Siema chciałbym się spytać co to za bike park czy będzie tam sam dirt i pump track czy też dh i fr jakieś ? Na ten temat nic nie ma, a fajnie jakby na północnym-wschodzie polski jakaś miejscówka konkretna była bo:
-Olsztyn to padaka te DH sie sypie, Kieźliny spoko
-w Elblągu nic ciekawego nie ma chociaż teraz z tego co wiem to na bażantarni chłopaki sypią
-Białystok dużo sie dzieje supraśl, ns-y, sowlany ciągle prace trwają
-Szczytno też sporo Tadziu robi
-Ełk powstaje kilka nowych tras w tym sezonie
W Toruniu i Gdańsku nie byłem więc nie jechać :P Jak coś podpowiedzcie jeszcze gdzie w tych rejonach (Warmia-Mazury , Podlasie) można znaleźć jakieś parki.
KROSS Bike Park Przasnysz
Joniu nie uwzględniaj tylko mnie bo ja to tam zrobiłem może ze 25%
.
Chłopaki u nas jeszcze dirt zaczynają robić. Jest już fajny step-up z drewnianym kickerem i starter.
A co do Przasnysza to spytam się Trzciniaka może coś zdradzi. Chociaż wątpię żeby było coś więcej poza pumptrackiem i dirtem.
EDIT. Dzwoniłem do Arka i powiedział, że w Przasnyszu będzie tylko Pumptrack i Dirt.

Chłopaki u nas jeszcze dirt zaczynają robić. Jest już fajny step-up z drewnianym kickerem i starter.
A co do Przasnysza to spytam się Trzciniaka może coś zdradzi. Chociaż wątpię żeby było coś więcej poza pumptrackiem i dirtem.
EDIT. Dzwoniłem do Arka i powiedział, że w Przasnyszu będzie tylko Pumptrack i Dirt.
http://tadziu-.pinkbike.com/album/2k12-Riding/
-
- Kontakt: