witam. co myślicie na temat psylo sl? wytrzymały? jak pracuje?
POZDROWIENIA
co myślicie?
-
- Kontakt:
co myślicie?
::DH:FR:DS::
witaj!!!jeźdsziłem na tym amorku dosyć sporo i powiem że jest naprawde niezły. tylko musisz wiedzieć o tym że o psylo jak i inne rs trzeba dbać tzn. najlepiej po kazdym sezonie dać go na serwis i wymienic uszczelki bo inaczej go szlg trafi. jeszcze jednym duzym plusem jest to ze nie ma w polsce najmniejszego problemu ze serwisem rs. jakos w tym amorku nie widze dodatkowych minusów bo pracuje on płynnie jest wytrzymały i polecam go. sam obecnie jezdze na manitou dorado i na twoim miejscu kupił bym coś od manitou np. blacka lub stance-podobno są dobre chociaż słyszałem pare opini że blacki się sypia po roku ja miałem blacka i był super!!! a jesli chodzi o rs psylo to jest do sprzedania w mojej okolicy taki. rs psylo sl rok 2001 qr 20mm stan bardzo dobry za 1000zł jakby co daje na kolesia od tego psylo namiary: tel. (033) 853 31 89 koleś ma na imie Marcin wiem że on chce takiego sprzedać wiec jakby co to dzoń do niego! pozdrawiam
http://www.pinkbike.com/modules/photo/?op=list&function=myphotos&photouserid=54678
hahaha od kiedy u was psylo sl ma taka dobra opinie kurde
jak ja pisalem na pacztku forum ze mam takie cos kazdy mnie bluzgal ze to ****** i wogole pewnie to robily osoby ktore zazdroszcza sprzetu paly !
a co do amora mialem go ok 4 lat i troche przezyl sprzedalem go w tym roku i sluzy teraz w xc polecam ten amor ale niestety jest zadrogi ja chyba zaplacilem ok 2500 zaniego yo
jak ja pisalem na pacztku forum ze mam takie cos kazdy mnie bluzgal ze to ****** i wogole pewnie to robily osoby ktore zazdroszcza sprzetu paly !
a co do amora mialem go ok 4 lat i troche przezyl sprzedalem go w tym roku i sluzy teraz w xc polecam ten amor ale niestety jest zadrogi ja chyba zaplacilem ok 2500 zaniego yo
http://www.pinkbike.com/modules/photo/?op=view&image=359651