Your Side !!!
Krzywy
Kontakt:

Post autor: Krzywy »

sid czy plan ma cos wspolego z dropo-hopa duuuza :P??
www.bikeaction.pl
'moja glowa granice mi wytycza' /hurt
pasqd
Kontakt:

Post autor: pasqd »

moze chce znalezc metali? stoja tacy na starowce w bluzach iron maiden. znajdziesz ich bez wykrywacza, wystarczy ze otworzysz puszke piwa i juz sie zlatuja z pytaniem "daj lyka w imie szatana" :)
www.mushroomhead.prv.pl
.::GG[4839750]::.
chrosciel
Lokalizacja: gdzie kosciół i kleryka znajdziesz na kazdym rogu...(Kielce)
Kontakt:

Post autor: chrosciel »

Hehehehe na allegro są a także na:
www.militaria.pl
www.military.pl
www.moro.pl
http://www.pinkbike.com/modules/photo/?op=view&image=446257 Moj SC v10 !!!
bartec
Kontakt:

Post autor: bartec »

ja tez sie zastanawiam... ale tez kiedys myslalem o takim zakupie. nie widzieliscie nigdy (chocby na filmach) kolesi, ktorzy chodza z wykrywaczami po plazach? Ja zagadalem jednego nap lazy i mowi, ze w sumie w olnym czasie przy "odrobinie" szczescia mozna nawet zrobic. Wrzuc w piasek taka monete dwuzlotowa i zobacz czy ja wygrzebiesz... za nic, a ludzie gubia rozne rzeczy... zegarki, lancuszki, pierscionki... no i fajna zajafka przez pierwsze pol godziny :D
MaxDamageDA
Kontakt:

Post autor: MaxDamageDA »

bartec ;dd'd'd'

Fajna zajawka przez pierwsz pol godziny :ASD

;d;d;

haha ;d;d

Nie wyobrazam sobei z takim pierdolnikiem zasuwac po piachu i machac i czekac na pi pi pi ;d
www.street-roulette.pl | www.ovb.pl | www.rowerowy.com
slayerek
Kontakt:

Post autor: slayerek »

i czekac na pi pi pi :))))))))))) <LOL>
Burza
Kontakt:

Post autor: Burza »

To ja czekam, aż na allegro pojawi się "rowerowy amortyzowany wykrywacz metali".
SiD
Kontakt:

Wykrywacz jest mi potrzebny, zeby sprawdzic, czy w okolicy megadropa jest wodociag - nie chce powiekszajac go (mega dropa) przecoac jakis rur :P

A tak na powarznie to potrzebuje profesjonalnego albo polprofesjonalnego wykrywacza metali. Na plaze to bede wyskakiwal w wolnym czasie, jednak glownie jest on mi potrzebny do szukania militarjow po II w. s. oraz ukryteo zlota w chacie moich znajomych - ktora jest poniemiecka i sam wlasciciel wspominal, ze cos ukryl zanim jeszcze opuscil polske. Tak wiec plany sa calkiem konkretne, choc nie zakladam, ze znajde jakikolwiek wielki skarb. Tak czy owak uwazam to za fajne zajecie. Fajnie jest znalesc cos (np. po wojnie) czego nikt inny nie znalazl - chociaz caly czas lezalo tuz pod nogami.

Profesjonalne wykrywacze juz widzialem - ale jako osoba malo doswiadczona nie wiem ktory ma najlepszy stosunek ceny do jakosci. Owszem wiem ktore sa dobre, ale w gornie dobrych nie umiem wybrac tego najlepszego. Chcialem sie kogos doradzic.
SiD
Kontakt:

Dodam, ze wspulczesne wykrywacze podaja glebokosc i wielkosc znaleziska. MOga stwierdzic z jakiego jest ono metalu. Mozna ustawiac zaawansowana dyskryminacje (zeby na zlomowisku zamiast ciaglego piiii znajdywal tylko zloto np.) mozna decydowac czyma szukac gleboko, czy plytko czy we wszystkich zakresach. Itd. itp. jest tego naprawde mnustwo i daje to dos pokazne mozliwosci. Jka dla mnie to bardzo interesujace hobby (jako drugie po biku) i dajace duzo satysfakcji. Nawet jak znajde stary guzik - ale zolnieza z II w. s. z orlem poslkim. Inna zecz ze taki wykrywacz swoje kosztuje... ehh... :/
Deathwitch
Kontakt:

lol
slayerek
Kontakt:

Post autor: slayerek »

iel to kosztuje bo sie napaililem..
bzp
Kontakt:

Post autor: bzp »

<<Fajnie jest znalesc cos (np. po wojnie) czego nikt inny nie znalazl - chociaz caly czas lezalo tuz pod nogami. >>

HAhahahaa bombe z grubej berty hahahah :d joke

Ja mam wykrywacz. W wakacje zawsze nad morze na objazdówke jeżdze :D (od Władka do ŚwinIoujścia) mozna zarobic w tydzień wiecej niż na truskawkach w belgii :D Trzeba tylko wstawać o świcie i iść na plaże jak ludzi nie ma. Sitko, saperka pod pache i jedziesz.
Mój rekord to ponad 200 zeta, pare pierścionków i łańcuszków, jakies brochy i 3 resoraki w 4 godziny :D
ODPOWIEDZ