niewiem czy dobry wybór
niewiem czy dobry wybór
pomocy chce sobie kupić rower i niewiem czy do draga pasuje duron 130 mm olejowy jak macie jakieś zdięcia z tym zestawem to bardzo chętnie na maila master.king@op.pl błagam pomocy
JEST W DECHE!!!! :-))))))))))
master bede mial na sprzedaz chyba HI 5 tuning 130 mm dwupolka jakby co mail wookiemaly@go2.pl ale w pon bede wiedzial dopiero....
www.mm-foto.pl
normalnie bym tu nic nie pisal ale ze wszedl nowy system oceniania uzytkownikow to Ci napisze;
duro zajebiscie pasuje do draga- zobacz nawet cenowo :)
mniej wiecej taka sama jakosć... duro (wogole suntor) i dragstar to idealne polaczenie - bo chyba nie chcesz do draga wsadzac jakis marcokow... a co do skokow do 130 tyz pasuje...
a teraz daj mi + :P
beeee
duro zajebiscie pasuje do draga- zobacz nawet cenowo :)
mniej wiecej taka sama jakosć... duro (wogole suntor) i dragstar to idealne polaczenie - bo chyba nie chcesz do draga wsadzac jakis marcokow... a co do skokow do 130 tyz pasuje...
a teraz daj mi + :P
beeee
http://www.allegro.pl/show_user_auctions.php?uid=1075066
wiadzialem juz taki zestaw i wygladal spoko.Moj kumple dlugi czas jezdzil na dragu z amorem 120mm.Tez bardzo dobrze pasowalo.
Ale mam do ciebie pytanie,czemy chcesz dragstara? ramka jak za ta kase pancerna,ale ma slaba geometrie.Jest przydluga i ma dlugie tylnie widelki :/
i poczytaj co ludzie pisza o duro na forum,byl zachwyt a ostatnio coraz wiecej jest wypowiedzi negatywnych!
Ale mam do ciebie pytanie,czemy chcesz dragstara? ramka jak za ta kase pancerna,ale ma slaba geometrie.Jest przydluga i ma dlugie tylnie widelki :/
i poczytaj co ludzie pisza o duro na forum,byl zachwyt a ostatnio coraz wiecej jest wypowiedzi negatywnych!
http://www.pinkbike.com/modules/photo/?op=view&image=443970
-
- Kontakt:
Fog, ja mam draga z psylo 125mm i powiem ze geometria jest bardzo dobra!
Rama jest stabilna zwrotna i choc dluga to dobrze sie robi bunnego a nawet pedal upy i abubaki wraz z innymi tego typu ustrojstwami. Manuale jak bajka!
a niedlugo bede mial kolo 24, wtedy bedzie "full wypas"
mysle ze drag z duro to dobra konfiguracja jezeli nie masz kasy na lepszy amor.
Rama jest stabilna zwrotna i choc dluga to dobrze sie robi bunnego a nawet pedal upy i abubaki wraz z innymi tego typu ustrojstwami. Manuale jak bajka!
a niedlugo bede mial kolo 24, wtedy bedzie "full wypas"
mysle ze drag z duro to dobra konfiguracja jezeli nie masz kasy na lepszy amor.
Łasiczka w kształcie pieczątki. Pieczątka w kształcie łasiczki.
widzialem kilka takich dragow a na takowym slonia nawet chwilke jezdzilem ;) calkiem przyjemny sprzet, ale niestety duro sie sypia otatnio strasznie, pomijajac fakt ze trudno je dostac strasznie :}
uwazaj tylko na regulacje w duro - moze Ci przetrzec rame, trza sie zapodac podkladka, tak jak to wymieniony wyzej Slon zrobil.
uwazaj tylko na regulacje w duro - moze Ci przetrzec rame, trza sie zapodac podkladka, tak jak to wymieniony wyzej Slon zrobil.
www.bikeaction.pl
'moja glowa granice mi wytycza' /hurt
'moja glowa granice mi wytycza' /hurt
Qcor - ja wsadze JrT 2003 do draga III serii 16" i do tego kola na dx32 :D:D:D:D jak go zloze to sie pochwale :D
a ty autorze sie nie przejmuj tylko wkladaj smiga sie na tym fajnie choc ten suntur... wymaga poprawek ale jest znosny
a ty autorze sie nie przejmuj tylko wkladaj smiga sie na tym fajnie choc ten suntur... wymaga poprawek ale jest znosny
Giant AC2+ manitou swinger 4way+ drop off 1+ d321+ grimeca+ magura, LX
tak się składa ,że mam właśnie takie zestawienie w swoim rowerku. I uważam że jest to bardzo dobre rozwiązanie. Ten amorek idealnie zachowuje geometrię ramy, no i elegancko wygląda. Duro jest jednym z najleprzych amorków w tej cenie. Niestety w tej chwili nie mam żadnych fotek i nie mogę ci ich pokazać. Mimo to polecam taki zestaw, sam go mam i jestem bardzo zadowolony.
Pozdro all:)
Pozdro all:)
Mój twór 3D:
www.makolab.pl/ts/images/galeria/bike1.jpg
www.makolab.pl/ts/images/galeria/bike1.jpg