A więc mam 13 lat mieszkam w Przeworsku dopiero zaczynam jeździć znam tylko jedne miejsce gdzie mogę sobie pojeździć (Borek w Nowosielcach ).Czy ktoś zna jakieś miejsce blisko Przeworska gdzie mogę trenować.
A drugie pytanie to czy na rowerze maxim highlander 211 mam starszą wersje ale ona różni się tylko tym że nowsza mam przednie hamulce tarczowe a starsza zwykłe a amortyzatory zoom 550 tracker czy mogę na ty pojeździć
hehe też tak zaczynałem i powiem ci ze najlepiej kupić rower typowy do takiej jazdy ale na razie kup kask i ćwicz do póki sie nie rozwali (jazda na takim rowerku jest o wiele bardziej ryzykowna zła goe i wgl.)
Kask to podstawa. Każdy to powie, a jeśli nie to sam się przekonasz jak wyglebisz bez kasku (kiepski rower na pewno Ci w tym pomoże). Co prawda ,,jak się nie ma co się lubi to się lubi co się ma" (mówię o rowerze) i każdy jeździ na tym co ma, ale jednak kiepski rower i tłuczenie się byle dojechać w kawałku naprawdę nie daje radości. Też długo prosiłem rodziców o jakiś rower na początek, ale w końcu się doczekałem. Tak więc działaj!