sorry ze pytam o taka gloopote ale chcialem zapytac czy ktos zna tytul podkladu muzycznego jednego z przerywnikow na extreme sports ??
to jest taki co sie nazywa "from 3.2" i gostki skacza na dirtach u tego gostka co wogoole wymyslil dirt. Tim Fuzzy jakis tam ma na imie
filmik jest dosyc dloogi i sa dwie piosenki. chodzi o ta druga (w tej czesci w ktoorej rozwalaja telewizor, a na koncu skacza z hope i odpalaja w locie rakiety) ten kawalek jest po prostu zajebistyyyy i jak ktos zna tytul to mowcie
To jest blok tekstu, który może być dodawany do Moich głoopich postów. Ma limit 90 znaków
wogóle ostatnio zauważyłem że na EX mają kilka piosenek które lecą za podkład w kółko... a tak pozatym to jest jeszcze jedna fajna nuta która najczęściej leci na crosie...
http://www.pinkbike.com/photo/885826/ - łower (dlaczego tu niema wolności słowa?)
Co do twojego to don't know :/
Ja mam jescze pytanko co do tej pierwszej muzy z reklamówki extreme legands. Jest tam początek takiej fajnej wkręcającej piosnki.
Napiszcie cio to please :)
O kurna!
Miałem sie kiedys Was pytac o ten właśnie kawałek, a tu nagle widze jego tytuł :D
Dzieki wielkie Voytek za tytuł i KACZOR za topic!
Biore sie teraz za szukanie tego w necie :D
ps. a moze ktos zna tytuł jeszcze jednego zajeb.istego (przynajmniej mi sie podoba ;)) kawałka... Chodzi mi o kawałek ktory jest w filmiku, ktory znajdziecie w temacie "Film - samokrytyka." na tym forum...
ej no kuzwa ale kto wie jak sie nazywam ta piosenka z tego filmiku 3.2 czy jakos tak... zawalisty filmik a muza jeszcze lepsza :] pelna nazwe poprosze :]
a wiecie moze jak sie nazywa muzyka z klipu co goscie jezdza niebieska audica i wybijaja sobie szyby w autach, albo ta co leci na koncu przy podstumowaniu w ride quide - poradnik rowerzysty gorskiego ? :)