[Kraków] Horizon + Drop Off Triple
Jozan, Kuba. i każdy, kto zobaczy ten rower, jak może niech od razu da mi znać (513910758 - jestem pod telefonem 24h/dobę). A jak jesteś z kimś albo jest okazja to w łeb i brać rower (ewentualnie jak jest pod ręką jakiś patrol - sprawa jest zgłoszona na policji więc są podstawy do zatrzymania typa) - piszę tak, bo niby ktoś widzi rower i przynajmniej wiem, że jest w Krk, ale w sumie niewiele mi to daje (przecież nie będę chodził cały dzień po mieście i go szukał).
Jozan - koleś był przejazdem, stał gdzieś? W którym dokładnie miejscu, ewentualnie w jakim kierunku jechał?
Sorry, że tak cisne was chłopaki, ale w końcu jakiś *** zaje*** mi rower i bez niczego wozi się na nim po mieście.
Jozan - koleś był przejazdem, stał gdzieś? W którym dokładnie miejscu, ewentualnie w jakim kierunku jechał?
Sorry, że tak cisne was chłopaki, ale w końcu jakiś *** zaje*** mi rower i bez niczego wozi się na nim po mieście.