[Kraków] Santa v10 + 888 Emanuela
Emanuel od Kaśki
tutaj cytat z FB
'Katarzyna Matoga
23 godz. temu
Katarzyna Matoga
on go juz wczesniej widzial
znaczy ten gosc Em
no i potem ten gosc byl przed nim w sklepie w kolejce
no i wychodzi
em czeka patrzy na rower
jest
potem sie obraca do kasy, znowu sie obraca i juz go nie ma'

'Katarzyna Matoga
23 godz. temu
Katarzyna Matoga
on go juz wczesniej widzial
znaczy ten gosc Em
no i potem ten gosc byl przed nim w sklepie w kolejce
no i wychodzi
em czeka patrzy na rower
jest
potem sie obraca do kasy, znowu sie obraca i juz go nie ma'
http://allegro.pl/listing/user.php?us_id=2071386 SPRZEDAM !
GG:1560098
GG:1560098
Re: [Kraków] Santa v10 + 888 Emanuela
Czyli co każdy jest złodziejem!!!!!!!!!!
OKAZJA CZYNI ZŁODZIEJA KURWA TO ZNACZY ZE JAK NP. TY ZOBACZY ROWER ZA 15TYS. POD SKLEPEM TO ODRAZU TRZA ZAJEBAC.
Ludzie zobaczcie gdzie my żyjemy
A tak na poważnie przejdź się jeszcze raz tą drogą na której ci rower juchnął i później pochodź w jakieś prawdopodobne drogi ( którymi mógł pojechać ) i rozglądaj się za kamerami.
Następnie jak jakąś znajdziesz, przejdź się do właściciela , może uchwyciła ta kamera facjate gnoja.
A wtedy dawaj ja na forum, wydrukuj plakaty allegro ( 1000szt okolo 120zl ) i rozklejaj wszedzie!!!!!!!!!!
OKAZJA CZYNI ZŁODZIEJA KURWA TO ZNACZY ZE JAK NP. TY ZOBACZY ROWER ZA 15TYS. POD SKLEPEM TO ODRAZU TRZA ZAJEBAC.
Ludzie zobaczcie gdzie my żyjemy

A tak na poważnie przejdź się jeszcze raz tą drogą na której ci rower juchnął i później pochodź w jakieś prawdopodobne drogi ( którymi mógł pojechać ) i rozglądaj się za kamerami.
Następnie jak jakąś znajdziesz, przejdź się do właściciela , może uchwyciła ta kamera facjate gnoja.
A wtedy dawaj ja na forum, wydrukuj plakaty allegro ( 1000szt okolo 120zl ) i rozklejaj wszedzie!!!!!!!!!!
Jo
Wiem, że chcesz pomóc ale nie pier****. Za publikowanie czyjegoś wizerunku bez jego zgody, a tym bardziej w formie "listu gończego" (tylko organy ścigania mogą takie wydawać), bez nakazu prokuratora sam sobie kajdany na łapy pakujesz;]slayer90 pisze:Następnie jak jakąś znajdziesz, przejdź się do właściciela , może uchwyciła ta kamera facjate gnoja.
www.feel-free.pl
Wiesz co masz rację nie wolno dawać listu gończego !!!!!yasiuuu pisze:Wiem, że chcesz pomóc ale nie pier****. Za publikowanie czyjegoś wizerunku bez jego zgody, a tym bardziej w formie "listu gończego" (tylko organy ścigania mogą takie wydawać), bez nakazu prokuratora sam sobie kajdany na łapy pakujesz;]slayer90 pisze:Następnie jak jakąś znajdziesz, przejdź się do właściciela , może uchwyciła ta kamera facjate gnoja.
Najlepiej dać list jako zagubiony, zaginiony. Kupić kartę sim najtańszą i ten nr zamieścić w ogłoszeniu !!!!
A teraz co innego jeżeli by to pomogło to odzyskasz rower wart parę zł.
A jeżeli dres okaże się pomysłowy, da sprawę cywilną o publikacji jego wizerunku !!! Wtedy pewnie ją wygra i będziesz mu musiał zapłacić 500zł za to ( takie mamy sądy polskie ).
Jo
chlopie,wsadz glowe pod zimny prysznic,bo w tym temacie jestes najbardziej rozgoraczkowana osoba.W regulaminie masz zapis ze NIE piszemy z wlaczonym caps lockiem.nastepnym razem dostaniesz ostrzezenie.slayer90 pisze:OKAZJA CZYNI ZŁODZIEJA KURWA TO ZNACZY ZE JAK NP. TY ZOBACZY ROWER ZA 15TYS. POD SKLEPEM TO ODRAZU TRZA ZAJEBAC.
wiesz na podstawie jakiego paragrafu mozna osobe ktora uzyje wizerunku bez zgody pociagnac do odpowiedzialnosci?przesledziles orzecznictwo w tej sprawie?slayer90 pisze:mu musiał zapłacić 500zł za to ( takie mamy sądy polskie ).
przestan bredzic o polskim sadownictwie i systemie prawnym o ktorym jak widac nie bardzo masz jakiekolwiek pojecie.
sad zasadza odszkodowanie w kwocie ekwiwalentnej do poniesionych strat,a jesli osoba ktorej wizerunek wykorzystano bez zgody wykaze przy tym ze zostala oczerniona to odszkodowanie bedzie oczywiscie wyzsze.
i na pewno nie bedzie to pareset zlotych,tylko predzej pare tysiecy (na porzadku dziennym sa odszkodowania po parenascie-paredziesiat tysiecy pln).
Nie udzielam porad przez PW/nie skupuje sprzetu
Wykaże, że zostanie oczerniona !!!!!piotrex pisze: przestan bredzic o polskim sadownictwie i systemie prawnym o ktorym jak widac nie bardzo masz jakiekolwiek pojecie.
sad zasadza odszkodowanie w kwocie ekwiwalentnej do poniesionych strat,a jesli osoba ktorej wizerunek wykorzystano bez zgody wykaze przy tym ze zostala oczerniona to odszkodowanie bedzie oczywiscie wyzsze.
i na pewno nie bedzie to pareset zlotych,tylko predzej pare tysiecy (na porzadku dziennym sa odszkodowania po parenascie-paredziesiat tysiecy pln).
Przecież nie zostanie oczerniona osoba niewinna !!! Ma to być zdjęcie osoby, która ukradła rower - nie jakiegoś przechodnia !!!
A skąd to wiem. Mam doświadczenie !!!
Ukradli mi koła z bmw, wszystkie 4. Auto sobie stało pod blokiem. Szczęście miałem bo 50m od auta była kamera przemysłowa hurtowni elektrycznej.
Policja miało to w dupie nawet jak im dałem te nagranie !!!!
Do dziś nie odzyskałem kół ( sprzedali je , lub wyrzucili ) i podali mnie do sądu, Ja zresztą ich też. Są na nagraniu. Sąd orzekł, że nie widać ich dostatecznie na nim, a że posiadają samochód taki sam jak na filmie to nie dowód ( nie było na aucie nr. rej ).
Ja dostałem karę 500zł, a oni nic!!!!!
Taki jest Polski sąd.
Z tym, że wiem , że całą 3 co mi podjebali koła teraz siedzą za proszki .
P.S.
A pozatym mając już zdjęcie i nie chcesz tego rozklejać nigdzie jako Zaginiona osoba.
To poświęć parę godzinek i pochodź po osiedlu z tym zdjęciem , popytaj ludzi, poproś kolegów niech zrobią to samo.
Będziesz miał złej jakości zdjęcie , nie częściowe - wyślij mi , zwrócę ci je obrobione

Acha ludzie i przestańcie na mnie najeżdżać tu się liczy jak odnaleźć ten rower !!!
Jo
Ja pierdziele tu naprawde jest chore spoleczaenstwo , wy wolicie myslec co jak bedzie zamiast poszukac tego typa i obic mu ryj.
A jezeli chodzi o policje i prawo kto cos wczesniej napisal to sam ten post tutaj jest lamaniem prawa bo ingeruje w zaczete sledztwo - kradziez zostala zgloszona na policje, a wiec nie mozecie nic robic co by moglo ingerowac w sledztwo!!!
Co do publikacji zdjecia zlodzieja to ja jestem ZA i walic prawo.
Acha a skoro tak juz jestescie dobrzy z prawa - to prosze pomoc mi z formulowaniem wniosku do sadu na jednego fotografa z wisly , ktory robil mi zdjecia jak chodzilem z kielbasa i bulka .
Zamiescil te zdjecie na necie i ludzie je komentuja - zle sie czuje po tym a wiec urazil mnie. Oczywiscie pisalem maila do niego aby usunol zdjecie - bez odpowiedzi.
Ciekawe ile od niego wyciagne moze z 10tys za moje zle samopoczucie i publikowanie zlego mojego wizerunku!!!
http://pl.wikipedia.org/wiki/IMEI
A jezeli chodzi o policje i prawo kto cos wczesniej napisal to sam ten post tutaj jest lamaniem prawa bo ingeruje w zaczete sledztwo - kradziez zostala zgloszona na policje, a wiec nie mozecie nic robic co by moglo ingerowac w sledztwo!!!
Co do publikacji zdjecia zlodzieja to ja jestem ZA i walic prawo.
Acha a skoro tak juz jestescie dobrzy z prawa - to prosze pomoc mi z formulowaniem wniosku do sadu na jednego fotografa z wisly , ktory robil mi zdjecia jak chodzilem z kielbasa i bulka .
Zamiescil te zdjecie na necie i ludzie je komentuja - zle sie czuje po tym a wiec urazil mnie. Oczywiscie pisalem maila do niego aby usunol zdjecie - bez odpowiedzi.
Ciekawe ile od niego wyciagne moze z 10tys za moje zle samopoczucie i publikowanie zlego mojego wizerunku!!!
Prosze - zapraszam do lekturypico931 pisze:Nie dawaj takich debilnych rad, chyba nie wiesz co to IMEI.slayer90 pisze: Kupić kartę sim najtańszą i ten nr zamieścić w ogłoszeniu !!!!
http://pl.wikipedia.org/wiki/IMEI
A weźmiesz na siebie całą odpowiedzialność za to ?Dorado69 pisze:Co do publikacji zdjecia zlodzieja to ja jestem ZA i walic prawo.
Przestań mydlić oczu swoimi sprawami, zaginął rower i trzeba go odnaleźć bo to jest najważniejsze.Dorado69 pisze: prosze pomoc mi z formulowaniem wniosku do sadu na jednego fotografa z wisly
mi rok temu tez ukradli rower( z garażu) nie drogi bo warty max 1,5-2 tys
zgłosiłem na policje to wzeli zdj. spisał jaki to rower i powiedział że jak się znajdzie to mi oddadza
(wiedziałem że się nie znajdzie)
od tamtej pory przegladam allegro codziennie i nic
też jestem ciekaw tej nagrody, ja gdybym obiecał to bym ją dał...
ale nie spuszczam z oka mojego rowerku , tylko na noc
mój skradziony rower(rock machine adrenaline 7001, biała ,spawana na wachaczu , koła wtb ,hayesy sole, metel r itd.)
nadal mam nadzieje ze się znajdzie
zgłosiłem na policje to wzeli zdj. spisał jaki to rower i powiedział że jak się znajdzie to mi oddadza

od tamtej pory przegladam allegro codziennie i nic

też jestem ciekaw tej nagrody, ja gdybym obiecał to bym ją dał...
ale nie spuszczam z oka mojego rowerku , tylko na noc

mój skradziony rower(rock machine adrenaline 7001, biała ,spawana na wachaczu , koła wtb ,hayesy sole, metel r itd.)
nadal mam nadzieje ze się znajdzie
-
- Kontakt:
widze ze rower sie znalazł gratulacjie....
A coś dokładniej, jestem z Sącza więc mogę popytać wśród znajomych i kolegów czy coś widzieli. I jakby ktoś sprzedawał to mógłbym się dowiedzieć.
[S]Koło przód DM24+Joytech/jak nowe----------8954605GG
-
- Kontakt: