[Suport] Truvativ Xr - wymiana łożyska
[Suport] Truvativ Xr - wymiana łożyska
Witam.
Ostatnio padło mi łożysko w supporcie Truvativ XR. Mam pytanie. Czy jest mozliwosc dokupienia takiego łożyska? bylem w sklepie i Pan Przemówił do mnie słowami "Kur... To jakies chinskie badziewie, takie jakies niestandardowe. "
WIec mysle wejde na Dh i dowiem sie od chlopaków. A jak juz kupywac to znowu XR czy cos innego? jestem blady w sprawach suportów. Pozdrawiam
Ostatnio padło mi łożysko w supporcie Truvativ XR. Mam pytanie. Czy jest mozliwosc dokupienia takiego łożyska? bylem w sklepie i Pan Przemówił do mnie słowami "Kur... To jakies chinskie badziewie, takie jakies niestandardowe. "
WIec mysle wejde na Dh i dowiem sie od chlopaków. A jak juz kupywac to znowu XR czy cos innego? jestem blady w sprawach suportów. Pozdrawiam
No to masz szczęście
, że tu zajrzałeś.
Ja zmieliłem jedno łożysko w swoim XR i znalazłem je tylko w Chinach ale min po 1.000 szt. wysyłają
Mam jeszcze drugie od kompletu, używane ale w całkiem niezłym stanie i mogę ci odstąpić razem z prawą miską (nie wybijałem). Jak jesteś zainteresowany to napisz PW albo maila tikk@wp.pl

Ja zmieliłem jedno łożysko w swoim XR i znalazłem je tylko w Chinach ale min po 1.000 szt. wysyłają

Mam jeszcze drugie od kompletu, używane ale w całkiem niezłym stanie i mogę ci odstąpić razem z prawą miską (nie wybijałem). Jak jesteś zainteresowany to napisz PW albo maila tikk@wp.pl
tikk
Re: Łozysko Truvativ Xr
Witam, mam ten sam problem. W pobliskim sklepie z łożyskami po 4 tygodniach czekania oznajmiono mi że za 90 zł (komplet) by się może udało załatwić, co jest ceną porażającą.
I moje pytanie czy nie można po normalnych cenach w polsce kupić tych łożysk?
I moje pytanie czy nie można po normalnych cenach w polsce kupić tych łożysk?
Re: [Suport] Truvativ Xr - wymiana łożyska
Ja mam dokładnie ten sam problem..;/
Ale słyszałem że mozna miski pogłebic
A tak wgl to czy do korby Howitzera bedzie pasował inny suport?
Ale słyszałem że mozna miski pogłebic
A tak wgl to czy do korby Howitzera bedzie pasował inny suport?
Re: [Suport] Truvativ Xr - wymiana łożyska
to też dobry pomysł;]