WROCŁAW - budujemy na GAJU
Z tego co widze na onecie to pogoda bedzie tak a w miare spoko:
http://pogoda.onet.pl/0,197,miasto.html
damy rade.
Kapkama cos podpierdala bo sie umowil na wodke i nie wiem czy bedzie. Normalnie sie wkurzylem :P
http://pogoda.onet.pl/0,197,miasto.html
damy rade.
Kapkama cos podpierdala bo sie umowil na wodke i nie wiem czy bedzie. Normalnie sie wkurzylem :P
http://www.pinkbike.com/modules/photo/?op=view&image=421713
gg: 934712
gg: 934712
Kurva!!! Dopiero wrocilem, a tu takie rzeczy beze mnie sie dzieja. Ja zawsze chetnie, ale ostatnio jestem 50 godz bez snu (sam sie dziwie, ze jeszcze zyje), wiec ten weekend odpada. Dzisiaj tez. Czy ktos jest chetny na zrobienie krotkiej trasy DH obok tej dualowej. Poza tym jaka koncepcja- latwy, z hopami bez dziurfastow, czy trudniejszy??? Jak zloze rower, to chetnie wpadne pojezdzic, a jak na razie nie mam za bardzo czasu na budowe, ale jak sie znajdzie to oczywiscie pomoge, pod warunkiem, ze ktos bedzie to robil ze mna.
-
- Kontakt:
A kto to byl ze sie pytam dosc glosno "Gdzie jedziecie?" a oni mi odpowiadaja ze wsciekloscia na twarzy "A chcesz wpierdol?". Troche mnie to zamurowalo wiec sie pytam. No i jeszcze 2 pytania:
1) Przyznac sie kto to jest za chlopak Agi Trzcinskiej co to na bialej konie do szkoly jezdzi
2) Kto to dzis machal 180 pod lo2
1) Przyznac sie kto to jest za chlopak Agi Trzcinskiej co to na bialej konie do szkoly jezdzi
2) Kto to dzis machal 180 pod lo2
Z matki obcej; krew jego dawne bohatery,
A imię jego będzie czterdzieści i cztery.
-
- Kontakt:
No chodzi o to co napisalem. Wracam z dzierzoniowa(tm) z kolegami z klasy a tu nagle jedzie 3 rowerzystow na ludzaco dualowych rowerach, jedyne co zapamietalem to pomaranczowa lub zolta merida umf. No to sie dosc glosno pytam "Gdzie jedziecie?", glosno, bo na moscie zwierzynieckim jest juz i tak dosc glosno, a pytalem sie gdzie jedziecie, bo bylo kilka minut po 16 i tu sie zrodzilo pytanie: Czy jada na Gaj w godzine z grunwaldu (chyba musieliby sadzic po 3 kupy zeby nie byc za wczesnie) czy jada gdzies indziej i np nie wiedza o zbiorce inzynierow na Gaju.
Te, wlasnie patrze na twoj podpis i widze drugi rower co tam jechal. Hmmm..... intrygujace
Te, wlasnie patrze na twoj podpis i widze drugi rower co tam jechal. Hmmm..... intrygujace
-
- Kontakt:
Ej, a tak BTW to smiesznie wygladalismy tak troche wstawieni?
PS Jak wam sie odbije bro tak ze idze tak hardkorowo do nosa i oczu to niezle sieka wtedy. A jakbyscie jechali 6 minut pozniej to byscie sie moze zalapali na darmowy kolpak ktory najwyrazniej sie komus odjebal, teraz plywa gdzies po odrze....
PS Jak wam sie odbije bro tak ze idze tak hardkorowo do nosa i oczu to niezle sieka wtedy. A jakbyscie jechali 6 minut pozniej to byscie sie moze zalapali na darmowy kolpak ktory najwyrazniej sie komus odjebal, teraz plywa gdzies po odrze....