Wygląda na to, że przód jest węglowy, a tył alu, jak w V10c.
Na razie niewiele więcej wiadomo... rozkminiajcie foty z MSA.
http://dirt.mpora.com/news/trek-session ... shots.html

A Ty to potem kupujesz...BikerJG pisze:Czasami zastanawia mnie czy jak ktos ulepi rame z gliny inni tez zaczna to robic. Glupie napedzanie kasy, glupie zmiany, mogli to zastosowac conajmniej 2 lata temu ale po co skoro mozna zarobic 2 razy.
BTW to tak jak zmiana uszczelek w foxach 40 2011 vs 2012 i glupi napisik kashima, mimo ze nie ma roznicy itak sporo ludzi kupi "nowsze"
Tutaj chodzi o $ nie o postep technologii i kazdy zdaje sobie z tego sprawe.
...i z tym się zgadzam. Ja osobiście wolałbym mieć tańszą, aluminiową wersję a resztę kasy przeznaczyć na jakiś wypad w góry z rowerem. Nie wiem dlaczego, ale wiele osób uważa, że czym rower droższy czy lżejszy tym są szybsi.BikerJG pisze:Tutaj chodzi o $ nie o postep technologii i kazdy zdaje sobie z tego sprawe.
Ameryki nie odkryłeś, tylko dochodzi też do tego dodatkowy czynnik. Do niedawna ludzie bali się włókna, teraz ludzie sami zaczynają łaknąć "carbonu", to i go dostają.BikerJG pisze:Tutaj chodzi o $ nie o postep technologii i kazdy zdaje sobie z tego sprawe.
Droga wolna. Ludzie w takich komentarzach zapominają że każdy chcę czegoś innego i na co innego patrzy.szymon102 pisze:Ja osobiście wolałbym mieć tańszą, aluminiową wersję a resztę kasy przeznaczyć na jakiś wypad w góry z rowerem.
Żaden ryzykowny. Właśnie ta świadomość nie pozwalała wcześniej wprowadzić innowacji.BikerJG pisze:SegatiV Tutaj chodzi o to ze jestesmy manipulowani zeby wydac kolejna kase, aczkolwiek nie warto bo nie widac tu specjalnych innowacji procz niejako "ryzykownego" nazwijmy to materialu (historie z GT etc)
To żeś dowalił, porównywać prototyp do - w sumie - całkowicie innej konstrukcji - teraz mają wahacz cnc.BikerJG pisze:Tylko ze Lifeline pekaly juz w wersji alu, ciekawe jak bedzie teraz wiec co do znajomosci nikt normalny nie zaplaci "sugerowanej" ceny za ta rame na ta chwile - moze kiedys to sie zmieni, i jestem pewien ze gdybys mial zaplacic za to duze pieniadze wybral bys cos innego.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość