double wide a dx 32 ??
double wide a dx 32 ??
moze jest ktoś w stanie porównać te dwie obręcze !!
aha i czy dx 32 jest dostępny w polsce na 24" ????
aha i czy dx 32 jest dostępny w polsce na 24" ????
-
- Kontakt:
-
- Lokalizacja: Wszechswiat-->Ziemia-->Europa-->Polska-->Zabrze-->Makoszowy
- Kontakt:
Troszke OT :P
Hem Wiecie co....troszke smuci mnie fakt ze mavic nie wprowadzil jeszcze d321 na 24 cale .... bo ostatnio coraz wiecej ludu montuje takowe kola, a tylko ta no i dx 32 (troszke mniej)...uwazam za mocne i bardzo dobre ogolnie :)
No i jakby bylo dx 32 na 24 cale to polecam bo DW to sux :P juz sie kupe razy wypowiadalem :P zreszta :)
No i jakby bylo dx 32 na 24 cale to polecam bo DW to sux :P juz sie kupe razy wypowiadalem :P zreszta :)
www.lancomp.pl -> Wszystko do Komputera
Kolega przyjechał na 2 DW i jak zobaczył u mnie DX z tyłu to sam mówił "co bym dał zeby mmieć teraz 2 DX'y zamiast 2 DW" Dw są tylko szerokie!! nicwiecej ja katuje DXa już od lutego i ma tylko minimalne bicie na boki góra dół niesprawdzałem ale jest qqrewsko mocny:D a jak ktoś ma kse i luuuuubi Mavica<lol> to nich bierze mavica;] ja niemiałem aż tyle i nie załuje;]
www.ROMED.pl lamusy!
DX32, mam dwa
sa lzejsze od dw
mozna z bolem uzywac Vek
sa pancerne, rzadko sie o nich zle slyszy a jak dotad widzialem 2 foty zlamanych. Jak na rok poszukiwan polamanych to dobry wynik, w miedzyczasie widzialem wiecej zlamanych 321
DW poszlo w wygląd, ale praktyczne nie sa za cholere... Jak mialbym robic motor z roweru to bralbym alex MT43... domysl sie sam co oznacza MT i co oznacza 43 w nazwie
sa lzejsze od dw
mozna z bolem uzywac Vek
sa pancerne, rzadko sie o nich zle slyszy a jak dotad widzialem 2 foty zlamanych. Jak na rok poszukiwan polamanych to dobry wynik, w miedzyczasie widzialem wiecej zlamanych 321
DW poszlo w wygląd, ale praktyczne nie sa za cholere... Jak mialbym robic motor z roweru to bralbym alex MT43... domysl sie sam co oznacza MT i co oznacza 43 w nazwie
Giant AC2+ manitou swinger 4way+ drop off 1+ d321+ grimeca+ magura, LX