Witam my master:DP Mam proxbe czy jest możliwe zamówienie u ciebie blatu 36z takiego jak w bmx (tz pełnego) i zeby był do mtb ofkorz pod rozstaw 4 śrub grubość miedzy 4 a 8 mm bo nie wiem jak z łąńcuchem i ile by to kosztowało
niestey ostatnio mam bardzo ograniczony dostep do netu, do tego wciaz jestem chory wiec sie zadko odzywam
blaty o wielkosci do 42z kosztuja od 80 do 120zl w zaleznosci od wielkosci i wzoru (azurowe/pelne). pelne sa oczywiscie tansze i bardziej wytrzymale. material to aluminium gtubosci 6mm
O widze że robisz jakieś piasty na przód konkretne pod tarcze i teraz mam pytanie ile kosztuje taka piasta u ciebie?? i czy masz wersje na 36 otworów? oczywiście mocowanie pod tarcze na 6 srub ....
te giganty to dla erenesa, do lancucha od motorynki, czy od czegos tam. pozniej beda one przetoczone na mniejsza grubosc (chyba 4mm) na razie dalem fotki nieskonczonych.
piasty na przod po 200 zeta, przypuszczam, ze sa one jednymi z najmocniejszch (jesli nie najmocniejszymi) piast na rynku, bo maja bardzo duze lozska
bardziej konkurencyjne ceny DZIKUSIE napedzily by Ci wiecej klientow, przynajmniej na poczatek...
no chyba ze produkcja takiej piasty tak duzo kosztuje
a ja w sprawie amora kto mi coś o nim powie bo było o nim ale nie chce mi się szukać i czytać tego wszystkiego ile on będzie miał skoku i ile będzie kosztował, na kiedy będzie gotowy????
http://www.pinkbike.com/photo/885826/ - łower (dlaczego tu niema wolności słowa?)