Karbonowy Session Gwina!
BikerJG pisze:SegatiV Tutaj chodzi o to ze jestesmy manipulowani zeby wydac kolejna kase, aczkolwiek nie warto bo nie widac tu specjalnych innowacji procz niejako "ryzykownego" nazwijmy to materialu (historie z GT etc)
Może Ty jesteś zmanipulowany

niektórzy z nas po prostu jeżdżą dopóki wszystko działa tak jak by tego chcieli, potrzeby zmiany nie widzą

No właśnie. Sęk w tym, że powinno nas wszystkich to g...o obchodzić ile dałeś za nią kasy.piotrex pisze:a co do ceny-tak jak napisal jasiek_krk-skad wiesz ile za to zaplacilem?
Ja osobiście mam to gdzieś. Bardziej interesuje mnie opinia że jesteś zadowolony - więc warto było

Bo kogo na co stać, to już inna bajka i zaglądać innym do portfeli nie powinniśmy.
HCC Components - z dumą wyprodukowane w Polsce
www.hcc-components.pl
www.hcc-components.pl
Hahahha, no to żeś Panie pojechałMoskit pisze:Ja jestem ciekaw jak się ma "surowy" koszt wytworzenia ramy z alu i włókna. Wydaje mi się, że więcej w tym marketingu niż faktycznych różnic cenowych w procesach technologicznych.

Poczytajcie o tym, proszę Was, zastanówcie się co trzeba zrobić przy alu ramie, a co przy tej z włókna.
Kiedyś był taki fajny report z fabryki Toyoty f1, gdzie pokazywali jak przygotowuje się elementy bolidów, poszukam, może znajdę.
-
Re: Karbonowy Session Gwina!

Tak by to wyglądało jak bym miał ten rower....
A za literówkę srry..

-
- Kontakt:
Hm....giantatxonedh pisze:Nie zmienia to faktu ze jak bym miała taki rower to bym z nim spał w nocy
To juz któryś przypadek u niejednego użytkownika forum, co jest dowodem iż poza male i female posiadamy płeć shemale.
Jak xxx już któraś dyskusja na temat karbonu wałkowana po wielokroć. Prawda jest taka ze to dobry materiał, przyjmie sie i będzie tak samo popularny jak alu. I nie zdziwiło by mnie gdyby juz teraz po cichu nie robiono eksperymentów z czymś jeszcze mocniejszym lub lepszym od karbonu.SegatiV pisze:Dywagacje na ten temat nie mają sensu.
Back in black
-
LestatBiker
Przykładowy hobbysta to se bierze rower i idzie poćwiczyć, śmignąć na zawodach ... i nic więcej.Zero jakichkolwiek innych reakcji.
A taki zrypofanatyk to już inna bajka. "Zjazdówka" to jego całe życie. Flirtując gada lasce o budowie suportu i wymianie oleju w 888. Nie może spać po nocach bo go dręczą koszmary o "kradziejstwie w piwnicy z jego rowerem w roli postaci 1 planowej". Wydaje na rower miliardy, biliony. Przy jedzeniu opowiada jaki to smar na łańcuch nie stosuje. W ulubionych na mozilli tylko filmy o DH. Tapeta z samem hillem.... Ogółem jak się patrzy na swój rower to ma mokro.... Dla jednych to głupota dla innych fanatyzm a dla tych zrypofanatyków to własny uporządkowany świat. I nic z tym nie zrobisz...
TO TAK JAKBY CI NAGLE POD DOM ZAPARKOWALI 15 FERRARI I DALI TOBIE KLUCZYKI PO CZYM ODESZLI NA ZAWSZE. Pomyśl co byś z nimi robił ??
Z resztą ta reklama Ikei z tym dziadkiem odzwierciedla wszystko... Zmień tylko temat z mebli ikei na Downhill...
Bo użytkowników dzieli sie na hobbystów i zrypofanatyków.Hm....
To juz któryś przypadek u niejednego użytkownika forum, co jest dowodem iż poza male i female posiadamy płeć shemale.
Przykładowy hobbysta to se bierze rower i idzie poćwiczyć, śmignąć na zawodach ... i nic więcej.Zero jakichkolwiek innych reakcji.
A taki zrypofanatyk to już inna bajka. "Zjazdówka" to jego całe życie. Flirtując gada lasce o budowie suportu i wymianie oleju w 888. Nie może spać po nocach bo go dręczą koszmary o "kradziejstwie w piwnicy z jego rowerem w roli postaci 1 planowej". Wydaje na rower miliardy, biliony. Przy jedzeniu opowiada jaki to smar na łańcuch nie stosuje. W ulubionych na mozilli tylko filmy o DH. Tapeta z samem hillem.... Ogółem jak się patrzy na swój rower to ma mokro.... Dla jednych to głupota dla innych fanatyzm a dla tych zrypofanatyków to własny uporządkowany świat. I nic z tym nie zrobisz...
TO TAK JAKBY CI NAGLE POD DOM ZAPARKOWALI 15 FERRARI I DALI TOBIE KLUCZYKI PO CZYM ODESZLI NA ZAWSZE. Pomyśl co byś z nimi robił ??
Z resztą ta reklama Ikei z tym dziadkiem odzwierciedla wszystko... Zmień tylko temat z mebli ikei na Downhill...

-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
13 bym sprzedałgiantatxonedh pisze:TO TAK JAKBY CI NAGLE POD DOM ZAPARKOWALI 15 FERRARI I DALI TOBIE KLUCZYKI PO CZYM ODESZLI NA ZAWSZE. Pomyśl co byś z nimi robił ??
1 sobie zostawił
1 sprzedał z rybką niespodzianką pod siedzeniem
Kasę przeznaczył na nowy sprzęt, kupił domek w spokojnej cywilizowanej okolicy, cześć kasy zainwestował, za reszte zrobiłbym sobie wakacje niekoniecznie powiazane wyłacznie z rowerem i jego tematyką, bo na 2 kołach swiat sie nie kończy.
Back in black
-
yy. W latach 60 "Kóna" była Małą nie znaną firmą. I strasznie chcieli handlować z polakami. Pamiętam pierwszą ramę zrobioną w polskim oddziale, To dzięki naszym Fabrykom " Kóna" jest dzisiaj znana na cąłym świecie. Utworzyli sklepy w Danii, a potem w całej europie. To było piękne otwarcie pierwszego sklepu w stanach w 55. Stinki - nasze ramy z serii Stinki zrobiły furrore na świecie w 94. W 98 sklepy "Kóna" z polskimi ramami pojawiły się w Chinach. Dzisiaj już co 3 rama "Kóna" sprzedawana na świecie pochodzi z polski.Ale to dopiero początek... Zobaczysz, będziesz miał co opowiadać swoim wnukom.
http://www.youtube.com/watch?v=i8289OTBvjQ

EDIT: Nie mam nic do tych ram. Jakoś mi pasowało i chciałem być jak niekryty krytyk... Pozdro dla wszystkich posiadaczy " kÓny" ,--- zazdroszczę wam !!
http://www.youtube.com/watch?v=i8289OTBvjQ
- A to zapewne ze względu na to że polak jak się zaprze to zapierdziela... hmmm. Tania i głupia jak na tamte czasy siła robocza..Pamiętam pierwszą ramę zrobioną w polskim oddziale
-Pewnie robiłeś testy na wytrzymałość, pękła główka i amor zatrzymał ci sie na ryjcu... Dlatego tak bardzo utkwiło ci to w pamięci (ver2)Pamiętam pierwszą ramę zrobioną w polskim oddziale
- Nawet przedszkolaki wiedzą że pękają w główki w ramach z serii stinki." Kóna" jest dzisiaj znana na cąłym świecie.
- Tak często pękały ze producenci zakasali rękawy i sprzedawali je za bezcen - dlatego wszyscy je kupowali...Stinki - nasze ramy z serii Stinki zrobiły furrore na świecie w 94
- ooo, to mamy już po firmie ... Wykupili nasW 98 sklepy "Kóna" z polskimi ramami pojawiły się w Chinach.

- Bo tylko my byliśmy takimi kretynami i ten chłam kupowaliśmy... Poza tym pierwsze fabryki tu były... A jak wcześniej pisałem pękały i każdy chciał się ,ich pozbyć ?? Allegro - używana stinki nie pęknięta, lekko bita po spawaniu...Dzisiaj już co 3 rama "Kóna" sprzedawana na świecie pochodzi z polski
Haaa, ale my polacy nie tacy głupi... Wiemy ze za Marychę idzie się siedzieć .... o.O dawaj bucha..I strasznie chcieli handlować z polakami
EDIT: Nie mam nic do tych ram. Jakoś mi pasowało i chciałem być jak niekryty krytyk... Pozdro dla wszystkich posiadaczy " kÓny" ,--- zazdroszczę wam !!

-
ok, to zmieńmy wersję na 10 glorek i 5 sessionów.

-
http://www.google.pl/search?q=Hefner&oe ... 24&bih=605
wpisałem tylko hefner ... o.O
Jest 00:40 a to oznacza .... fap.fap.fap....
nie no cza ochłonąć.... Poza tym nic nie biorę.
wpisałem tylko hefner ... o.O
Jest 00:40 a to oznacza .... fap.fap.fap....
nie no cza ochłonąć.... Poza tym nic nie biorę.