[Damper] Manitou Swinger 4 Way - Serwis

splawik
Kontakt:

[Damper] Manitou Swinger 4 Way - Serwis

Post autor: splawik »

Witam

Jestem z Jeleniej Góry i mam pytanko gdzie najlepiej mogę zrobić serwis takiego dampera? Jest w Jeleniej w ogóle takie miejsce, czy muszę gdzieś go wysłać? Jeśli tak to gdzie?

Z góry dzięki za odpowiedź
Rumak14
Kontakt:

Post autor: Rumak14 »

Mysle ze do wigwamu do wawy jedynie. Faktycznie za serwis sobie cenią ale opłaca się, ja tam serwisowałem swojego swingera swego czasu i przykładali się do roboty.
xxxPaNoCeKxxx
Kontakt:

Re: [Damper] Manitou Swinger 4 Way - Serwis

Post autor: xxxPaNoCeKxxx »

W wigwamie jak Ci wywalą cene za robote to sie zdziwisz. Z wymianą uszczelek,oleju,sprawdzenie cisnienia w komorze itp ze wszystkim wyjdzie Cie koło 300 zł. Wszystkie swoje swingery serwisowałem przeważnie w Variobike w Krakowie albo w firmie Proshox. I tak polecam zrobic;) wyjdzie Cie znacznie taniej niż w autoryzowanym serwisie :D
splawik
Kontakt:

Post autor: splawik »

A co sądzicie o serwisie Goodbike? Mają nawet aukcje na allegro. Krzykneli mi za serwis 80 zł + ewentualna wymiana tuleji (ok 25 zł).
xxxPaNoCeKxxx
Kontakt:

Post autor: xxxPaNoCeKxxx »

no to generalnie tanio wołają za przegląd pytanie tylko jaka maja opinie wśród uzytkownikow,nie wiem nie korzystałem ;) w proshox jak dałem do serwisu to zapłaciłem za przegląd bodajże jakoś 130 zł + tulejki(24 zł sztuka) i wysyłka :D
ODPOWIEDZ